Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

«Η εφηβική πορνεία, το “αγκάθι” των Η.Π.Α.»



«Η εφηβική πορνεία, το “αγκάθι” των Η.Π.Α.»

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011,




Η πορνεία ανήλικων κοριτσιών στην Αμερική μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Καμπότζης. Αυτό αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times.

«Η εφηβική πορνεία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αμερική», λέει. Οι κοπέλες αυτές είναι θύματα, και όχι εγκληματίες, αλλά το αμερικανικό ποινικό σύστημα δεν το καταλαβαίνει.

Επίσης αναφέρεται: «Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές πρέπει να κυνηγάνε τους προαγωγούς και όχι τα 12χρονα κορίτσια και ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να κυνηγάνε και τους πελάτες». 
Το άρθρο της εφημερίδας έχει ως αφορμή ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τίτλο Girls Like Us, που το έγραψε η Rachel Lloyd, μια πρώην ανήλικη πόρνη και στρίπερ, η οποία γλίτωσε από τον μαστροπό της, όταν αυτός την έδειρε σχεδόν μέχρι θανάτου.

Τα απομνημονεύματα της είναι σαν ένα παράθυρο στο εμπόριο λευκής σαρκός της Αμερικής. «Οι περισσότεροι Αμερικάνοι νομίζουν πως το trafficking αφορά κυρίως στο Μεξικό, ή στην Ασία, ή και στη Ρωσία, τα κορίτσια των οποίων καταλήγουν σε αμερικανικούς οίκους ανοχής τις περισσότερες όμως φορές, πρόκειται για Αμερικανίδες κοπέλες, που έχουν φύγει απ το σπίτι τους μπορεί να φαίνεται ότι προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες εθελοντικά, αλλά συνήθως ελέγχονται από βίαια κυκλώματα που τις εκμεταλλεύονται οικονομικά». 



Πηγή


Απόπειρα αεροπειρατείας σε αεροσκάφος της Alitalia



Ένας άνδρας που αποπειράθηκε να καταλάβει αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στη Ρώμη και να το εκτρέψει στη Λιβύη ώστε να προσγειωθεί στην Τρίπολη, εξουδετερώθηκε από το πλήρωμα της καμπίνας καθώς και επιβάτες στη διάρκεια της πτήσης. Οδηγήθηκε στις φυλακές της Τσιβιταβέκια ο 48χρονος Βαλερί Τόλματσεφ, επίδοξος αεροπειρατής σε πτήση Παρίσι- Ρώμη της "Alitalia".

Ο 48χρονος Τόλματσεφ, με καταγωγή από το Καζακστάν, κατηγορείται για αεροπειρατεία και απόπειρα απαγωγής. 



Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Ansa και Agi μετέδωσαν ότι ο άνδρας τελούσε σε μεγάλη σύγχυση κι ότι μια αεροσυνοδός στην πτήση της Alitalia μεταφέρθηκε σε σταθμό παροχής των πρώτων βοηθειών στο αεροδρόμιο της Ρώμης για να δεχτεί περιποιήσεις στα ελαφρά τραύματα που υπέστη στην διάρκεια του επεισοδίου με τον επιβάτη.
Δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί.


Στις 21:30 τοπική ώρα (22:30 ώρα Ελλάδας) ο άνδρας, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάγεται από το Καζακστάν, πλησίασε μια αεροσυνοδό κι επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με ένα μικρό μαχαίρι. Η πρόθεσή του ήταν να αναγκάσει τους πιλότους να οδηγήσουν το αεροσκάφος στην Τρίπολη για άγνωστους λόγους.


Ωστόσο, εξουδετερώθηκε χάρη στην αντίδραση αεροσυνοδών κι επιβατών.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο στις 22:05 (23:05 ώρα Ελλάδας) και ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.



Πηγή 


Το πιο ακριβό τάβλι του κόσμου!



Σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ένα τάβλι μπορεί να κοστίσει 25.260 δολάρια;
Μάλλον όχι.

Η εταιρεία Carbonfan δημιούργησε ένα ξεχωριστό τάβλι για πολύ ακριβά γούστα. Το τάβλι είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας, τα πούλια του είναι από χρυσό 24 καρατίων και ασήμι. To πανάκριβο αυτό τάβλι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό λόγω της τιμής του. Μα είναι δυνατόν να παίζεις πόρτες και να σκέφτεσαι μην το γραντζουνίσεις;



Πηγή 


Αποκαλυπτήρια του Wii 2 τον Ιούνιο, κυκλοφορία το 2012



Με επίσημη ανακοίνωση, η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τις 2 τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την παρουσίαση μιας νέας κονσόλας.

Ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Wii θα κυκλοφορήσει το 2012 αλλά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και με κάθε επισημότητα στην E3, τη μεγαλύτερη έκθεση video games που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες. Τα αποκαλυπτήρια αναμένονται είτε στις 6 είτε στις 7 Ιουνίου όταν και θα επιβεβαιωθεί η μέρα της καθιερωμένης παρουσίασης της Nintendo, μια τακτική που ακολουθούν και οι άμεσοι ανταγωνιστές της οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει την 6η Ιουνίου ως την ημέρα των δικών τους παρουσιάσεων.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το Wii 2 θα διαθέτει υποστήριξη παιχνιδιών με στερεοσκοπικό 3D και καλύτερα γραφικά από το Xbox 360 και το PlayStation 3.

Η Nintendo με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, έχει πουλήσει 86 εκατομμύρια βιντεοκονσόλες Wii από το Νοέμβριο του 2006 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε. Τα κέρδη όμως της εταιρείας έπεσαν κατά 66% για το έτος 2010 σε σχέση με το 2009.







Πηγή 


Παράξενα Ταχυδρομικά κουτιά

Το τερατοταχυδρομείο.

                                                                   Το Μοτοταχυδρομείο.


 
Το Δεινοσαυροταχυδρομείο και Το φωροταχυδρομείο.



Το γαιδουροταχυδρομείο. (Τραβά την ούρα και βαλέ τα γράμματα)



























                                                                                                                       
Το δεντροταχυδρομείο
.


Το παιδί με το ποδήλατο (Το κακό είναι ότι όταν το ρωτάνε που σου βάλω τα γράμματα εσύ τι απαντάς; χάχα)








Μαζί στη μηχανή μου μέχρι το
θάνατο.










 Το Αρκούδι







Το Μοτοσυκλετότρακτέρ 










Πυροβολισμοί, άγριο ξύλο και εμπρησμός σε βεντέτα μεταξύ 2 οικογενειών στη Θήβα!



Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τα μέλη δύο οικογενειών τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας όταν πίαστηκαν στα χέρια...


Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της μίας οικογένειας εισέβαλαν στο σπίτι της άλλης, τους χτύπησαν και τους έβαλαν φωτιά. Η δεύτερη οικογένεια για να υπερασπιστεί τον το σπίτι της ξεκίνησε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές και οι εμπλεκόμενοι δεν άργησαν να πιάσουν τα όπλα!

Συνολικά 88 πυροβολισμοί έπεσαν, όπως δείχνουν τα φυσίγγια που βρέθηκαν στον χώρο του μακελειού, προκαλώντας τον τρόμο στους υπόλοιπους κατοίκους.

Τρεις από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Ασφάλειας Θήβας, κρατώντας κυνηγετικά όπλα. Δύο από αυτούς, ένας 25χρονος και ένας 42χρονος, συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις κυνηγετικές καραμπίνες με τέσσερα φυσίγγια που είχαν κλαπεί από σπίτια στην Θήβα και την Χαλκίδα.

Οι συλληφθέντες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός 45χρονου, ενός 48χρονου και ενός 70χρονου που επίσης συνελήφθησαν, αποδίδοντας τη συμπλοκή σε οικογενειακές διαφορές.

Οι πέντε εμπλεκόμενοι έφεραν ελαφρά τραύματα, γι’ αυτό οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στον εισαγγελέα, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται.



Πηγή 


Το βίντεο της ημέρας – Η πιο αδέξια μασκώτ!

Συνήθως ο κόσμος περιμένει από τις μασκώτ διαφόρων ομάδων ή οργανώσεων, να αντικατοπτρίζουν το "πνεύμα" τους και να ενθαρρύνουν τα μέλη τους.




Αύτο σίγουρα δε συνέβη στην περίπτωση ενός άντρα που παρίστανε το λιοντάρι-μασκώτ σε ένα δημοτικό σχολείο, ο οποίος ήταν απελπιστικά αδέξιος!

Μάλιστα, με το που μπήκε σε μια σχολική αίθουσα, προφανώς για να εμπνεύσει τα μικρά παιδιά, σκόνταψε σε ένα πανό και έφαγε μια ξεκαρδιστική τούμπα!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!







Πηγή


AppleCore: Η κουβαρίστρα της ψηφιακής εποχής



Πόσες φορές σας έχουν μπλεχτεί τα καλώδια από τα gadget σας και πόσο πολύ σας εκνευρίζει το γεγονός αυτό; Το AppleCore έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, βάζοντας "σε μία τάξη" το καλώδιο ακουστικών, φορτιστή ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης, της αγαπημένης σας συσκευής. Ιδανικό για τους χρήστες iPod, iPad και iPhone, η κουβαρίστρα της ψηφιακής εποχής σίγουρα μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδράσει η επίσημη Apple στην πανέξυπνη αυτή πατέντα. 


Πηγή 


Διαφημίζεται στο Facebook για να βρει κοπέλα!

Το έτερον του ήμισυ ψάχνει ο Ματ Σίμσον και αντί να κάθεται να ψάχνει σε μπαρ, πάρτι, κτλ, είπε να βάλει το προφίλ του στις διαφημίσεις του Facebook, μπας και μπορέσει επιτέλους να βρει μια σωστή κοπέλα να αποκατασταθεί.




Για την ακρίβεια ο Ματ πλήρωσε το Facebook για να μπει στις διαφημίσεις της αρχικής σελίδας των γυναικών χρηστών, ζητώντας μια “πνευματική κοπέλα, ηλικίας 28-35, που να της αρέσει η γιόγκα και να μένει κοντά στην Αριζόνα”. 
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι πολύ καλύτερο από το να χρησιμοποιούσε κάποιο online γραφείο συνοικεσίων, καθώς το Facebook είναι πιο αξιόπιστο στο να εντοπίζει το κατάλληλο target group που ζητά ο διαφημισζόμενος. 

“Είμαι εργένης με πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ενδιαφέρομαι μόνο για γυναίκες που μπορούν να γίνουν οι πνευματικές και διανοητικές μου σύντροφοι”, λέει στο προσωπικό του blog ο Ματ. 

Όσο για τα χρήματα που δίνει στο facebook ανέρχονται σε σχεδόν 75 σεντς ανά κλικ.



Πηγή 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top