Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ιστοσελίδες-κατάσκοποι θα εντοπίζουν την ακριβή γεωγραφική θέση των επισκεπτών με ακρίβεια 100 ΜΕΤΡΩΝ!



Ένα νέο σύστημα εντοπισμού της θέσης των χρηστών του Διαδικτύου, κατά την επίσκεψή τους σε διάφορες ιστοσελίδες και χωρίς τη συναίνεσή τους ανέπτυξαν αμερικανοί και κινέζοι ερευνητές.


Το σύστημα-«Μεγάλος Αδελφός» θα μπορεί μέσω της διεύθυνσης πρωτοκόλλου (IP) – δηλαδή της διακτυακής σύνδεσης - του χρήστη να εντοπίζει τη θέση του και μάλιστα με ακρίβεια κάποιων εκατοντάδων μέτρων.


Μέχρι στιγμής, παρόμοια συστήματα επιτρέπουν τον εντοπισμό χρηστών σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων. Τώρα όμως η νέα τεχνική θα μπορεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, να εστιάζει σε ακτίνα που αγγίζει μόλις τα 100 μέτρα.


Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτρέψει – μεταξύ άλλων – την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων, «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα του κάθε καταναλωτή, τα οποία πέρα από τις προσωπικές του συνήθειες θα αφορούν πλέον και στη ...θέση του. Για παράδειγμα, καταστήματα που βρίσκονται στη γειτονιά του θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα για να διαφημιστούν.


Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η νέα τεχνική διαδικτυακού εντοπισμού λειτουργεί συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτεί η διαδικασία της αποστολής δεδομένων σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με εκείνον που απαιτεί η αποστολή δεδομένων σε συγκεκριμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχει εντοπίσει μέσω της υπηρεσίας Google Maps, της Google.


Στη συνέχεια υπολογίζει πόσο μακριά βρίσκεται η ζητούμενη διαδικτυακή σύνδεση, μέσω του εντοπισμού κοντινών σημείων στη γύρω περιοχή όπως π.χ. πανεπιστήμια, σχολεία κ.ά. και συγκρίνει τη θέση τους προκειμένου να μειώσει όσο γίνεται την γεωγραφική απόσταση μέσα στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση IP.


Κατά μέσο όρο η μέθοδος αυτή μπορεί να προσεγγίσει το στόχο σε ακτίνα 690 μέτρων, ωστόσο οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να μειωθεί ακόμη και στα 100 μέτρα.


Ο «γυάλινος πύργος» της τεχνολογίας
Μέχρι πρότινος, ο εντοπισμός θέσης των χρηστών απαιτούσε την συναίνεση τους. Το νέο σύστημα όμως δεν λειτουργεί με τη βοήθεια συμπληρωματικών λογισμικών με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να μην είναι απαραίτητο.


«Πρόκειται για μια μέθοδο στην οποία ο πελάτης δεν εμπλέκεται, καθώς δε χρειάζεται να εγκρίνει οτιδήποτε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ερευνητής Γιόνγκ Γουάνγκ.


Η συγκεκριμένη τεχνολογική εξέλιξη εγείρει πληθώρα ζητημάτων γύρω από την προστασία προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Λίγες μέρες νωρίτερα η είδηση ότι οι συσκευές της Apple εντοπίζουν, καταγράφουν και αποθηκεύουν τις κινήσεις των κατόχων τους, προβλημάτισε καταναλωτικό κοινό και ειδικούς. 



Πηγή


Την σκότωσαν τέσσερα πίτμπουλ...



Θύμα επίθεσης από τέσσερα πίτμπουλ έπεσε μία 48χρονη γυναίκα στο Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών.Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για τον καθημερινό της περίπατο στη γειτονιά της ανήμερα του Πάσχα, όταν της επιτέθηκαν τέσσερα πίτμπουλ, που είχαν βγει από την αυλή ενός σπιτού. Εκείνη την ώρα, έλειπαν οι…
ιδιοκτήτες τους.

Τα σκυλιά δάγκωσαν σε πολλά σημεία την Μάργκαρετ Σαλσίντο, η οποία φώναζε για βοήθεια. Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία, ενώ ένας άλλος που περνούσε με το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να βγει να την βοηθήσει, αλλά ένα από τα σκυλιά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του.
Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το μεγαλύτερο από τα σκυλιά, γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν την επίθεσή τους με άλλο τρόπο.
Το σκυλί βρέθηκε αργότερα νεκρό στην αυλή των ιδιοκτητών του. Τα υπόλοιπα βρέθηκαν κι αυτά στο ίδιο σπίτι και κρατούνται σε καραντίνα στο τοπικό καταφύγιο ζώων.
Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μερικές ώρες αργότερα, από ακατάσχετη αιμορραγία. «Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.
Οι ιδιοκτήτες των σκύλων αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης για το θάνατο της γυναίκας.



Πηγή 


Αχαϊα: Για λίγα κέρματα σακάτεψαν ηλικιωμένη - Πλέον χαροπαλεύει σε ΜΕΘ! Στόχος των αδίστακτων δραστών το πορτοφόλι της άτυχης γιαγιάς, που πλέον νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας...



Η 80χρονη γιαγιά νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου. Το περιστατικό της ωμής βίας έγινε πριν από δέκα ημέρες στα Προσφυγικά της Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι δυο δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη γερόντισσα με στόχο το πορτοφόλι του κρατούσε στα χέρια της. Η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι θέλησαν να τις αποσπάσουν τα λίγα κέρματα που είχε μαζί της.
Στο περιστατικό παρενέβησαν περαστικοί, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η γυναίκα αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με κατάγματα και κακώσεις στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι δυο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και παραμένουν ασύλληπτοι…



Πηγή 


Μπλε Πουλάκι πάνω στο EpicNews!



Τι είναι αυτό το μπλε πουλάκι πάνω στο EpicNews? Είναι η ιστοσελίδα μας στο Twitter!! Άπλα πατάτε επάνω του και εκείνο σας πάει απευθείας στη ιστοσελίδα μας στο Twitter! Ευχαριστώ,Billeclipse


Cbox-Συζητήσει μες στο EpicNews!



Μόλις πρόσθεσα ένα ακόμη Gadget που μας επιτρέπει να μιλάμε σε Live Chat μες στο EpicNews!
Για να μιλήσετε και να κάνετε ότι ερωτήσεις έχετε πατήστε κάτω κάτω δεξιά το κουμπί Open Cbox και θα σας ανοίξει κατευθείαν ένα κουτάκι για συζητήσει βαλτέ το όνομα σας, το email ή url σας και τέλος το μήνυμα σας και πατάτε αποστολή αυτό ήταν τώρα μπορείτε να συνομιλείτε έτσι απλά στο Blog. Ευχαριστώ,Billeclipse


"Τo Battlefield 3 θα ρίξει το Call of Duty!"

Ο Riccitiello της Electronic Arts "τα έχωσε άσχημα".

Στην Ad Age Digital Conference που διεξήχθη αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts John Riccitiello, δήλωσε επακριβώς ότι "Στο θέμα marketing θα πέσουν εκατομμύρια δολλάρια για την προώθηση των νέων Battlefield και Call of Duty. Αλλά το Battlefield 3 είναι σχεδιασμένο για να "ρίξει" το Call of Duty".

Οι καυστικές δηλώσεις του δείχνουν το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Αμφότερες Activision και EA έχουν μπλέξει σε μία δικαστική διαμάχη για τους πρώην επικεφαλείς της Infinity Ward, Jason West και Vince Zampella. Οι δύο developers ίδρυσαν την Respawn Entertainment παίρνοντας μαζί τους πολλά βασικά στελέχη της Infinity Ward. Πλέον, δουλεύουν για λογαριασμό της EA, πάνω σε ένα νέο FPS.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα πρώτα gameplay trailer του Battlefield 3:




Παρότι το Call of Duty είναι πρώτο σε πωλήσεις εδώ και αρκετά χρόνια (με το Call of Duty: Black Ops να φτάνει τα 14 εκατομμύρια αντίτυπα), η αποχώρηση πολλών στελεχών της Infinity Ward έχει προβληματίσει την Activision που φέτος ετοιμάζει το Call of Duty: Modern Warfare 3, με την βοήθεια δύο ακόμη εταιρειών, της Sledgehammer Games και της Raven Software.

Το Battlefield 3 αναμένεται την 1η Νοεμβρίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360. Για το Call of Duty: Modern Warfare 3 δεν γνωρίζουμε ακόμη περίοδο κυκλοφορίας.




Σταθερή έκδοση με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής για τον Chrome 11

























Επτά εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Chrome 10, η Google έθεσε στη διάθεση του κοινού την σταθερή έκδοση του Chrome 11. Πρόκειται για μια αναβάθμιση που πέρα από τις διορθώσεις σε θέματα ασφαλείας, το μόνο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό που φέρνει αφορά την υποστήριξη φωνητικής αναγνώρισης μέσω HTML5.

Αν και πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που προς το παρόν αξιοποιείται από ελάχιστους ιστοχώρους, η Google παρόλα αυτά φρόντισε ήδη να το ενσωματώσει στο Google Translate. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το δοκιμάσουν επιλέγοντας τα αγγλικά ως αρχική γλώσσα από την οποία θα πραγματοποιηθεί η μετάφραση και πατώντας το εικονίδιο με το μικρόφωνο που εμφανίζεται κάτω δεξιά στο πεδίο εισαγωγής του κειμένου. Κατά τα άλλα, ο Chrome 11 περιλαμβάνει 25 διορθώσεις ασφαλείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον browser, με τις 16 από τις οποίες, μάλιστα, να αφορούν θέματα που έχουν χαρακτηριστεί ως υψηλής προτεραιότητας.

Όπως συνήθως, η αναβάθμιση πραγματοποιείται αυτόματα και ενεργοποιείται με την επόμενη εκκίνηση του browser. 



Πηγή


Ρεκόρ ταχύτητας ανάβασης στις Άλπεις



Ο Ελβετός αλπινιστής Ueli Steck, έκανε ρεκόρ στο χρόνο ανάβασης στο όρος Eiger των ελβετικών Άλπεων στην κλασσική διαδρομή 1938.
Η διαδρομή 1938 στη βόρεια πλευρά του βουνού, την πιο απότομη, είναι ιστορική για τους αλπινιστές και ένα νέο ρεκόρ ταχύτητας είναι μεγάλη επιτυχία. Ο Ueli Steck έκανε χρόνο 3 ώρες και 54 λεπτά, σχεδόν μια ώρα λιγότερο από το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 4:40.






Να και μια καλή είδηση για την Ελλάδα!



Δεν είναι όλα τελείως μαύρα. Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα... η χώρα μας παραμένει πολύ ψηλά στην κατάταξη των αγαπημένων τουριστικών προορισμών και φέτος αναμένεται να αυξηθούν και οι αφίξεις
Ευκαιρία να πάρει μια ανάσα η “βαριά βιομηχανία” να ανοίξουν οι εποχικές θέσεις να κυκλοφορήσει λίγο το χρήμα. 
Η έρευνα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς έγινε σε 210.000 ξενοδοχεία όλου του κόσμου και έδειξε ότι η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση των πιο δημοφιλών προορισμών με βάση τις κρατήσεις.
Πρώτη έρχεται η Ισπανία, που θα μας στείλει όμως εφέτος πολλούς τουρίστες καθώς για τους Ισπανούς είμαστε ψηλά στη λίστα των επιλογών.
Πολλοί περισσότεροι θα είναι φέτος και οι Γερμανοί, αλλά και οι Γάλλοι τουρίστες. 



Πηγή 


Φίδι κρυβόταν σε αυτοκίνητο

Δεν έχουμε πολλές διαθέσιμες πληροφορίες για το εν λόγω βίντεο, γι' αυτό θα περιοριστούμε σε αυτό που βλέπουμε.


Κάπου σε ένα άγνωστο μέρος, ένας άνθρωπος ψάχνει κάτι μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. 

Γύρω του έχουν μαζευτεί πολλοί και τραβούν με τα κινητά τους το στιγμιότυπο. 

Και κει που αναρωτιέσαι τι συμβαίνει, ξαφνικά ο άγνωστος βγάζει ένα φίδι τεραστίων διαστάσεων μέσα από τη μηχανή... ζωντανό! 

Η τύχη του φιδιού (και του αμαξιού) παραμένει ακόμη άγνωστη...






Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας με 70 συλλήψεις



Εβδομήντα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης επιχείρησης της αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ.


Στην επιχείρησηπου πραγματοποιήθηκε από τις 5.30 το απόγευμα χθες μέχρι τις 11.30 το βράδυ, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου, της πορνείας, των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας γενικότερα, συνολικά οι αστυνομικοί έλεγξαν 1236 άτομα και 275 οχήματα ενώ προσήχθησαν 438 άτομα στα αστυνομικά τμήματα.

Από τους 70 συλληφθέντες, οι 52 είναι παράνομοι μετανάστες και θα κρατηθούν για απέλαση, δώδεκα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, πέντε για τυχερά παιχνίδια και ένας για ναρκωτικά.

Από τα συνεργεία των αστυνομικών κατασχέθηκαν 23 δόσεις ηρωίνης μικρού βάρους 7,4 γραμμαρίων και βεβαιώθηκαν 183 παραβάσεις του ΚΟΚ.

Στους ελέγχους συμμετείχαν 210 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Αμεση Δράση, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, την Τροχαία, τα ΜΑΤ και την Αστυνομία Αθηνών.

Σημειώνεται ότι χθες τα ξημερώματα έγιναν έλεγχοι σε κτίρια, σε συνεργασία με υπαλλήλους του ΣΔΟΕ του δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής παρουσία εισαγγελέα. Στο πλαίσιο των ελέγχων, τα μικτά κλιμάκια έκαναν έφοδο σε δύο σπίτια στην οδό Φυλής μέσα στα οποία βρέθηκαν 18 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι νόμιμοι στη χώρα.

Σε διαμέρισμα του ενός κτιρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πλαστά διαβατήρια ιταλικών, αμερικανικών, σουηδικών, φινλανδικών, ολλανδικών και σομαλικών αρχών, 5 ιταλικά δελτία αλλοδαπών και άλλα τρία έγγραφα από την ίδια χώρα, 4 βίζες αλλοδαπών, 38 φωτογραφίες αλλοδαπών και 2 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που ερευνώνται στην εγκληματολογική υπηρεσία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ως υπεύθυνο του κτιρίου.

Τέλος, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου μικτά κλιμάκια της αστυνομίας και του δήμου κατάσχεσαν 1509 τεμάχια διαφόρων εμπορευμάτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.



Πηγή 


Χαζές-Αστείες συζητήσεις από το EpicFail.com



Attention Whore Fail (Ένα πολύ ξεκαρδιστικό βίντεο)



Shopping on RapidShare-Ηλεκτρονικό Κατάστημα μέσα στην Rapidshare!



Το Πρωτότυπο:

In the 21st century, everything must work as fast and simple as possible, including shopping. Today, we are opening a shop for digital goods that is directly integrated into the RapidShare system. No need for an additional registration, software installation or any other extra effort - and to pay, you simply use your Rapids. Check it out! 

Do you create digital content yourself and would like to offer it to other RapidShare customers?No problem, this will soon be possible!


Μετάφραση από το Google:

Τον 21ο αιώνα, τα πάντα πρέπει να λειτουργεί όσο πιο γρήγορα και πιο απλή γίνεται,συμπεριλαμβανομένων των αγορών. Σήμερα, ανοίγουμε ένα κατάστημα για τα ψηφιακά αγαθά που είναι άμεσα ενσωματωθεί στο σύστημα RapidShare. Δεν υπάρχει ανάγκη γιαμια πρόσθετη καταχώριση, την εγκατάσταση λογισμικού ή οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη προσπάθεια - και να καταβάλει, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε Rapids σας. Check it out!

Έχετε δημιουργήσει ψηφιακό περιεχόμενο εαυτό σας και θα ήθελα να το προσφέρουν σε άλλους πελάτες RapidShare?
Δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό θα είναι σύντομα δυνατό!

Με λίγα λόγια (Ελεύθερη Μετάφραση από EpicNews):

Όπως λέει και το Rapidshare καθώς είμαστε στον 21ο αιώνα, όλα τα πράγματα πρέπει να κυκλοφορούν εύκολα όσο φυσικά είναι δυνατόν, συμπεριλαμβανομένων βεβαία και την αγορά. Σήμερα ανοίγουνε ένα κατάστημα με ψηφιακά πράγματα οπού άμεσα ενσωματωμένο με την Rapidshare. Όπου δεν χρειάζεται επιπλέον εγράφη ή πρόγραμμα για να εγκαταστήσεις ή τίποτα άλλη προσθετή λειτουργείται ουτε παραπανω πληρωμη απλα χρησιμοποιώντας τα Rapids σου.

Έχετε στο σπίτι σας ένα ηλεκτρονικό αντικείμενο οπού θέλετε να το πουλήσετε σε άλλους χρηστές του Rapidshare; Κανένα πρόβλημα, σε λίγο καιρό θα είναι δυνατό να το κάνετε και αυτό.



Την έπνιξε και την πέταξε σε κανάλι!



ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Αγριο έγκλημα πάθους. Χτύπησε, στραγγάλισε και πέταξε την 23χρονη σύντροφό του σε ένα αρδευτικό κανάλι, όταν του είπε να χωρίσουν. Στη συνέχεια ο 25χρονος δράστης τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε: «Πάρε το όπλο σου και έλα να με σκοτώσεις γι’ αυτό που έκανα στην κόρη σου!»

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε χθες στις Σέρρες. Δράστης, ένας 25χρονος στρατιώτης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα απολυόταν σε λίγες ημέρες από τον στρατό. Ο 25χρονος, ο οποίος παράλληλα με τη θητεία του σπούδαζε, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την κοπέλα, η οποία τον τελευταίο καιρό ήθελε να διακόψει τον δεσμό που είχε μαζί του. Εκείνος όμως φαίνεται ότι τη ζήλευε παράφορα, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει και να την πετάξει σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής της λίμνης Κερκίνης. Μάλιστα μετά την άγρια δολοφονία τηλεφώνησε αμέσως στον πατέρα του θύματος, του ομολόγησε την πράξη του και του είπε να πάρει το όπλο του και να τον σκοτώσει.

Ολα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο δράστης και το θύμα συναντήθηκαν σε περιοχή της λίμνης Κερκίνης. Η 23χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και άρχισαν να συζητούν. Εκείνος προσπάθησε να την πείσει να μη χωρίσουν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. Αφού η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά, η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να απομακρύνεται. Τότε ο νεαρός βγήκε κι αυτός από το Ι.Χ. του και την κυνήγησε. Οταν την έφτασε, άρχισε να τη χτυπά με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός της και στη συνέχεια τη στραγγάλισε.

Αμέσως μετά προσπάθησε να βάλει φωτιά, προφανώς για να εξαφανίσει τα ίχνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε πήρε το άψυχο σώμα της κοπέλας και το πέταξε σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι. Στη συνέχεια πήρε ο ίδιος τηλέφωνο στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Μία ώρα αργότερα, στις 10.30, οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μετέβησαν στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς - Κερκίνης του δήμου Σιντικής και εντόπισαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας να επιπλέει στα νερά του αρδευτικού καναλιού. Υστερα από λίγο ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροίων του νομού Σερρών, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης θα διενεργήσει νεκροψία - νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του τραγικού θανάτου της. Εις βάρος του 25χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία, καθώς η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν σπουδάστρια, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.



Πηγή 


Ελληνικής καταγωγής πορνοστάρ αποχαιρετά το σινεμά



Aντίο στον κόσμο του ερωτικού σινεμά λέει μία από τις διασημότερες σταρ του είδους.

Η Σάσα Γκρέι αποφάσισε να αφήσει τα πλατό της βιομηχανίας του σκληρού πορνό ύστερα από 255 ταινίες, χάρη στις οποίες απέσπασε τα μεγαλύτερα βραβεία στον χώρο του πορνό.

Η ελληνικής καταγωγής σταρ δεν τα παρατάει επειδή μετάνιωσε, αλλά για να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη αγάπη της, τη φωτογραφία.

Οι θαυμαστές της κατά κόσμον Μαρίνας-Αννας Χατζή δεν πρέπει να ανησυχούν. Η Σάσα θα συνεχίσει να τους «συντροφεύει» μέσα από τις σελίδες του πρώτου βιβλίου-άλμπουμ με πολύ ιδιωτικές φωτογραφίες της, που έχει τον τίτλο «Neu Sex».

Η Γκρέι είναι, άλλωστε, από τις πορνοστάρ που δεν κρύβουν τίποτα και δεν απαρνιούνται όσα έχουν κάνει. «Είναι αρκετά σαφές», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, «ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικες έχει λήξει. Ηρεμήστε, δεν έχω βρει τον Χριστό», εξηγεί στους θαυμαστές της και προσθέτει:

«Ενα πράγμα είναι σίγουρο, είμαι περήφανη για όσα έχω κάνει και δεν μετανιώνω για τίποτα. Ειλικρινά, αισθάνομαι ότι έδωσα όλα όσα μπορούσα στην ερμηνεία των ρόλων μου. Συνεργάστηκα με κορυφαίους επαγγελματίες, με τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο και απόλαυσα πάντα φιλίες και σχέσεις που είχα τη χαρά να δημιουργήσω στην καριέρα μου».

Γιατί όμως η Σάσα εγκαταλείπει το πορνό, και μάλιστα στο μεσουράνημά της και ενώ είναι μόλις 23 ετών;

«Αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός και όσο ακόμα βρίσκομαι στην κορυφή. Μερικές φορές η ζωή μας παίρνει κατευθύνσεις που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε».

Αφήνει λοιπόν πίσω της τη λαμπρή καριέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία του hard core για να γίνει φωτογράφος του εαυτού της σε εικόνες που κόβουν την ανάσα με τον ερωτισμό τους. «Στο “Neu Sex” υπάρχουν φωτογραφίες μου, σεξουαλικά σχόλιά μου και γενικά η φιλοσοφία μου» λέει η 23χρονη σταρ, ευχόμενη... καλή ανάγνωση.



Πηγή 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top