Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κυκλοφορούσε γυμνός για να ξεπεράσει το... φόβο του 20χρονος!


Ένας 20χρονος νεαρός συνελήφθη επειδή περπατούσε... γυμνός στους δρόμους της Βοστώνης με θαυμαστή χαλαρότητα. Ο λόγος; Ήθελε απλά να έρθει "πρόσωπο με πρόσωπο" με τους φόβους του, όπως δήλωσε στην αστυνομία!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (12.05), όταν ο νεαρός Τζόναθαν Πάλμερ, κάτοικος της Βοστώνης τωνΗΠΑ, αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό του... Πάντα αντιμετώπιζε φόβο με την πιθανότητα να βρεθεί γυμνός μπροστά σε κόσμο, έτσι θέλησε να το δοκιμάσει για να δει αν θα το ξεπερνούσε.
Η συνέχεια ήταν απόλυτα λογική: 'Οσοι περαστικοί συνάντησαν τον νεαρό Πάλμερ στον δρόμο σοκαρίστηκαν, ενώ μερικοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καλώντας την αστυνομία, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα ktvb.
Δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, ήθελε απλά να αντιμετωπίσει τους δικούς του φόβους σε σχέση με τη γύμνια αλλά και τους φόβους του κοινού!” , δήλωσε ο Κέντ Λίπλ, αστυνομικός που βρέθηκε στο χώρο του συμβάντος.
Σύμφωνα με τον Λιπλ, ο τολμηρός νεαρός δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήθελε οι περαστικοί να συνειδητοποιήσουν ότι “δεν τρέχει τίποτα” αν δουν κάποιον να περπατά γυμνός στους δρόμους. Αφού ο ίδιος το τόλμησε, γιατί όχι και αυτοί;
O νεαρός ήταν πλήρως συνεργάσιμος με τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη με την κατηγορία “δημόσιας γύμνιας” που κρίνεται ως πλημμέλημα.

Πηγή


Φανατικός καπνιστής...ένας ουρακοτάγκος!


Μια ανθρώπινη συνήθεια έχει ένας ουρακοτάγκος ζωολογικού κήπου στη Μαλαισία ο οποίος κάνει... το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες! Ο "εθισμός" του όμως αυτός θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

O ουρακοτάγκος αυτός, γένους θηλυκού και 25 ετών, αποτελεί τη μασκότ του ζωολογικού κήπου τηςΜαλαισίας αφού όσοι περνούν μπροστά από το κλουβί του, μπορούν να του δώσουν ένα τσιγαράκι, το οποίο θα καπνίσει με μεγάλη ευχαρίστηση.Ο “επιρρεπής” ουρακοτάγκος που ακούει στο όνομα Σίρλεη, δεν αρκείται μόνο στο κάπνισμα: Μασά αιχμηρά μεταλλικά κουτιά από αναψυκτικά και άλλα σκουπίδια που πετούν οι επισκέπτες στο κλουβί της, προκειμένου να τη δουν να τα τρώει.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου έχουν αναρτήσει σήματα ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά αυτό το μέτρο έχει κάνει ελάχιστους να σταματήσουν αυτή τη θλιβερή συνήθεια.
Όσο αστείο και να φαίνεται με μια πρώτη ανάγνωση, αν αναλογιστεί κανείς πιο βαθιά θα δει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ αστείο τελικά. Ο ουρακοτάγκος είναι εθισμένος στο κάπνισμα το οποίο προφανώς δεν “ανακάλυψε” μόνος του. Επιπλέον, παρά την ακμάζουσα οικονομία της Μαλαισίας, οι περισσότεροι ζωολογικοί της κήποι φυλάσσουν τα ζώα κάτω από πραγματικά άσχημες συνθήκες, σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Νature Alert και τη βρετανική ιστοσελίδα Mirror.

Οι κροκόδειλοι δεν έχουν νερό να βουτήξουν, ενώ τα λιοντάρια και οι τίγρεις είναι παγιδευμένα σε κλουβιά που χωράνε μετά βίας να μετακινηθούν.

Kανείς δε γνωρίζει πότε και πώς ακριβώς προέκυψε αυτή η κακή συνήθεια, αλλά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο ουρακοτάγκος έχει φτάσει στο σημείο να είναι και... επιλεκτικός με τις μάρκες που καπνίζει.



Πηγή


Μετεωρίτης προσγειώθηκε σε αυλή!


Ένας αγρότης στη βόρεια Ρουμανία δεν πίστευε στα μάτια του, όταν έκπληκτος παρακολούθησε την ξέφρενη πτώση ενός μετεωρίτη, ο οποίος προσγειώθηκε στην αυλή του σπιτιού του!

Συγκεκριμένα, ο μετεωρίτης διαμέτρουεπτά εκατοστών έπεσε στην αυλή του σπιτιού του 58χρονου Ντουμίτρου Ζβάνκα, στο χωριό Σουχάρου, ενώ προκάλεσε και εκκωφαντικό θόρυβο κατά την πτώση του.

Ο πρώτος ειδικός που μελέτησε τον μετεωρίτη, ο γεωλόγος Σορίν Γκριντέι, περιέγραψε πως ο αγρότης “άκουσε βόμβο, σήκωσε τα μάτια του προς τον ουρανό και παρακολούθησε τον μετεωρίτη που έπεφτε στην αυλή και δημιούργησε μικρό κρατήρα. Το επόμενο πρωί, ο άνδρας έσκαψε τον κρατήρα και βρήκε το πετρώδες αντικείμενο.

Το αντικείμενο δεν φαίνεται να είναι ραδιενεργό, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που έγιναν στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος στο Μποτοσάνι, αλλά θα σταλεί και στη Σχολή Γεωλογίας στο Ιάσιο.





Πηγή


Έγκυος γυναίκα ανήξερος εργοδότης 1-0


Απόφαση του Αρείου Πάγου, προστατεύει τις εγκύους σε περίπτωση απόλυσης από τις εργασίες τους, ακόμα και αν ο εργοδότης δεν έχει γνώση της εγκυμοσύνης.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη στην υπόθεση μιας εργαζόμενης στηνΚόρινθο, η οποία απολύθηκε ενώ ήτανδύο μηνών έγκυος.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν τον ισχυρισμό του εργοδότη ότι δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της υπαλλήλου του, η οποία απολύθηκε στις 13 Ιουλίου 2005, καθώς πρώτη φορά πληροφορήθηκε το γεγονός στις 25 Ιουλίου 2005, όταν δηλαδή προσήλθε στην Επιθεώρηση Εργασίας για συμβιβαστική επίλυση της εργατικής αυτής διαφοράς.

Οι αρεοπαγίτες επισημαίνουν ότι απαγορεύεται και είναι απόλυτα άκυρη η καταγγελία της σχέσεως εργασίας εργαζομένης από τον εργοδότη της, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και για το χρονικό διάστημα ενός έτους μετά τον τοκετό ή κατά την απουσία της για μεγαλύτερο χρόνο λόγω ασθενείας που οφείλεται στη κύηση ή τον τοκετό, εκτός αν υπάρχει σπουδαίος λόγος για καταγγελία.

Ως σπουδαίος λόγος δεν μπορεί να θεωρηθεί, πάντως, η πιθανή μείωση της απόδοσης της εργασίας της εγκύου, που οφείλεται στην εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, “η προστασία παρέχεται στην εργαζόμενη έγκυο γυναίκα, ανεξάρτητα από την εκ μέρους του εργοδότη γνώση της εγκυμοσύνης της.”



Πηγή


"Επανέρχεται" ο ΗΣΑΠ


Ταλαιπωρία τέλος για το επιβατικό κοινό που εξυπηρετείται από τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο για τις μετακινήσεις του, καθώς από τις αρχές Ιουνίου, σχεδόν αποκαθίσταται η συγκοινωνία από Πειραιά έως Κηφισιά, με μια ενδιάμεση στάση.

Ειδικότερα από τις 8 Ιουνίου, οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα εκτελούν δρομολόγια από Πειραιά μέχρι τηνΟμόνοια και όσοι θέλουν να συνεχίσουν για την Κηφισιά θα κάνουν μια μετεπιβίβαση στην κεντρική αποβάθρα της Ομόνοιας για να συνεχίσουν από εκεί το δρομολόγιό τους.

Το αντίστοιχο θα συμβαίνει και για όσους κατευθύνονται από την Κηφισιάγια τον Πειραιά.

Να υπενθυμιστεί πως μέχρι σήμερα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος εκτελεί δρομολόγια από τον Πειραιά μέχρι το Μοναστηράκι και από την Αττικήμέχρι την Κηφισιά.





Πηγή


Αποκεφάλισαν γυναίκα σε πολυσύχναστο σουπερμάρκετ (vid)


Μια υπήκοος της Βρετανίας, αποκεφαλίστηκε από έναν 28χρονο άντρα, σε ένα σουπερμάρκετ στο ισπανικό θέρετρο της Τενερίφης στα Κανάρια νησιά, σύμφωνα και με ανακοίνωση των ισπανικών αρχών.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι τηςΤενερίφης, ανακοίνωσαν πως το θύμα ήταν μια 62χρονη γυναίκα από τηΒρετανία.
Ο φερόμενος ως ύποπτος για το έγκλημα είναι ένας 28χρονος άστεγος άντρας από τη Βουλγαρία, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο.
Ο άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξε ένα μαχαίρι από τα ράφια του σουπερμάρκετ και επιτέθηκε στην άοπλη γυναίκα.
Στη συνέχεια, διέφυγε στην πόλη της Αρόνα, κρατώντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στα χέρια του!
Οι δυνάμεις ασφαλείας της πόλης κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Ο Μανουέλ Ρεβερόν, τοπικός σύμβουλος είπε πως “ο άντρας χωρίς κανένα κίνητρο, εισέβαλε στο κατάστημα και αποκεφάλισε τη γυναίκα, πήρε το κεφάλι της και διέφυγε.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Κόλιν Κίρμπι, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας ότι “άκουσα κραυγές και όταν κοίταξα πίσω μου, είδα έναν απεριποίητο άντρα να κρατάει ένα κεφάλι στα χέρια του.”
Το θύμα, που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, φέρεται να δούλευε στο σούπερμάρκετ.

Πηγή


Τέλος οι διαφημίσεις iAds σε παιδικές εφαρμογές


Κι ενώ η ημέρα ήταν αφιερωμένη στη Google και τις ανακοινώσεις της, σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, η Apple αποφάσισε να σταματήσει να εμφανίζει διαφημίσεις iAds σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από παιδιά. Ο λόγος για αυτό; Οι διαφημιζόμενοι προτιμούν οι διαφημίσεις τους να μην εμφανίζονται σε αυτές τις εφαρμογές, επειδή δεν βρίσκονται στο "target group" τους.
Αυτό φυσικά, έχει προκαλέσει την μείωση εσόδων των προγραμματιστών και εξαιτίας αυτού, αναγκάστηκαν να στραφούν στην εναλλακτική υπηρεσία διαφημίσεων, την AdMob από την Google. Ωστόσο οι διαφημίσεις της υπηρεσίας αυτής είναι μικρότερες σε αξία σε σχέση με τα iAds.
Ένας προγραμματιστής που άλλαξε υπηρεσία διαφημίσεων είναι ο Mike Zornek, ο οποίος κατασκεύασε το "Dex", ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για παιδιά. Ο Zornek δήλωσε ότι η Apple θα πρέπει να στοχοποιήσει τις διαφημίσεις της καλύτερα. "Θα ήθελα πάρα πολύ να δω διαφημίσεις που είναι κατάλληλες για παιδιά στο Dex. Είναι κρίμα που δεν έχουν την λειτουργικότητα να το εφαρμόσουν. Ωστόσο, κάτι περίεργο συμβαίνει με τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η αλλαγή πολιτικής", ήταν τα λόγια του.



Μαχαίρωσαν Έλληνα στην Κυψέλη



.:συμβαίνει τώρα:.

Συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα τα περιστατικά βίας στην πολύπαθη περιοχή του κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, ένας ακόμη Έλληνας, συνταξιούχος αυτή την φορά, έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Συγκεκριμένα δίπλα στην Γενική Τράπεζα, στην συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Πατησίων, άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν συνταξιούχο για να του πάρουν την σύνταξη.

Παρόλες τις βλακείες των διαφόρων "έγκυρων" ιστοσελίδων, που ήθελαν τους εγκληματίες να "έχουν κλειστεί στα σπίτια τους" μετά την ... βία των ακροδεξιών, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η πραγματική βία είναι άλλη. Αλλά φαίνεται ότι αυτή δεν αποτελεί πια ... νέο! Ιδιαίτερα για τους Έλληνες μεγάλης ηλικίας που δεν μπορούν εύκολα να ... φορτώσουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν από τις γειτονιές στις οποίες έζησαν, η κάθε ημέρα γίνεται και πιο επικίνδυνη.

Ο ηλικιωμένος άντρας πήρε κάποια χρήματα από την τράπεζα και κατευθύνθηκε στο σπίτι του, που ήταν σχεδόν δίπλα. Στην είσοδο του σπιτιού του όμως, δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία τον μαχαίρωσαν.



Πηγή


Απίστευτη κακοποίηση 8χρονου στην Άρτα



Απίστευτο περιστατικό φρίκης και αηδίας με θύμα ένα μικρό παιδί, σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας και όλης της χώρας. Στο χειρουργείο του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων της πόλης έχει εισαχθεί ένα 8χρονο αγοράκι με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου, εξ αιτίας ενός μπουκαλιού που ήταν σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση από την Άρτα με σοβαρότατες επιπλοκές καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαζε περιττώματα από το στόμα! Αμέσως, όλοι οι γιατροί ακύρωσαν τα πιο ελαφρά περιστατικά και ασχολήθηκαν με το 8χρονο αγγελούδι, προσπαθώντας να το βοηθήσουν να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.

Στο νοσοκομείο έχουν καταφθάσει και αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό. Μέχρι στιγμής, πάντως, όλες οι εκδοχές συγκλίνουν στην περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και αναζητούνται οι γονείς του αγοριού και αυτοί που το μετέφεραν στο νοσοκομείο για να δώσουν εξηγήσεις.





Πηγή


Το βίντεο της ημέρας - Ανθρώπινο ποδήλατο

Αυτό θα πει φαντασία! 




Μια ομάδα ταξιδιωτών της οποίας πτήση είχε πολύωρη καθυστέρηση είπαν να σκοτώσουν την ώρα τους κάνοντας ποδήλατο! 


Αντί λοιπόν να κάτσουν να σκάσουν, οι ταξιδιώτες είπαν να το ρίξουν στο χαβαλέ και ιδού τα αποτελέσματα: 



10χρονος λαθρεπιβάτης ταξίδεψε 620 μίλια... προς λάθος κατεύθυνση

Εξακόσια είκοσι μίλια προς τη λάθος κατεύθυνση ταξίδεψε ένα 10χρονο αγόρι από τη Βολιβία, θέλοντας να δει τη μητέρα του...



Ο 10χρονος Φράνκλιν Βίλκα Χουανάκο ήθελε να φτάσει στην Cochabamba, όπου βρισκόταν η μητέρα του, μετά την έκτιση ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κάποια στιγμή εντόπισε μία πολύ καλή κρυψώνα, για να ταξιδέψει χωρίς να τον δει κανείς... ένα κιβώτιο στο μέγεθος ούτε λίγο ούτε πολύ ενός ανθρώπινου σώματος, πάνω από τις ρόδες ενός φορτηγού, που για κάποιο λόγο πίστεψε ότι θα είχε τον ίδιο προορισμό με εκείνον.

Κι έτσι, ο μικρός λαθρεπιβάτης “επιβιβάστηκε”... μόνο που το φορτηγό είχε κατεύθυνση την πόλη Iquique, στη βόρεια Χιλή.

Ο οδηγός του φορτηγού μάλιστα δεν αντελήφθη την παρουσία του 10χρονου, ούτε όταν έφτασε στον προορισμό του, δύο μέρες μετά.

“Ήθελα να δω τη μαμά μου”, είπε ο μικρός σε τηλεοπτικό σταθμό της Χιλής.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν πολύ τυχερός που επιβίωσε, χωρίς νερό και τροφή, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι κι ένα πουκαμισάκι, στο ταξίδι του μέσα από τις βολιβιανές Άνδεις, όπου η θερμοκρασία τη νύχτα πέφτει κάτω από το μηδέν.

Τον 10χρονο εντόπισε τυχαία μία γυναίκα να περιπλανιέται στην περιοχή Alto Hospicio, που συνορεύει με την Iquique, προορισμό του φορτηγού, και τον πήρε μαζί της στο σπίτι.

Το αγόρι μένει προς το παρόν με τη γυναίκα που το βρήκε, με τη βοήθεια όμως Βολιβιανού αξιωματούχου, θα μεταφερθεί στο μέρος, όπου ζει η μητέρα του.

Οι γονείς του 10χρονου είναι χωρισμένοι και ο μικρός ζούσε με τον πατέρα του στη Βολιβία, ενώ η μητέρα του, που αποφυλακίστηκε πριν από ένα μήνα, εργάζεται στην ύπαιθρο, λίγο έξω από τηνCochabamba.


21χρονη έκανε σεξ με 5 ανήλικους σε δημόσιο χώρο!

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε μέσα από το τρένο μια 21χρονη να κάνει σεξ με πέντε ανήλικους σε κοινή θέα;



Πάντως οι επιβάτες ενός δρομολογίου που περνούσε από το σταθμό Abbey Wood στο Νότιο Λονδίνο κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν τη Σαμάνθα Αρμστρονγκ να βρίσκεται σε σεξουαλική συνεύρεση με πέντε ανηλίκους ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το όλο περιστατικό θυμίζει σενάριο από... ροζ ταινία καθώς η νεαρή κοπέλα συνάντησε τυχαία την παρέα αγοριών στο δρόμο και έχοντας κάνει χρήση κάνναβης τους ζήτησε να πάνε όλοι παρέα σε διπλανό κτήριο και να κάνουν σεξ!

Τα αγόρια την ακολούθησαν και άρχισαν να επιδίδονται σε όργια ενώ ήταν σε κοινή θέα στους επιβάτες του τρένου, οι οποίοι τηλεφώνησαν στις αρχές.

Μόλις έφτασε η αστυνομία, συνελήφθη η 21χρονη ενώ δύο από τους επίδοξους... επιβήτορες ξέφυγαν την τελευταία στιγμή. Οι άλλοι τρεις έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Η ίδια παραδέχτηκε τόσο ότι έκανε σεξ σε κοινή θέα όσο και τη χρήση κάνναβης.

Ψυχολόγος δήλωσε πως η 21χρονη αντιμετωπίζει δυσκολία στο να καταλάβει ποια είναι η κατάλληλη συμπεριφορά χωρίς ωστόσο να είναι άρρωστη ψυχικά.


Το πρωί στο Νοσοκομείο... το βράδυ call girl


Νέο τρόπο φαίνεται πως βρήκαν οι «παράνομες» ιερόδουλες για να εξασκούν το επάγγελμά τους και να βγάζουν τα... προς το ζην, ακόμη και κάτω από τη μύτη των αστυνομικών.

Χρησιμοποιούν κάρτες... paysafe, τις οποίες ο πελάτης αγοράζει σε περίπτερο σε παράλληλη προς το λιμάνι οδό της πόλης και στη συνέχεια ο περιπτεράς αποδίδει στη «νεαρή» τα οφειλόμενα του πελάτη (κρατώντας, προφανώς, κάποιο ποσό).
Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας (σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον «Κόσμο») ξανθιά εργαζόμενη σε ένα από τα τρία μεγάλα Νοσοκομεία της περιοχής της Πάτρας (Νοσοκομείο Ρίου, «Άγιος Ανδρέας» και Ολύμπιο), η οποία ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό!
Μάλιστα, όπως μας είπαν, η συγκεκριμένη κυρία έχει και... συνεργάτιδα, αφού διαφημίζει πως αν ο άνδρας επιθυμεί δύο γυναίκες, θα πρέπει να πληρώσει τα διπλά (με τον ίδιο τρόπο). Αυτό σημαίνει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή η φίλη της... είναι διαθέσιμη!
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συγκεκριμένη γυναίκα όταν δεν φορά τη λευκή ρόμπα του νοσηλευτικού προσωπικού... φορά καυτά εσώρουχα και με το αζημίωτο κρατά ερωτική συντροφιά σε όποιον έχει πληρώσει χρησιμοποιώντας την paysafe κάρτα. Έτσι, αποφεύγει τις «συναλλαγές» και όλα της τα ερωτικά ραντεβού υποτίθεται γίνονται... χωρίς πληρωμή (ούτε καν προσημειωμένα χαρτονομίσματα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος αστυνομικός που θα αναλάβει το ρόλο του «δολώματος»).
Η «ταρίφα» για μία ερωτική συνεύρεση με την συγκεκριμένη γυναίκα (η οποία όντως είναι εντυπωσιακή) κυμαίνεται μεταξύ 50 και 100 ευρώ, ενώ το ποσό διπλασιάζεται, αν ο πελάτης έχει άλλες απαιτήσεις ή επιθυμεί και δεύτερη γυναίκα στο κρεβάτι του.
Κανείς στο νοσοκομείο δεν γνωρίζει για τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης υπαλλήλου - εργαζόμενης στο νοσηλευτικό προσωπικό. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top