Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Τσουρέκι 24 μέτρων στο Ναύπλιο!



Το πιο… ευωδιαστό μέρος της Ελλάδας έγινε το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, καθώς το Ινστιτούτο Γαστρονομίας, σε συνεργασία με τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της πόλης, έφτιαξε ένα νοστιμότατο τσουρέκι 24 μέτρων! 

Οι δύο φορείς συντονίστηκαν με κοινό στόχο την προώθηση της γαστρονομίας ως αποφασιστικής σημασίας παράγοντα για τη βελτιστοποίηση του πελοποννησιακού τουρισμού και οργάνωσαν μια γιορτή που ικανοποίησε όλες τις αισθήσεις.

Η παρασκευή του τσουρεκιού σε μέγεθος... τριαξονικής νταλίκας έγινε από 36 σπουδαστές μαγειρικής κάτω από την επίβλεψη του… «Master Chef» και προέδρου του Ινστιτούτου Γαστρονομίας, Βασίλη Ρουμπάκου.

Το τσουρέκι των 24 μέτρων τοποθετήθηκε ενιαίο σε μία λαμαρίνα και ψήθηκε σε ειδικό, ενιαίο φούρνο μήκους 25 μέτρων.



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top