Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Νεκρά 8 άτομα σε επεισόδια στο Ισραήλ




Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στα σύνορα του Ισραήλ με τη Συρία, το Λίβανο και τη Γάζα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, σήμερα, ημέρα μνήμης της «Νάκμπα» (Καταστροφή).


Συγκεκριμένα, Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών σε τρεις διαφορετικές περιοχές, για να εμποδίσουν το πλήθος να πλησιάσει τα ισραηλινά σύνορα.


Πληροφορίες ισραηλινών και συριακών Μ.Μ.Ε. αναφέρουν ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν δεκάδες Παλαιστίνιοι πρόσφυγες διείσδυσαν από τη Συρία στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν.


Παράλληλα, αυτόπτες μάρτυρες στα γειτονικά λιβανικά σύνορα ανέφεραν ότι τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους, όταν ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών που πετούσαν πέτρες, για να τους εμποδίσουν να διασχίσουν τα σύνορα.



Εκλεψαν τανκς από πεδίο βολής και το τεμάχισαν να το πουλήσουν



Δυο αθίγγανοι έκλεψαν τανκς από πεδίο βολής και το τεμάχισαν να το πουλήσουν Το απίστευτο γεγονός συνέβη στις 07:00 σε πεδίο βολής στην Κω.
Στην περιοχή της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι Συγκεκριμένα οι δυο αθίγγανοι μετέβησαν σε πεδίο βολής και ξεκίνησαν με αλυσοπρίονα να ταμαχιάζουν το τανκς το οποίο χρησιμοποιούντο για άσκησης βολών. Πριν λίγο στις (19:00) και έπειτα από καταγγελία περαστικών στο σημείο μετέβησαν άνδρες του τμήματος ασφαλείας Kω και τους συνελαβαν την στιγμή που φόρτωναν τα κομμάτια απο το παλιό άρμα μάχης Μ24 του στρατού σε ιδιωτικό φορτηγό!


ifmedia.gr


Eurovision: 1ο το Αζερμπαϊτζάν - 7ος ο Λούκας


Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του 56ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με νικητή το Αζερμπαϊτζάν και την Ελλάδα στην 7η θέση. Η Ιωαννα Μαμαη μεταδιδει και σχολιαζει live.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (12/5) πέρασαν επιτυχώς από τον Β' ημιτελικό τα κράτη:Εσθονία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Δανία, Αυστρία, Ουκρανία, Σλοβενία και Σουηδία.

Από τον Α' ημιτελικό πέρασαν εκτός από την Ελλάδα οι: Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία, Ισλανδία.

Ακόμη, απευθείας στον τελικό όπως κάθε χρόνο θα εμφανιστούν οι: Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία ενώ μετά από 14 χρόνια δυναμικά επιστρέφει η Ιταλία.



Πηγή


Το βίντεο της ημέρας-4χρονος οδηγεί αυτοκίνητο!


Ενώ οι περισσότεροι συνομήλικοι του θέλουν να παίζουν με αυτοκινητάκια-μινιατούρες, ο Κατιρές στην Ινδία, προτιμάει τα κανονικά αυτοκίνητα!

Ο λιλιπούτειος οδηγός εκπλήσσει τους πάντες με τις ικανότητές του στον τιμόνι.

Ο πατέρας του δε, τον αφήνει να οδηγεί το οικογενειακό αυτοκίνητο.
Περιγράφει πως ο Κατιρές του ζήτησε μια μέρα να οδηγήσει και αυτός και έτσι την επόμενη μέρα ο πατέρας του ξεκίνησε εντατικά μαθήματα οδήγησης.
Το αποτέλεσμα;
Ο 4χρονος Κατιρές να οδηγάει πλέον καλύτερα και από τον ίδιο!
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή


Πέταξε πάνω από το Grand Canyon με jetpack!


Ο Ελβετός πιλότος και κασκαντέρ Yves Rossy, γνωστός και με το παρατσούκλι Jet Man, είναι ο πρώτος που πέταξε πάνω από το Grand Canyon με jetpack. 
Tο περασμένο Σάββατο, ο Rossy σηκώθηκε περίπου 60 μέτρα πάνω από το φαράγγι και έκανε 8 λεπτά για να διανύσει περίπου 7 χιλιόμετρα.

Το jetpack του Rossi ζυγίζει 55 κιλά και μπορεί να πιάσει τα 190 χιλιόμετρα την ώρα!






Κρατάει την αναπνοή του για 9 λεπτά!




Ο Herbert Nitsch είναι πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση. Μπορεί να καταδυθεί στο απίστευτο βάθος των 214 μέτρων αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί και κρατάει την αναπνοή του για 9 λεπτά.


Αυτό θα μπορούσε να τον σκοτώσει αφού τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού δεν μπορούν να αντέξουν σε τέτοια κατάσταση για πάνω από 5 λεπτά.

Δείτε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του BBC "Inside the Human Body" σχετικά με τον Herbert Nitsch.




Drugs Live:Θα δοκιμάζουν ναρκωτικά στη διάρκεια της εκπομπής!


Να δείξουν στην πράξη το πόσο επικίνδυνα είναι τα ναρκωτικά, θέλουν οι συντελεστές του "Drugs Live". 
Χρήση σε ζωντανή σύνδεση ώστε να δουν οι πολίτες τις παρενέργειες



Τα ναρκωτικά σκοτώνουν...και αν δεν δει κάποιας σε ζωντανή μετάδοση τις παρενέργειές τους ίσως τα δοκιμάσει!

Αυτό πιστεύουν οι συντελεστές εκπομπής του Channel 4 στη Μεγάλη Βρετανία που σχεδιάζουν την παραγωγή εκπομπής τεσσάρων επεισοδίων όπου χρήστες θα δοκιμάζουν διάφορες ναρκωτικές ουσίες ώστε να δει ο πολίτης τα αποτελέσματα από τις παρενέργειες.



Σύμφωνα με τον Gardian η επιστημονική σειρά Drugs Live θα πραγματοποιηθεί κάτω από αυστηρές κλινικές συνθήκες.

Στην εκπομπή αναμένεται κορυφαίοι ερευνητές, πανεπιστημιακοί και απλοί πολίτες να εξηγήσουν με σαφήνεια αυτό το τόσο λεπτό κοινωνικό θέμα που έχει γίνει μάστιγα.

Το θέμα των σκληρών ναρκωτικών είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την κοινωνική πολιτική του Channel 4 αναφέρει σε δήλωσή του ο Jay Hunt, διευθυντής του καναλιού και προσθέτει "θα παρακολουθήσετε χρήστες οι οποίοι σε ελεγχόμενο κλινικό περιβάλλον θα βιντεοσκοπούνται καθώς χρησιμοποιούν διάφορες ναρκωτικές ουσίες".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top