Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Χτυπήθηκε απο κεραυνό, αλλα δεν έπαθε τίποτα!!



Μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει έναν ηλικιωμένο να τον χτυπά κεραυνός και να μην παθαίνει τίποτα!! Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως είναι ψεύτικο.. Εσείς τι λέτε;; 





Το Nock Nock σου λέει πού βρίσκονται οι φίλοι σου



Σε μία εποχή που τα social media έχουν μπει για τα καλά μέσα στην καθημερινότητά μας, οι περισσότεροι δε διστάζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους το πού βρίσκονται. Υπηρεσίες όπως το Foursquare και το Facebook Places που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δηλώνουν πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, γίνονται συνεχώς πιο διαδεδομένες και όλο και περισσότεροι τις χρησιμοποιούν. Έτσι, στην παρέα ήρθε να προστεθεί το Nock Nock.

Χρησιμοποιώντας τα check-in του Foursquare, το Nock Nock είναι μία υπηρεσία που ουσιαστικά καταγράφει τα δεδομένα μίας συγκεκριμένης τοποθεσίας ώστε οι χρήστες να μαθαίνουν ανα πάσα στιγμή ποιοι και για πόση ώρα βρίσκονται στο συγκεκριμένο μέρος. Έτσι λοιπόν εαν έχετε βαρεθεί στο σπίτι και θέλετε να πάτε σε ένα νυχτερινό κέντρο,  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Nock Nock, και να δείτε ποιοι βρίσκονται εκεί αλλά και κατά πόσο εγκρίνουν το συγκεκριμένο μέρος.
Η υπηρεσία είναι δωρεάν και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο σε τέσσερις πόλεις (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Μπανγκοκ, ενώ σύντομα θα εξαπλωθεί σε περισσότερες. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί ώστε να καταλάβετε περισσότερα πράγματα για το Nock Nock.





Πηγή


Το μεγάλο μυστικό της κυρίας Pac-Man (LOL)


Η αλήθεια που έκρυβε τόσο καιρό η Ms. Pac-Man μόλις αποκαλύφθηκε από την ομάδα δημιουργίας χιουμοριστικών βίντεο Dorkly. Δείτε το βίντεο και απαντήστε ειλικρινά. Το περιμένατε;



Πέθανε ο Λάκης Σάντας (vid)


Το Σάββατο 30 Απριλίου, "έφυγε" ο Λάκης Σάντας, που με την ηρωική απόφαση του να κατεβάσει τη ναζιστική σημαία από το βράχο της Ακρόπολης, πέρασε στην ιστορία.

Ο Απόστολος Φιλίππου Σάντας, γεννήθηκε στις 22/02 του 1922 στην Πάτρα, ενώ καταγόταν από τη Λευκάδα.

Ο πατέρας του ήταν δημόσιος υπάλληλος, ενώ ο ίδιος το 1940τέλειωσε το σχολείο και αμέσως μετά εισάχθηκε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τη νύχτα της 31ης Μαϊου 1941 θα κατεβάσει μαζί με το φίλο του,Μανόλη Γλέζο τη χιτλερική σημαία από το βράχο της Ακρόπολης.

Το 1942 εντάσσεται στο ΕΑΜ και λίγο αργότερα στην ΕΠΟΝ.

Πήρε μέρος σε αρκετές μάχες, ενώ το 1944 τραυματίστηκε.

Το 1946 εξορίστηκε στην Ικαρία και το 1947 φυλακίστηκε στην Ψυττάλεια, ενώ το 1948 στάλθηκε στηνΜακρόνησο.

Από εκεί διέφυγε στην Ιταλία, ζήτησε πολιτικό άσυλο στον Καναδά και το 1963 επέστρεψε στην Ελλάδα.

Συλλυπητήρια των πολιτικών αρχηγών


Τη βαθιά λύπη τους για την απώλεια του Λάκη Σάντα εκφράζουν οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας.

Το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση "εκφράζει την θλίψη του για το θάνατο του αγωνιστή Λάκη Σάντα που με τόλμη συμμετείχε το Μάη του 1941 στο κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από τον βράχο της Ακρόπολης. Στη συνέχεια μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ και του ΕΛΑΣ με το όπλο πολέμησε κατά των κατακτητών και των συνεργατών τους. Για αυτή την αντιστασιακή του δράση τιμωρήθηκε σκληρά από τις αστικές κυβερνήσεις με φυλακές και εξορίες στην Ικαρία και στην Μακρόνησο."

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΝ εκφράζει τη λύπη του για το χαμό του, σημειώνοντας ότι "ανέβασε τις αξίες του ήθους, της ηθικής και της ανιδιοτέλειας στα ύψη. Πάντα απλός, αλλά όχι απλοϊκός, και πάντα σεμνός."
"Η μνήμη του Λάκη Σάντα θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές και τους αγώνες μας," επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Η Αριστερά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός θα τον έχουν πάντα στην καρδιά τους και στη μνήμη τους" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ, Άντώνης Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με την εξής ανακοίνωση:

"Στο πρόσωπό του Λάκη Σάντα ο Ελληνισμός αναγνωρίζει τον πιο αγνό πατριωτισμό. Εκείνο που τον έκανε να αναζητά τι μπορούσε να δώσει και όχι τι να πάρει από την Πατρίδα. Τα μάτια μου, έλεγε ο ίδιος, εδάκρυσαν μόλις είδα την πολεμική σημαία των κατακτητών στο Μνημείο του Πολιτισμού και τηςΛευτεριάς, τον Παρθενώνα. Και ύστερα άστραψαν από φλόγα. Πήρε τότε, μαζί με το Μανώλη Γλέζο, τη μεγάλη απόφαση: Να υποστείλουν την κατοχική και να υψώσουν την Ελληνική Σημαία. Απόφαση γενναιότητας και αυτοθυσίας, που έκανε το ακατόρθωτο λαμπρή πραγματικότητα, σηκώνοντας ακόμη πιο ψηλά τα όρια του ηρωισμού."

ς κρατήσουμε, σήμερα, την παρακαταθήκη του αυτή. Αλλά και το πρότυπο μιας σεμνής ζωής γεμάτης αγώνες, προσφορά και περηφάνια. Η μνήμη του θα είναι αιώνια. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια."




Πηγή


Η κάλυψη του πριγκιπικού γάμου στα διεθνή ΜΜΕ (pics+vid)


Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης κυριολεκτικά “οργίασαν” με το πριγκιπικό γάμο, οι εφημερίδες αφιέρωσαν δεκάδες σελίδες, τα τηλεοπτικά συνεργεία ξημεροβραδιάζονταν στο σημείο, και δέκα χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης κάλυψαν το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.
Η τελετή αναμεταδόθηκε από γιγαντοοθόνες στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ και το Χάιντ Παρκ

Υπολογίζεται ότι 2,2 δισεκατομμύριαάνθρωποι την παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο μέσω τηλεόρασης και live streaming μέσω διαδικτύου.

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μια ιδέα της “βασιλικής υστερίας” που επικράτησε!








Πηγή


Ένας στον εισαγγελέα και τρεις ελεύθεροι για τη Marfin (vid)


Οι τρεις από του τέσσερις που συνελήφθησαν για την αιματηρή επίθεση στην τράπεζα Marfin, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, ενώ ο τέταρτος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Οι τρεις πήραν προθεσμία για να καταθέσουν στην αστυνομία την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο τέταρτος, ηλικίας 36 ετών, κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, βρέθηκαν μια σφεντόνα, ένα τόξο και ένα γκλομπ.

Να υπενθυμιστεί ότι οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σταΕξάρχεια και στην Κυψέλη.

Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ ο τέταρτος είναι υπήκοος Καζακστάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος από το Καζακστάν θεωρείται ύποπτος για τον εμπρησμό στο βιβλιοπωλείο "Ιανός" απέναντι από τη Marfin και οι υπόλοιποι για τις δολιοφθορές στο κατάστημα της τράπεζας.


Πηγή


Μποϊκοτάζ της Σουηδίας στην Ελλάδα για το email του βιασμού


Διπλωματικός “πόλεμος” παραλίγο να ξεσπούσε, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σουηδία, καθώς ένας εμπορικός ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη, έλαβε σουηδικό email διαμαρτυρίας στο οποίο καταδικαζόταν η μη άσκηση δίωξης εις βάρος Έλληνα στη Σάμο, μετά από καταγγελία Σουήδης ότι βιάστηκε το καλοκαίρι του 2009 και στη συνέχεια αυτός θεώρησε πρέπον να κατηγορήσει τις Σουηδές τουρίστριες για προκλητική συμπεριφορά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, στις 13 Απριλίου ο Jan Tordsson, έστειλεemail προς την ελληνική πρεσβεία στηΣτοκχόλμη, διαμαρτυρόμενος για τη μη άσκηση δίωξης σε Έλληνα στηΣάμο, ο οποίος κατηγορήθηκε απόΣουήδη τουρίστρια για βιασμό.

Στο email απάντησε ο εμπορικός ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας με έναν τρόπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξωφρενικός, καθώς ανέφερε ότι οι Σουηδοί θα πρέπει να ντρέπονται για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι γυναίκες τους στο εξωτερικό!

Επίσης επικαλείται την υπόθεση Ασάνζ και τη μαρτυρία οδηγού ταξί ώστε να υποστηρίξει ότι οι Σουηδές, υποβάλλουν συνεχώς μηνύσεις για δήθεν βιασμούς για να εισπράττουν αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εμπορικός ακόλουθος, αφήνει να εννοηθεί ότι η χρονική συγκυρία της καταγγελίας είναι ύποπτη και το αποδίδει στην προσπάθεια Σουηδών τουριστικών πρακτόρων να πλήξουν την Ελλάδα και να στείλουν τουρίστες στην Τουρκία.

Τέλος απαιτεί περισσότερη ευγένεια από τον Σουηδό πολίτη, που έστειλε μήνυμα στην πρεσβεία.

Ο Jan Tordsson, γνωστοποίησε το περιεχόμενο των επιστολών σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού TV4, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διαστάσεις.

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα το ίδιο κανάλι είχε παρουσιάσει ρεπορτάζ σχετικά με την καταγγελία της50χρονης, η οποία είχε δηλώσει ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι όταν εξετάστηκε σε νοσοκομείο στη Σουηδία, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και τραυματισμούς στην κοιλιακή χώρα.

Μποϊκοτάζ της Ελλάδας από τη Σουηδία


Όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση του email, καθώς μετά την δημοσίευση των επιστολών, η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας στις 24 Απριλίου, κάλεσε σε μποϊκοτάζ κατά της Ελλάδας, ενώ ήδη παρατηρείται μείωση στις κρατήσεις.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον εμπορικό ακόλουθο στην Αθήνα, ενώ η πρέσβειρα τηςΕλλάδας στη Σουηδία υποστήριξε ότι ο διπλωματικός υπάλληλος εξέφραζε προσωπικές του απόψεις.



Πηγή


Στα "μαχαίρια" Μουρίνιο-Κριστιάνο



Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με την Σαραγόσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού!


Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χωρίς αντίκτυπο, καθώς ο Ρονάλντο έχει κίνητρο να αγωνίζεται σε όλα τα ματς της Ρεάλ για να δώσει τη "μάχη" για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Μέσι μέχρι τέλους (31 γκολ στην Primera ο Αργεντινός, 30 ο Πορτογάλος).

Ήδη ο ισπανικός Τύπος έχει ξεκινήσει τα σενάρια για πόλεμο νεύρων και απάντηση του Μουρίνιο στις δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, οι οποίες άφηναν σαφείς αιχμές για τη στρατηγική του Μουρίνιο κόντρα στους "μπλαουγκράνα".

Ο Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του να μείνουν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Σαραγόσα οι Ρονάλντο, Λασανά και Αλόνσο τόνισε: "Για τον Κριστιάνο οι λόγοι είναι διαφορετικοί. Τα άλλα δύο παιδιά "πέθαναν" στο τρέξιμο με την Μπαρτσελόνα".



Πηγή


Το άρθρο του Σάκη Τσιώλη για τον τελικό Κυπέλλου


ΑΕΚ-Ατρόμητος υπό το πρίσμα του Σάκη Τσιώλη. Ο προπονητής του Αρη αρθρογραφεί στο Contra.gr για τον τελικό Κυπέλλου (video).



Είναι ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Έχω την τύχη να ξέρω ακριβώς πως νιώθουν οι παίκτες αυτή τη στιγμή, αφού και εγώ έχω βρεθεί στη θέση τους. Είναι ένας τελικός με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί με μία πρώτη ματιά φαβορί να είναι η ΑΕΚ, αλλά ας μη ξεχνάμε και τη δίψα των παικτών του Ατρόμητου, που πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτη και αξιοζήλευτη.

Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που θεωρώ εγώ πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν όλοι την έννοια και τη σημασία του. Πρέπει όλοι να ζήσουν σε όλη του τη διάσταση την αναμέτρηση αυτή, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο τροπαιούχος.

Ο τελικός είναι μία γιορτή. Κλείνει και επίσημα ο θεσμός και είναι λογικό όλοι να θέλουν να ρίξουν την αυλαία τους, με τον καλύτερο τρόπο. Ευχή μου είναι να κερδίσει πραγματικά ο καλύτερος.

Φαβορί δεν θεωρώ ότι υπάρχουν. Για να φτάσουν οι δύο ομάδες αυτές στον τελικό, σημαίνει ότι το αξίζουν και πληρούν έκαστες τις προϋποθέσεις. Δεν βρίσκονται τυχαία εκεί.

Πολλοί θεωρούν ότι η ΑΕΚ θα έχει το μεγαλύτερο άγχος, αφού η χρονιά δεν εξελίχθηκε τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο φαντάζει για πολλούς σαν σωτήρια για την ΑΕΚ. Ωστόσο εγώ δεν πιστεύω ότι θέμα άγχους υπάρχει μόνο στην Ένωση. Αν όντως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν άγχος λόγω της σεζόν στο πρωτάθλημα, τότε οι παίκτες του Ατρόμητου το έχουν λόγω… απόδειξης.

Αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου λήγουν τον Ιούνιο και όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν και άλλα πράγματα στην ομάδα. Μία κατάκτηση Κυπέλλου, θα είναι η καλύτερη απόδειξη για κάποιους παίκτες ότι δικαιούνται να παραμείνουν στο Περιστέρι. Ήδη κατάφεραν και έκαναν μία εξαιρετική χρονιά, έχοντας ξεχωριστή παρουσία στο θεσμό του Κυπέλλου. Θα θέλουν λοιπόν να δώσουν συνέχεια και να μη σταματήσουν μόνο εδώ. Θέλουν δικαιολογημένα να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είτε για να παραμείνουν στον Ατρόμητο είτε για να κάνουν ένα άλλο καλύτερο βήμα. Προγνωστικά όπως είπα και πριν δεν χωράνε.

Μπορεί η ιστορία και η εμπειρία της ΑΕΚ από τελικούς να είναι σίγουρα μεγαλύτερη από ότι αυτή του  Ατρόμητου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη δίψα του αντιπάλου. Παίκτες όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Σκόκο σίγουρα θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους, ωστόσο όλα θα φανούν στο γήπεδο.
Σκόκο VS Καμαρά
Ο τελικός είναι μία ευκαιρία για όλους, προκειμένου να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους αλλά και στην καριέρα τους. Είπα και πιο πάνω πως ΑΕΚ και Ατρόμητος βρίσκονται επάξια στην τελική φάση, αφού και οι δύο αντίπαλοι είχαν εξαιρετική πορεία στο θεσμό. Ωστόσο πάντα σε κάθε ομάδα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Στην Ένωση ο παίκτης αυτός είναι ο Σκόκο. Ένας ποδοσφαιριστής πολύ προικισμένος, με απίστευτη τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να πάρει πάνω του την ομάδα και να την οδηγήσει ψηλά.  Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και έναν άλλο επίσης προικισμένο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Αναφέρομαι στον Καμαρά, που φέτος ήταν μία από τις αποκαλύψεις. Με την ταχύτητά του και τη δύναμη που έχει, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Το 4-4-2 της ΑΕΚ και το 4-3-3 του Ατρόμητου

Το σύστημα που θα ακολουθήσει κάθε προπονητής στον τελικό, είναι ένα μυστήριο για όλους. Δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τις σκέψεις των Χιμένεθ και Δώνη. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως δύσκολα η ΑΕΚ θα αλλάξει το 4-4-2 με ρόμβο που ακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια και είδαμε πως είχε κάποια θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως Σκόκο και Λυμπερόπουλος θα είναι οι δύο παίκτες της ΑΕΚ που θα έχουν την περισσότερη δουλειά. Τώρα αν ο Χιμένεθ θελήσει να έχει περισσότερη ελευθερία ο Σκόκο, το 4-4-2, μπορεί να γυρίσει σε 4-4-1-1.

Για τον Ατρόμητο, πιστεύω πως το 4-3-3 θα είναι για ακόμα μία φορά η πρώτη επιλογή του Δώνη. Είναι ένα σύστημα που βοηθάει τους παίκτες του Περιστερίου, όπως για παράδειγμα τον Αναστασάκο. Ο Καμαρά από τα πλάγια θα είναι για ακόμα μία φορά τεράστια βοήθεια. Όλα αυτά όμως είναι απλές εικασίες, αφού κανείς δεν ξέρει μέχρι την ώρα της έναρξης τι θα κάνει ο κάθε προπονητής.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Από τη μία θα έχουμε την ΑΕΚ με τη δική της… αύρα και εμπειρία σε τέτοιους θεσμούς και από την άλλη, θα έχουμε τον πολύ συγκεντρωμένο Ατρόμητο, σε μία ευκαιρία που δύσκολα θα έρθει ξανά για το Περιστέρι. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το παιχνίδι πάει ακόμα και στην παράταση…


Πηγή



Ετικέτες στο EpicNews



Όπως θυμάστε πάνω πάνω στο EpicNews ήταν κάποιες σημαντικές αναρτήσεις που είχα βάλει. Τώρα αλλάξαν και έγιναν Ετικέτες οπού μπορείτε να πατάτε επάνω τους και να σας πηγαίνει απευθείας στο θέμα που θέλετε! Για παράδειγμα θέλετε να δείτε τι τελευταίο έγινε στο κόσμο πατάτε πάνω στο Γεγονότα Κόσμου και σας πάει αμέσως εκεί! Αυτό συμβαίνει και σε όλα τα αλλά!
 Ευχαριστώ,Billeclipse


Σύλληψη για παιδεραστία στην Ηλεία



Καταγγελίες γονέων οδήγησαν στην επέμβαση της αστυνομίας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Ηλεία, η σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της παιδεραστίας.

Η σύλληψη έγινε σε μεγάλη πόλη της Ηλείας, έπειτα από καταγγελίες γονιών. Σύμφωνα με το thebest.gr, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονες φήμες για τον φερόμενο ως παιδεραστή, ότι επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις εις βάρος ανήλικων παιδιών.



Πηγή


Αυτοκτόνησε 16χρονος στην Κρήτη - Τον βρήκε ο πατέρας του και δίπλα του ένα σημείωμα



Συγκλονίζεται από το πρωί για ακόμη μία φορά η κοινή γνώμη της Κρήτης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Νewsit, ο 16χρονος βρέθηκε στην εξοχική αγροικία της οικογένειας του στα Χελιανά Ρεθύμνου, μέσα σε μια λίμνη αίματος απο τον ίδιο του τον πατέρα στις 6.00 σήμερα το πρωί. 

Δίπλα του εκτός από το μοιραίο όπλο με το οποίο αυτοπυροβοληθηκε στο κεφάλι , βρέθηκε και ένα σημείωμα, με συμβουλές όπου ο ανήλικος μαθητής απευθυνόταν προς τους δικούς του ανθρώπους, δίχως όμως να αποσαφηνίζει τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ο χρόνος του θανάτου του 16χρονου τοποθετείται μεταξύ 12.00 με 2.00 το ξημέρωμα. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας στα Απλαδιανά Μυλοποτάμου όπου βρίσκεται το σπίτι του νεαρού ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα της διενέργειας νεκροψίας - νεκροτομής από τον ιατροδικαστή. 

Το Newsit επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που έχει αναλάβει την υπόθεση ο οποίος δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση μέχρι να ολοκληρώσει την νεκροψία - νεκροτομή.



Πηγή


Πάτρα: Νεκρός πελάτης σε ληστεία σούπερ μάρκετ



- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ πελάτη του καταστήματος
- Το θύμα, πατέρας 2 παιδιών προσπάθησε να τους εμποδίσει
- Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους - Συνεχής ενημέρωση


Αιματηρή κατάληξη είχε η ληστεία που σημειώθηκε στις 12.30 σε σουπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου.

Όπως αναφέρει το dete.gr ο συνταξιούχος πυροσβέστης Γεώργιος Μαντάς, 59 ετών, όταν είδε τους δράστες πήγε στο αυτοκίνητο του και πήρε ένα ξύλο με σκοπό να τους εμποδίσει.

Ένας εξ αυτών έστρεψε το όπλο του και τον πυροβόλησε δύο φορές. Οι πυροβολισμοί έγινε μπροστά από το ταμείο, μπροστά στα μάτια δεκάδων πανικόβλητων πελατών και υπαλλήλων. Ο άτυχος πυροσβέστης εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, διέφυγαν με μηχανάκι και λεία περίπου 3.000 ευρώ και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών.













Πηγή







Για λόγους ερωτικής αντιζηλίας η ανθρωποκτονία της 34χρονης από το Καζακστάν

Ομολόγησε ο 29χρονος φίλος της
Για λόγους ερωτικής αντιζηλίας η ανθρωποκτονία της 34χρονης από το Καζακστάν

Εξιχνιάσθηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας αττικής η ανθρωποκτονία της 34χρονης αλλοδαπής από το Καζακστάν το πτώμα της οποίας βρέθηκε στης 26 Απριλίου μέσα σε πλαστική τσάντα στη χωματερή Άνω Λιοσίων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι 29χρονος ομοεθνής και φίλος της κοπέλας, ο οποίος συνελήφθη χθες και ομολόγησε ότι την σκότωσε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
O 29χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.



Πηγή


Πώς καθιερώθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά - Τα γεγονότα του 1936 στη Θεσσαλονίκη



Η 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Εργατών κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας (Σοσιαλιστικής) Διεθνούς στις 20 Ιουλίου 1889 στο Παρίσι, εις μνήμην των θυμάτων του μακελειού του Σικάγου την 1η Μαΐου του 1886, όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά εργατών που διεκδικούσαν οκτάωρη εργασία και καλύτερες συνθήκες δουλειάς.
Την 1η Μαΐου 1886, με βασικό αίτημα το οκτάωρο και οδηγό τις επιτυχημένες διεκδικήσεις Καναδών συναδέλφων τους, τα εργατικά συνδικάτα των ΗΠΑ αποφάσισαν την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων, αφού την περίοδο εκείνη στις ΗΠΑ οι εργαζόμενοι αναγκάζονταν να δουλεύουν αμέτρητες ώρες, ακόμα και Κυριακές, χωρίς κανένα ρυθμιστικό πλαίσιο.
Στην απεργία συμμετείχαν περίπου 350.000 εργάτες από 1.200 εργοστάσια, ενώ στην πορεία-διαδήλωση του Σικάγου πήραν μέρος περισσότεροι από 90.000 εργαζόμενοι.
Τρεις μέρες αργότερα, στις 4 Μαΐου, άρχισαν βίαιες συμπλοκές στην πλατεία Χεϊμάρκετ της πόλης, αφού, παρά τον ειρηνικό χαρακτήρα της πορείας, η αστυνομία πήρε εντολή να τη διαλύσει με τη βία κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης προς συμπαράσταση των απεργών, στην οποία συμμετείχαν ενεργά μέλη του αναρχικού κινήματος. Στις συμπλοκές που ακολούθησαν, άγνωστος από το πλήθος πέταξε προς τις αστυνομικές δυνάμεις μία χειροβομβίδα, η οποία εξερράγη, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.
Σε απάντηση, οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν κατά των συγκεντρωμένων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις διαδηλωτές και να τραυματιστούν πολλοί περισσότεροι. Στη συμπλοκή έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι αστυνομικοί από πυρά, αδιευκρίνιστης προέλευσης. Την προηγούμενη ημέρα, άλλοι τέσσερις διαδηλωτές είχαν σκοτωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο ΜακΚόρμικ.
Μετά το μακελειό, οκτώ συνδικαλιστές, από τους οποίους οι έξι ήταν Γερμανοί μετανάστες, καταδικάστηκαν σε απαγχονισμό για τη βομβιστική επίθεση που προκάλεσε το θάνατο του αστυνομικού παρόλο που ο εισαγγελέας δεν είχε κανένα ουσιαστικό επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον τους. Ως μοναδικό επιχείρημα για την απόφασή του χρησιμοποίησε τους λόγους που εκφώνησαν, οι οποίοι κατά την άποψή του ενθάρρυναν τον άγνωστο που πέταξε τη βόμβα εναντίον των αστυνομικών. Από την πλευρά της υπεράσπισης των συνδικαλιστών υποστηρίχθηκε ότι, η ρίψη της βόμβας στους αστυνομικούς, ήταν πράξη προβοκάτσιας από το διαβόητο πρακτορείο ντετέκτιβ "Πίνκερτον", απεργοσπαστικό μηχανισμό που χρησιμοποιούσαν οι εργοδότες.
Η πρωτομαγιάτικη απεργία του 1886 είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν το 8ωρο 185.000 εργάτες και να μειώσουν το χρόνο εργασία τους από δώδεκα σε δέκα ή και εννέα ώρες, τουλάχιστον άλλοι 200.000 εργάτες. Επίσης, σε πολλές περιοχές αναγνωρίστηκε η ημιαργία του Σαββάτου, ενώ αρκετές βιομηχανίες σταμάτησαν την κυριακάτικη εργασία.
Ύστερα από αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα, η Πρωτομαγιά υιοθετήθηκε ως η παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης και οι εκδηλώσεις της έλαβαν έκτοτε ετήσιο χαρακτήρα λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης σε όλο τον κόσμο.
Επίσημη γιορτή πολύ μεγάλης σημασίας, αφού είναι αφιερωμένη στους εργατικούς αγώνες και το σοσιαλιστικό κίνημα, είναι η Πρωτομαγιά στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και στην Κούβα, ενώ υπήρξε κορυφαίο γεγονός στην πρώην ΕΣΣΔ που συνοδευόταν από μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΚΚΣΕ, της κυβέρνησης και σύσσωμου του Ανωτάτου Σοβιέτ. 
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η πρώτη ελληνική κινητοποίηση για την εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε το 1893 από τον Κεντρικό Σοσιαλιστικό Σύλλογο του Σταύρου Καλλέργη που ιδρύθηκε στις 20 Ιουλίου 1890 και εξέδιδε την εφημερίδα «Σοσιαλιστής». Περίπου 2000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο (την Κυριακή στις 2 Μαΐου, αφού η Πρωτομαγιά ήταν Σάββατο και εργάσιμη ημέρα) και διαδήλωσαν υπέρ της οκτάωρης εργασίας, της καθιέρωσης της Κυριακής ως αργίας και της κρατικής ασφάλισης για τα θύματα εργατικών ατυχημάτων.
Οι συγκεντρωμένοι ενέκριναν ψήφισμα, το οποίο επέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής για να το εκφωνήσει, αλλά αυτός κωλυσιεργούσε προκαλώντας την έντονη και μεγαλόφωνη αντίδραση του Καλλέργη που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του για διατάραξη της συνεδρίασης. Ο Καλλέργης ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε για δύο μέρες και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ημερών.
Η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε και το 1894 στο Παναθηναϊκό Στάδιο ύστερα από ενωτικό προσκλητήριο των διαφόρων σοσιαλιστικών ομάδων με ομιλητή τον Πλάτωνα Δρακούλη που αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα του Σικάγου. Παρέμβαση με πολεμικό ύφος κατά της πλουτοκρατίας έκανε τότε και ο Σταύρος Καλλέργης.
Από τότε χρειάστηκε να περάσουν δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, ως το 1911 που γιορτάστηκε και πάλι η εργατική Πρωτομαγιά. Στο διάστημα αυτό ξέσπασαν μεγάλες απεργίες σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας και σε πολλούς κλάδους, ενώ πολλά σωματεία και δευτεροβάθμιες οργανώσεις δημιουργήθηκαν.
Το 1911, η Φεντερασιόν Θεσσαλονίκης ανέλαβε τη διοργάνωση της εργατικής Πρωτομαγιάς στη συμπρωτεύουσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και συνέλαβαν τους πρωτεργάτες, ανάμεσα σ? αυτούς τον Α. Μπεναρόγια, που εξορίστηκε στη Σερβία.
Την ίδια χρονιά, στην Αθήνα, αποφασίζεται να γιορταστεί εκ νέου η Πρωτομαγιά με πρωτοβουλία του Ν. Γιαννιού στο Μετς, με κεντρικό σύνθημα «8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ανάπαυση και 8 ώρες ύπνο».
Η Πρωτομαγιά γιορτάζεται ξανά το 1919, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της ΓΣΕΕ, σε δώδεκα πόλεις. Τη χρονιά εκείνη έγινε και η πρώτη διάσπαση της ΓΣΕΕ, αφού από τα 11 μέλη τα 5 ήταν με το νεοϊδρυθέν ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος) και τα υπόλοιπα με το κόμμα του Βενιζέλου και διαφωνούσαν ως προς το περιεχόμενο του εορτασμού της. Στο μεταξύ, ψηφίστηκε ο Ν.281/1914 «περί Σωματείων» με τον οποίο κατοχυρώνεται το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και τα σωματεία αρχίζουν να αποκτούν καθαρά εργατικό χαρακτήρα.
Η 1η Μαΐου, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Α.Ν. 380/68, αποτελεί υποχρεωτική αργία, όταν κηρύσσεται ως τέτοια με απόφαση του υπουργού Απασχόλησης, διαφορετικά εντάσσεται στις προαιρετικές αργίες. Για το εργατικό κίνημα και τους εκπροσώπους του είναι απεργία.
Ξεχωριστή σημασία στην ιστορία του τόπου έχουν επίσης τα γεγονότα που συνέβησαν την Πρωτομαγιά του 1936, του 1944 και του 1976:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1936 
Σαράντα χιλιάδες περίπου καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Ξάνθης, της Δράμας και της Καβάλας συμμετείχαν σε απεργία την Πρωτομαγιά ζητώντας την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης. Σε απεργία αλληλεγγύης είχαν κατέβει και οι αυτοκινητιστές οι οποίοι είχαν στήσει στην Εγνατία οδοφράγματα για να προστατευτούν.
Στις 9 Μαΐου οι χωροφύλακες άρχισαν επιθέσεις στις συγκεντρώσεις των απεργών χτυπώντας «στο ψαχνό». Πρώτος έπεσε νεκρός ο Τάσος Τούσης και ακολούθησαν άλλοι τέσσερις. Αντί για σημαίες υψώνονταν μαντίλια βουτηγμένα στο αίμα. Οι διαδηλωτές φώναζαν: «Κάτω οι δολοφόνοι, να φύγει η κυβέρνηση Μεταξά». Λίγο πιο πέρα οι χωροφύλακες πυροβολούν άοπλο πλήθος. «Απολογισμός»: 20 νεκροί, 300 τραυματίες. Το απόγευμα γίνεται νέα διαδήλωση, τη νύχτα η κυβέρνηση Μεταξά στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις από τη Λάρισα και τέσσερα αντιτορπιλικά.
Την επόμενη ημέρα η κηδεία των θυμάτων είναι πραγματικός παλλαϊκός ξεσηκωμός αφού στο νεκροταφείο συγκεντρώθηκαν 150.000 άνθρωποι. Στις 11 Μαΐου κηρύσσονται απεργίες διαμαρτυρίας σε πολλές πόλεις της χώρας και στις 13 Μαΐου πανελλαδική απεργία. 
Οι καπνέμποροι υποχωρούν στις περισσότερες οικονομικές διεκδικήσεις, ενώ η κυβέρνηση Μεταξά αρνείται να ικανοποιήσει τα πολιτικά αιτήματα.
Ο Γιάννης Ρίτσος, ο οποίος είχε γεννηθεί την Πρωτομαγιά του 1909, συγκλονισμένος απ' τα γεγονότα, και ιδιαίτερα από το μοιρολόι της μάνας του πρώτου νεκρού πάνω από το πτώμα του γιου της, έγραψε τον «Επιτάφιο». 
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 1944
Την Πρωτομαγιά του 1944 οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν 200 Έλληνες πατριώτες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής σε αντίποινα για το θάνατο ενός Γερμανού στρατηγού και των τριών συνοδών του στους Μολάους.
Δέκα φορτηγά χρειάστηκαν, να μεταφέρουν τους διακόσιους, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής έξω από το οποίο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ψάχνοντας να βρει αν είναι κάποιος δικός του στα καμιόνια του θανάτου. 
Έγιναν δέκα φορές εκτελέσεις ανά εικοσάδες βάφοντας κόκκινο τον τοίχο από το ζεστό αίμα που οι υπάλληλοι του δήμου προσπαθούσαν να μαζέψουν.
Οι μελλοθάνατοι έβαζαν τους νεκρούς στα φορτηγά, ενώ αρκετοί που δεν πέθαναν αμέσως, ξεψύχησαν στο δρόμο. Ηρωικές και οι τελευταίες τους λέξεις που ζητωκραύγαζαν για τη λευτεριά και το ΕΑΜ.
Κάθε χρόνο, στο Σκοπευτήριο, τον ιερό εκείνο τόπο της θυσίας των αγωνιστών της πατρίδας, γίνεται προσκλητήριο νεκρών, φόρος τιμής σ' εκείνους, που δέχτηκαν περήφανα το θάνατο, για να μας θυμίζει το καθήκον μας, για να μην ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας...
Γι αυτούς που πέθαναν με το κεφάλι ψηλά, τόσο ψηλά όσο είναι τα ιδανικά που υπερασπίστηκαν. 
«...Μόνο θυμηθείτε το αν η ελευθερία δε βαδίσει στα χνάρια του αίματός μας, εδώ θα μας σκοτώνουν κάθε μέρα. Γεια σας.» (Γιάννης Ρίτσος - Σκοπευτήριο Καισαριανής...). 
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 1976
Ένα άλλο γεγονός που συνδέεται με την Πρωτομαγιά και έχει ιστορικές και πολιτικές προεκτάσεις είναι ο χαμός του Αλέκου Παναγούλη, ενός από τους κορυφαίους αγωνιστές ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967.
Την Πρωτομαγιά του 1976, ο Αλέκος Παναγούλης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την ηρωική πράξη της απόπειρας δολοφονίας του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου, βρήκε τον θάνατο σε ένα περίεργο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, τα αίτια του οποίου παραμένουν μέχρι σήμερα αδιευκρίνιστα.



Πηγή


Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας !



Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε για τα ερωτικά φετίχ

Την ώρα που πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω χρεών, η ιέρεια της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, πήρε τη θέση του καθηγητή στην έδρα, δίδαξε τα φετίχ του έρωτα και προκάλεσε «έμφραγμα» στις πρυτανικές αρχές.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απεύθυναν πρόσκληση στην πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού προκειμένου να τους λύσει όλες τις απορίες τους σχετικά με διάφορα φετίχ.

Η εν λόγω πορνοστάρ που έχει παίξει μαζί με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε σχετικό DVD, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ που διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α, μέλη της οποίας είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η συζήτηση με την πορνοστάρ διήρκησε περίπου 4 ώρες, με τους φοιτητές να την παρακινούν να μείνει περισσότερο, αλλά και να της ζητούν αυτόγραφα!

Ωστόσο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έμαθε για την εμφάνιση και την ομιλία της πορνοστάρ, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα.

«Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

«Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε».


Οι Έλληνες χάκερ που τρύπωσαν στο CERN

Διέκοψαν το πείραμα του αιώνα





Το ηλεκτρονικό χτύπημα που σταμάτησε το πείραμα του CERN την ώρα που όλος ο κόσμος είχε το βλέμμα του στραμμένο σε αυτό. Η πρόσβαση στα σχέδια του πυρηνικού εργοστασίου που ετοιμάζει η Τουρκία, το σκοτεινό παιχνίδι της βιομηχανικής κατασκοπίας, είναι μερικά από τα «κατορθώματα» Ελλήνων χάκερ που μιλούν για πρώτη φορά στο πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ντοκιμαντέρ «white01black», το οποίο ερευνά την ελληνική hacking σκηνή.

«Οι πιτσιρικάδες που κάνουν τo αδιανόητο» τους χαρακτηρίζει ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Σπύρος Καψίλης. «Χρειάστηκαν πολλοί καφέδες και πάρα πολλή κουβέντα για να τους πείσουμε ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν. Είναι φοβισμένοι, όχι μήπως τους ανακαλύψει ο κρατικός μηχανισμός ή η Δικαιοσύνη, αλλά μην τους ανακαλύψουν οι αντίπαλοί τους.», εξηγεί ο δημοσιογράφος που έκανε την έρευνα για το ντοκιμαντέρ, Βασίλης Τερζάκης στην «Espresso».

«Οι χάκερ έρχονται σε επαφή μέσω blogs που ειδικεύονται σε θέματα hacking εκεί βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα και συστήνουν ομάδες. Κάπως έτσι προέκυψε η ομάδα που έκανε το κτύπημα στο CERN», συνεχίζει ο Βασίλης Τερζάκης αναφερόμενος στους δύο Έλληνες, τον 40χρονο «Λεωνίδα», και τον 26χρονο «Άγγελο» που ανέβασαν το κείμενο-μανιφέστο στη σελίδα του CERN.

«Ο 40αρης έτρωγε μεσημεριανό και άκουσε την είδηση για το επίσημο πείραμα του CERN. Σηκώθηκε να ρίξει μια ματιά στον server του CERN. Βρήκε πρόσβαση, τηλεφώνησε στον φίλο του, και μόλις είδε το κενό ασφαλείας και μέσω Skype, συνεργάστηκαν. Μέσα σε ένα δίωρο ανέβασαν το κείμενο», αποκαλύπτει ο Σπύρος Καψίλης, αναφερόμενος σε όσα τους εκμυστηρεύτηκαν οι ίδιοι οι χάκερ.

Μάλιστα οι Έλληνες χάκερ απάντησαν και στις διάφορες κατηγορίες που διατυπώθηκαν μετά την ενέργειά τους. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι κατέστρεψαν ένα αρχείο, θεωρώντας ότι έτσι θωρακίζουν το CERN από κακόβουλους. 

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 2 Ιουνίου στο δεύτερο συνέδριο AthCon που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.



Πηγή


Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-2 (videos)



Με δύο προσωπικά γκολ του Λιονέλ Μέσι (2-0) απάντησε η Μπαρτσελόναστο αντιποδόσφαιρο της Ρεάλ του Μουρίνιο και ετοιμάζεται για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Σε el... greco μετατράπηκε το el clasicο, με αψιμαχίες, συμπλοκές και αποβολές. Μουρίνιο: "Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα". Αιχμές Ρονάλντο για Μέσι (videos).
Η λύση στο αίνιγμα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Λασανά Ντιαρά στη θέση του τραυματία Σάμι Κεντίρα και αυτές στο διπλό αίνιγμα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ σε θέση αριστερού μπακ και ο Σεϊντού Κεϊτά αντί του τραυματία Αντρές Ινιέστα. Κινήσεις από τον πάγκο που αποσκοπούσαν στο απόλυτο... τίποτα. Αυτό διαφάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η Μπαρτσελόνα κυκλοφορούσε την μπάλα πίσω από τη σέντρα χωρίς διάθεση να την περάσει και η Ρεάλ αρνούνταν πεισματικά να πιέσει τους Καταλανούς για να πάρει την κατοχή. Πέρασαν περίπου 25 λεπτά μέχρι να συμβεί κάτι, οτιδήποτε και αυτό ουχί αγωνιστικό. Τα πολλά φάουλ έφεραν νεύρα και αυτά συρράξεις και διακοπές. Με εξαίρεση 2 φάσεις των γηπεδούχων, το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσώπευε την ποιότητα των δύο ομάδων, παρά μόνο την έχθρα που τις χωρίζει.
Οι συμπαίκτες στην πρωταθλήτρια κόσμου έγιναν για ακόμα μία φορά μισητοί αντίπαλοι και τα φάουλ με τις διαμαρτυρίες πέρασαν το προσκήνιο και έκλεψαν τα φώτα από κάθετι αγωνιστικό. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο 45λεπτο έκλεισε χωρίς άλλη σημαντική φάση και με highlight τη σύρραξη στη φυσούνα που επέφερε την αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των Καταλανών Χοσέ Πίντο.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή για τον Μουρίνιο, αφού αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό τον σχηματισμό του. Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ πέρασε στο ματς αντί του άφαντου Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Μόνο κάποιες στημένες φάσεις δημιουργούσαν αναστάτωση στα καρέ του Βίκτορ Βαλδές. Η μεγαλύτερη, όμως, προκλήθηκε από τον πρωταγωνιστή των 2 προηγούμενων ντέρμπι, Πέπε. Αυτή τη φορά το αντιαθλητικό μαρκάρισμά του δεν πέρασε απαρατήρητο, τιμωρήθηκε με κόκκινη ως έπρεπε και συν αυτώ, η αντίδραση του Μουρίνιο σε αυτήν την αποβολή έφερε και τον 47χρονο τεχνικό εκτός αγώνα.
Τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Οι διαιτητές αποχώρησαν υπό τη σκέπη ασπίδων των αστυνομικών για να προφυλαχθούν από τα αντικείμενα και τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Τσάμπι Αλόνσο αποβλήθηκε μετά τη λήξη του ματς.
Με παίκτη και προπονητή... λιγότερο, η Ρεάλ αδυνατούσε να αντιδράσει. Εκτός των στημένων φάσεων, δεν μπορούσε να δημιουργήσει άλλον επιθετικό κίνδυνο, την ώρα που οι Καταλανοί άλλαζαν διαρκώς την μπάλα με το γνωστό στυλ, ψάχνοντας κενούς χώρους. Τους βρήκε ο Ιμπραχίμ Αφελάι στο 75' (μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Πέδρο) και ο Μέσι, χωρίς να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο, σκόραρε για 51η φορά φέτος και έδωσε καθοριστικό πλεονέκτημα στους "μπλαουγκράνα". Οι αποκαμωμένοι "μερέγκες" απάντησαν με νέα αντιαθλητικά φάουλ, τα οποία δεν πτόησαν τους φιλοξενούμενους. Με νέο καρουζέλ μεταβιβάσεων ξόδεψαν κι άλλο χρόνο, μέχρι να έρθει ξανά ο Μέσι στο 87ο λεπτό και να σημειώσει το 179ο τέρμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας στην 3η θέση όλων των εποχών τον Τζουζέπ Σαμιτιέρ. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που ουσιαστικά στέλνει την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.
Κλειδί αγώνα
Η αποβολή του Πέπε άλλαξε τα πάντα. Δεν ήταν μία αποβολή σαν όλες τις άλλες της Ρεάλ στα προηγούμενα el clasico, ήταν η αποβολή του πιο κομβικού παίκτη, που συνοδεύθηκε από την αποβολή του Μουρίνιο. Τα σημειώματα του Πορτογάλου τεχνικού δεν κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και το γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν θέμα χρόνου.
MVP
Μπορεί να ήταν εξαφανισμένος από τα πολύπρόσωπα και δυνατά μαρκαρίσματα για περισσότερο από 70 λεπτά, ωστόσο στις 2 φορές που "χτύπησε", απέδειξε την κλάση του. Στο πρώτο γκολ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, μπροστά από τους αμυντικούς που τον ξυλοφόρτωναν σε όλο το ματς και το δεύτερο ήταν απλά χάρμα ιδέσθαι. Ειρήσθω εν παρόδω, έφτασε τα 11 γκολ στη διοργάνωση, απέχοντας μόλις 1 από την επίδοση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, την καλύτερη σε 1 σεζόν.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μουρίνιο αυτήν τη φορά έπαιξε κι έχασε. Το ρίσκο δεν του βγήκε και αυτήν τη φορά η απόπειρα να φύγει με το μηδέν παθητικό δεν είχε την επιτυχία που περίμενε. Το κατενάτσιο και η κωμικοτραγική εικόνα του Ρονάλντο να φωνάζει στους συμπαίκτες του να ανέβουν μπροστά ή του Μαρσέλο να εκτελεί κόρνερ στο 10ο λεπτό και να μην υπάρχει κανείς στην περιοχή ήταν ενδεικτικά του τι θα ακολουθούσε. Μόνο που αυτήν τη φορά η δίκαιη αποβολή του Πέπε κατέστρεψε μια για πάντα τα πλάνα του.





 


 


Το φιλμ του αγώνα (το κείμενο γράφτηκε από κάτω προς τα πάνω)
87ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Μέσι με εξαιρετική ατομική ενέργεια "τρυπάει" την άμυνα της Ρεάλ και πλασάρει τον Κασίγιας γράφοντας το τελικό 2-0. Δείτε το video εδώ
75ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Σέντρα του Αφελάι από δεξιά, ο Μέσι στην μικρή περιοχή σπρώχνει την μπάλα ανάμεσα σε Κασίγιας και Ράμος και σημειώνει το 51ο φετινό τέρμα του. Δείτε το video εδώ
71ο λεπτό: Ο τραυματίας Πέδρο αντικαθίσταται από τον Αφελάι
ΣΧΟΛΙΟ: Τα νεύρα μεταξύ των ομάδων ξεπέρασαν κάθε όριο. Ως αποτέλεσμα, σε ένα από τα δυνατά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του Πέπε σε αυτήν τη σειρά των ντέρμπι, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον πολιτογραφημένο Πορτογάλο. Δεν έμεινε εκεί, όμως, αφού απέβαλλε και τον συμπατριώτη του στον πάγκο, επειδή ο Μουρίνιο ειρωνεύτηκε τον 4ο διαιτητή. Το παιχνίδι έχασε κάθε ρυθμό, η Ρεάλ κλείστηκε ακόμη περισσότερο στα καρέ της και περίμενε στημένες φάσεις για να περάσει το κέντρο
68ό λεπτό: Ο Βίγια μέσα στην περιοχή και αριστερά, σουτάρει, ο Κασίγιας μία εντυπωσιακή επέμβαση, η μπάλα εξοστρακίζεται στο κεφάλι του Πέδρο προ κενής εστίας και φεύγει άουτ
65ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ με σέντρα, ο Ρονάλντο την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ
61ο λεπτό: Αυτή τη φορά η κλοτσιά με τάπες-μαρκάρισμα του Πέπε δεν πέρασε ατιμώρητη. Κόκκινη κάρτα. "Great job", η αντίδραση του Μουρίνιο στον τέταρτο διαιτητή. Ο Πορτογάλος αποβάλλεται... Δείτε το video εδώ
50ό λεπτο: Πικέ και Πουγιόλ μπερδεύονται, ο Ρονάλντο εκμεταλλεύεται την κατάσταση και παίρνει την μπάλα, ο Βαλδές βγαίνει και του κλείνει τον χώρο. Οταν ο Πορτογάλος από πολύ δεξιά γυρίζει προς το τέρμα σουτάρει, αλλά ο Καταλανός τερματοφύλακας έχει κλείσει καλά τη γωνία του
22:50 Εναρξη δευτέρου μέρους. Από τη σύρραξη στο τέλος του ημιχρόνου ο Χοσέ Πίντο αποβλήθηκε και η Μπαρτσελόνα δεν έχει αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο Μουρίνιο έκσνε την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Οζίλ και βάζοντας τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.
Στατιστικά ημιχρόνου: Σουτ 5-5, προς την εστία 3-2, φάουλ 6-8, πάσες 124-398, ευστοχία 77%-91%. Ο Τσάβι είχε 62/62 πάσες...
ΣΧΟΛΙΟ: Μετά από ένα πρώτο μισό του ημιχρόνου δίχως δράση, ήρθε ένα δεύτερο μισό με δράση, αλλά όχι αγωνιστική. Φάουλ, "θέατρα", διακοπές, διαμαρτυρίες στον διαιτητή, σύρραξη στη φυσούνα, αστυνομία να επεμβαίνει και οι μνήμες από τα ελληνικά ντέρμπι ξυπνούν...
22:36 Η συνύπαρξη των παικτών των δύο ομάδων στη φυσούνα επέφερε επεισόδια μικρής έκτασης, τα οποία έληξαν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Δείτε τη φάση εδώ κι εδώ.
45ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Ρονάλντο, ο Βαλδές χάνει την μπάλα, αλλά αποκρούει με τα πόδια φανταστικά σε κοντινό ριμπάουντ του Οζίλ. Το οφσάιντ του Γερμανού του κλέβει τη δόξα. Δείτε τη φάση εδώ.

39o λεπτό: Μετά από 2 λεπτά αψιμαχιών λόγω ενός χτυπήματος εκτός φάσης του Αρμπελόα στον Πέδρο (την ώρα που ο Οζίλ έκανε φάουλ για κίτρινη στον Αλβες, αλλά δόθηκε μόνο το φάουλ), ο διαιτητής σε συνεννόηση με τους βοηθούς του τιμώρησε τον ακραίο αμυντικό της Ρέαλ με κίτρινη κάρτα. Δείτε τη φάση εδώ.
ΣΧΟΛΙΟ: Απαράδεκτο θέαμα μεταξύ των 2 κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Αποδεκτή η λογική των δύο προπονητών, οι οποίοι μετά από μία έντονη διαφωνία στη συνέντευξη Τύπου, φαίνεται πως συμφωνούν πως το 0-0 είναι το ιδανικό αποτέλεσμα γι' αυτό το ματς. Ενδεικτικές σκηνές: Ο Ρονάλντο πιέζει μόνος του τους 4 αμυντικούς της Μπαρτσελόνα που αλλάζουν παράλληλες πάσες στον χώρο ευθύνης τους χωρίς να ανεβαίνουν μέτρο και ωρύεται στους συμπαίκτες του που δεν περνούν τη γραμμή του κέντρου για να τον βοηθήσουν. Ο Τσάβι βγάζει μπαλιά στον Μέσι έξω από την περιοχή της Ρεάλ, ο Μέσι έχει μπροστά του 4 αμυνομένους των γηπεδούχων, ο Μπουσκέτς που είναι πίσω του δεν πλησιάζει για να πάρει μπάλα και περιμένει μέχρι να χάσει την μπάλα ο συμπαίκτη του και να την ανακτήσει γυρίζοντάς την στα μετόπισθεν. Εξαιρέσεις οι 2 ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα που λίγο έλειψε να... χαλάσουν τη μαγιά στη ζύμωση της "λευκής" ισοπαλίας. Κατοχή μπάλας στο 15': 15%-85%. Στο 23%: 25%-75%.
22ο λεπτό: Ο Μέσι βγάζει κάθε τη πάσα στον Τσάβι που κάνει κίνηση στην πλάτη της άμυνα της Ρεάλ, ο Κασίγιας καταφέρνει να βγάλει το σουτ. Δείτε το video εδώ
11ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Βίγια να δοκιμάζει το αριστερό του έξω από την περιοχή, τον Κασίγιας να οριζοντιώνεται, αλλά την μπάλα να περνά δίπλα στο δοκάρι του. Δείτε το video εδώ
21:45 Ολα έτοιμα για να αρχίσει το 3ο el clasico του 2011 
21:42 Ενα τεράστιο πανό των φίλων της Ρεάλ με το μήνυμα "Ζούμε για εσένα, νίκα για εμάς" φτιάχνει την ήδη όμορφη ατμόσφαιρα
21:36 Η είσοδος των ομάδων συνοδεύεται από τραγούδι της Σακίρα, της συντρόφου του Γεράρδ Πικέ.
21:30 Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας των γηπεδούχων είναι 26 χρόνια και 51 ημέρες. Των φιλοξενουμένων 27 χρόνια και 22 ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι είναι πρώτη φορά που σε αγώνα της διοργάνωσης υπάρχουν τουλάχιστον 12 Ισπανοί, μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπέτις τον Νοέμβριο του 2005.
21:21 Την ώρα που οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο φωνάζουν "Η Μαδρίτη καίγεται, καίγεται η Μαδρίτη", έχουν επιστρατευθεί περίπου 1.700 άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων για να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

21:19 Στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα έχουν βγει οι Βαλδές και Πίντο, μαζί με τον Μιλίτο και τον Μπουσκέτς τον γηραιότερο, τον πατέρα του Σέρχιο και πρώην τερματοφύλακα των "μπλαουγκράνα", Κάρλες, που πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

21:09 Τρομερή στιχομυθία Φλορεντίνο Πέρεθ-Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ. "Δύο γκολ σήμερα ε;", είπε ο πρόεδρος των "μερέγκες"."Ή περισσότερα", απάντησε χαμογελώντας ο Πορτογάλος.
21:07 Η ενδεκάδα της Ρεάλ έχει συνολικά 76 clasico στην πλάτη της και 470 παιχνίδια συνολικά στο Champions League. Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα είναι λίγο πιο έμπειρη, με 110 clasico και 559 παιχνίδια.
20:59 Ο Γκουαρδιόλα προχώρησε στην πιο ασφαλή επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ελλείψει και των 3 αριστερών μπακ που διαθέτει το ρόστερ της πρώτης ομάδας. Μετακίνησε σε αυτήν τη θέση τον Κάρλες Πουγιόλ, όπως είχε κάνει ακριβώς ένα χρόνο πριν στο αντίστοιχο ματς του "Μπερναμπέου" στο πρωτάθλημα. Τότε είχε κάνει την εν λόγω κίνηση στο ημίχρονο κι ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, φέρνοντας πίσω από την επιθετική τριπλέτα τον Ντάνι Αλβες (είχε παίξει εκεί ξανά λόγω απουσιών), με συνέπεια ο Πουγιόλ από δεξί μπακ να παίξει αριστερό μπακ και ο Μάξουελ να ανέβει μέτρα και να μετακινηθεί σε θέση αριστερού χαφ. Σε εκείνο το ημίχρονο ο αρχηγός των Καταλανών τα πήγε καλά απέναντι στον Ρονάλντο και είχε ανέβει αρκετές φορές, μάλιστα, σε επιθέσεις της ομάδας. Τώρα τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, με τον Μαστσεράνο να παραμένει σε θέση στόπερ συνεχίζοντας από το κύπελλο. Οσο για τον αντί-Αντρές Ινιέστα, ο Σεϊντού Κεϊτά ήταν η προφανής επιλογή και αυτόν εμπιστεύθηκε ο Καταλανός τεχνικός.
20:56 Ο Μουρίνιο κυνηγά ακόμα ένα μηδέν παθητικό στην έδρα του και γι' αυτό παρατάσσεται με 8 αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Η συνταγή κυπέλλου παραμένει σε εφαρμογή και γι' αυτό επέλεξε να αναπληρώσει τους απόντες με παίκτες ίδιου ρόλου. Στόπερ με στόπερ, αμυντικό χαφ με αμυντικό χαφ, αποφεύγοντας αλχημείες που πιθανόν να άλλαζαν τα δεδομένα της αμυντικής λειτουργίας του. Ο Ρονάλντο θα περάσει στην κεφαλή της επίθεσης, αλλά δεν θα περιοριστεί εκεί, κάνοντας συνεχώς κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Ντι Μαρία και Οζίλ θα κάνουν πιο συγκεκριμένες κούρσες, αλλά θα εκκινούν από πίσω.
20:54 Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων. Ρεάλ Μαδρίτης: Αδάν (τερματοφύλακας), Γκαράι, Γκρανέρο, Κακά, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν, Αντεμπαγιόρ. Μπαρτσελόνα: Πίντο, Μιλίτο, Τιάγκο, Ρομπέρτο, Φοντάς, Αφελάι, Χέφρεν
20:49 Η ενδεκάδα της Ρεάλ περιλαμβάνει μόνο αλλαγές προσώπων σε σχέση με αυτήν του τελικού κυπέλλου: Αλμπιόλ αντί του τιμωρημένου Καρβάλιο, Ντιαρά αντί του τραυματία Κεντίρα. Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Ντιαρά, Πέπε, Αλόνσο, Ρονάλντο, Οζίλ, ντι Μαρία 
20:45 Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκε και είναι αυτή που προαναγγείλαμε: Βαλδές, Αλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο, Βίγια, Μέσι.

20:39 Ακόμα 6 λεπτά για τις επίσημες ενδεκάδες. Μέχρι να έρθει η ώρα, απολαύστε το trailer του Contra.gr για τα ημιτελικά του Champions League.
20:34 Περίπου 3.500 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν στο "Μπερναμπέου" για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ηδη έχουν κάνει αισθητή την εμφάνισή τους στη Μαδρίτη από νωρίς...

20:33 Τα καταλανικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν αυτήν την ενδεκάδα με τον Πουγιόλ αριστερό μπακ, η οποία έχει ως εξής: Βαλδές, Αλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο, Βίγια, Μέσι.
20:28 Το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να καταφθάσει στο γήπεδο.

20:21 Την ώρα που το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο γήπεδο, αρχίζουν να διαδίδονται οι πρώτες πληροφορίες για την πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Σε μία ανεπίσημη ενδεκάδα του "Radio Catalunya", τη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας δίνει ο Κάρλες Πουγιόλ, με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνα των Καταλανών.

20:11 Βολτούλα στο προπονητικό κέντρο. Ανταλλαγή απόψεων, πιθανόν και κάποια αστεία για τις παραξενιές του Μπόμπι Ρόμπσον. Σχέδια για το επόμενο παιχνίδι. Κλίμα χαλαρό, μεταξύ 2 ανθρώπων υπό την ίδια στέγη, για τους ίδιους στόχους. Αρχαία ιστορία. Εν έτει 2011, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι μεταφραστής, αλλά σύμφωνα με τη μετάγραση ένας "γαμ...ς αρχηγός". Ο δε Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, αλλά ο "Πεπ". Σημεία των καιρών, σημεία του 3ου el clasico από το world series...

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης:

Ικερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Αλβάρο Αρμπελόα, Ραούλ Αλμπιόλ, Ανχελ ντι Μαρία, Μεσούτ Οζίλ (46' Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ), Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα:

Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Γεράρδ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ, Σέρχιο Μπούσκετς, Σεϊντού Κεϊτά, Χαβιέρ Ματσεράνο, Τσάβι, Λιονέλ Μέσι, Νταβίντ Βίγια (89' Σέρχι Γκόμεζ), Πέδρο (71' Ιμπραχίμ Αφελάι)
  • Το film του αγώνα

  • 41'Κίτρινη κάρτα ο Αρμπελόα
  • 44'Κίτρινη κάρτα ο Αλβες
  • 46'Πέρασε στον αγώνα ο Αντεμπαγιόρ
  • 46'Αντικαταστάθηκε ο Οζίλ
  • 53'Κίτρινη κάρτα ο Ράμος
  • 57'Κίτρινη κάρτα ο Ματσεράνο
  • 61'Απευθείας κόκκινη και αποβάλεται ο Πέπε
  • 71'Πέρασε στον αγώνα ο Αφελάι
  • 71'Αντικαταστάθηκε ο Πέδρο
  • 76'Σκοράρει ο Μέσι
  • 83'Κίτρινη κάρτα ο Αντεμπαγιόρ
  • 87'Σκοράρει ο Μέσι
  • 89'Πέρασε στον αγώνα ο Γκόμεζ
  • 89'Αντικαταστάθηκε ο Βίγια





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top