Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Το Nock Nock σου λέει πού βρίσκονται οι φίλοι σου



Σε μία εποχή που τα social media έχουν μπει για τα καλά μέσα στην καθημερινότητά μας, οι περισσότεροι δε διστάζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους το πού βρίσκονται. Υπηρεσίες όπως το Foursquare και το Facebook Places που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δηλώνουν πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, γίνονται συνεχώς πιο διαδεδομένες και όλο και περισσότεροι τις χρησιμοποιούν. Έτσι, στην παρέα ήρθε να προστεθεί το Nock Nock.

Χρησιμοποιώντας τα check-in του Foursquare, το Nock Nock είναι μία υπηρεσία που ουσιαστικά καταγράφει τα δεδομένα μίας συγκεκριμένης τοποθεσίας ώστε οι χρήστες να μαθαίνουν ανα πάσα στιγμή ποιοι και για πόση ώρα βρίσκονται στο συγκεκριμένο μέρος. Έτσι λοιπόν εαν έχετε βαρεθεί στο σπίτι και θέλετε να πάτε σε ένα νυχτερινό κέντρο,  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Nock Nock, και να δείτε ποιοι βρίσκονται εκεί αλλά και κατά πόσο εγκρίνουν το συγκεκριμένο μέρος.
Η υπηρεσία είναι δωρεάν και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο σε τέσσερις πόλεις (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Μπανγκοκ, ενώ σύντομα θα εξαπλωθεί σε περισσότερες. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί ώστε να καταλάβετε περισσότερα πράγματα για το Nock Nock.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top