Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αιματηρή ληστεία στα Πατήσια

Αιματηρή ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι στην οδό Ευγενίου Καραβίας 56 στα Κάτω Πατήσια . 

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας έχει δεχθεί τρεις σφαίρες.

Πηγές: ΝΕΤ fm

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου


Τηλεχειριστήριο το ανθρώπινο σώμα!

Θα ελέγχουμε τις συσκευές του σπιτιού κουνώντας τα χέρια μας


Το νέο σύστημα μετατρέπει τα χέρια σε..τηλεχειριστήρια




Λονδίνο 

Ομάδα ερευνητών της Microsoft, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο σώμα σε ρόλο κεραίας, ανέπτυξε μια τεχνολογία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει σε κάποιον να ελέγχει τις λειτουργίες και τις συσκευές του σπιτιού του με απλές κινήσεις του σώματος. 



Επική ραδιο... φονική στιγμή



Καλύτερα να την βλέπεις παρά να την ακούς



Το πρωί στα έδρανα, το βράδυ στο πεζοδρόμιο

 
Φοιτητές εκπορνεύονται για να πληρώσουν τις σπουδές τους

Ένας στους τρεις φοιτητές στο Βερολίνο θα χρηματοδοτούσε τις σπουδές του... πουλώντας το κορμί του, όπως προκύπτει από έρευνα του Βερολινέζικου Κέντρου Σπουδών που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.



Πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο την ίδια της την κόρη!


http://www.newsit.gr/files/Image/19-05-11/resized/article-1388266-0C202DDB00000578-596_468x271_613_355.jpgΜητέρα και κόρη είχαν έναν καυγά έξω από ένα πολυκατάστημα στο Οχάϊο….
Η κόρη οργισμένη πάει να βγεί από το αυτοκίνητο.


Τότε η μητέρα της γκαζώνει και πριν προλάβει να βγεί η 19χρονη από αυτό την παρασύρει! Ακόμα πιο τραγικό είναι οτι ενώ η κοπέλα έχει συρθεί για αρκετά μέτρα από το αυτοκίνητο η μητέρα της βγαίνει από το αυτοκίνητο, και αντι να πάει να δει πως είναι το παιδί της συνεχίζει να της φωνάζει!



Στη 10η θέση παγκοσμίως το Cavo Paradiso της Μυκόνου


Στη λίστα με τα 100 δημοφιλέστερα clubs του 2011 συμπεριλήφθηκε το δικό μας Cavo Paradiso της Μυκόνου και μάλιστα στη θέση No 10.

Το δημοσίευμα του πασίγνωστου περιοδικού Dj Mag που αγαπούν οι λάτρεις του clubbing παγκοσμίως, αναφέρει χαρακτηριστικά για το ελληνικό club:



Το σπίτι του μέλλοντος δεν είναι μακριά

 
ΔΕΙΤΕ: Σε λίγο καιρό θα ανάβετε τα φώτα με τη σκέψη και μόνο

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει και ορισμένα σπίτια να χαρακτηρίζονται «έξυπνα» και όχι άδικα, μιας και αυτά που κάποτε βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας πλέον αποτελούν καθόλα συνηθισμένες συσκευές ή ακόμα και λειτουργίες. Σίγουρα υπάρχει ακόμα περιθώριο να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν διάφορες συσκευές και συστήματα που δειλά, δειλά έχουν ήδη εγκατασταθεί.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top