Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το βίντεο της ημέρας-"Τούμπες" ιερέα μετά τον πριγκιπικό γάμο!


Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ένας ιερέας, που όλα πήγαν κατ' ευχήν στον πριγκιπικό γάμο στο αβαείο του Γουέστμινστερ, αφού έφτασε στο σημείο να κάνει τούμπες πάνω στο κόκκινο χαλί!


Ήθελε λέει, να δείξει με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό του, που όλα πήγαν καλά.Πηγές αναφέρουν πως ο ιερέας ονομάζεται, Ben Sheward.
Εκπρόσωπος του αβαείου δήλωσε πως “ήμασταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι που η τελετή πήγε καλά και ο ιερέας με αυτόν τον τρόπο έδειξε τον ενθουσιασμό του.”
Ας ελπίσουμε πως ο χαρωπός ιερέας δεν θα βρει τον μπελά του για αυτή του την κίνηση!





Πηγη


Έρχονται οι "Γυμνοί Ολυμπιακοί"!


Η παράδοση των αρχαίων Ελλήνων να αγωνίζονται γυμνοί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφει στους “Γυμνούς Ολυμπιακούς” που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (29/04) και την Κυριακή (30/04) στην Αυστραλία.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 500 άτομα, ενώ οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Θα λάβουν μέρος δε, εντελώς γυμνοί, σε διάφορα αθλήματα όπως το τρέξιμο, το άλμα κ.α.

Θα πραγματοποιηθούν όμως και άλλοι αγώνες, όχι τόσο παραδοσιακοί, όπως ο διαγωνισμός για την “ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων!

Οι οργανωτές δηλώνουν ότι στόχος τους “είναι η διασκέδαση και όχι τα μετάλλια.

Οι Γυμνοί Ολυμπιακοί θα διεξαχθούν στο Εθνικό Πάρκο της Νούσα, στην πολιτεία του Κουϊνσλαντ,
130 χιλιόμετρα βόρεια του Μπρίσμπαν.



Τα καυτά δάκρυα μιας εστεμμένης


Με δάκρυα στα μάτια και νιώθοντας "αβοήθητη" η πρώην Μις Η.Π.Α καταγγέλλει μέσω βίντεο από αεροδρόμιο τον αναγκαστικό σωματικό έλεγχο που βίωσε (Vid)



Εκστρατεία στο διαδίκτυο ξεκίνησε η πρώην Μις Η.Π.Α Susie Castillo για να σταματήσει ο έλεγχος με τους σαρωτές σώματος στα αεροδρόμια της χώρας.
Η 31χρονη, η οποία κέρδισε τα καλλιστεία το 2003 ανέβασε αυτό το βίντεο στο μπλογκ της αμέσως μετά τη σωματική έρευνα που υπέστη από μια γυναίκα της ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου του Dallas Fort Worth.
Η νεαρή με κλάματα και αναφιλητά καταγγέλλει ότι στο σωματικό έλεγχο που της έκαναν ένοιωσε "αβοήθητη" καθώς η γυναίκα που την έλεγχε "ήρθε σε επαφή με το στήθος της … αλλά ακόμα και με το αιδοίο μου".
Το μοντέλο αναγκάστηκε να περάσει από σωματικό έλεγχο αφού δεν δέχτηκε να περάσει από το σκάνερ του αεροδρομίου υποστηρίζοντας ότι είναι ραδιενεργό και ότι παραβιάζει τα ατομικά της δικαιώματα.
Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου γυρίστηκε στο αεροδρόμιο στις 21 Απριλίου. Η 31χρονη δήλωνε ότι θα ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω twitter για να σταματήσει αυτή η παράνομη πρακτική.
 




Έχασε τη μάχη ο 7χρονος από τη Χαλκίδα



Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των ιατρών που από την πρώτη στιγμή είχαν μιλήσει για δύσκολη μάχη.Το 7χρονο παιδί που τραυματίστηκε από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η φωτοβολίδα που τον χτύπησε στο κεφάλι του είχε προξενήσει βαρύτατο τραύμα.


Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του το αγοράκι 7 ετών που είχε τραυματιστεί από φωτοβολίδα το βράδυ της Ανάστασης στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στη Δροσιά Χαλκίδας από βαρειά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις 10:45 π.μ.

Νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένο στο παίδων Αγία Σοφία. Ο 25χρονος που είχε ρίξει τη φωτοβολίδα είχε συλληφθεί και προφυλακίστηκε.

Κατά τη διάρκεια της τελετής της Αναστάσεως, ο 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του Ναού όπου και εξερράγη, τραυματίζοντας βαριά το 7χρονο αγόρι


Πηγή


Ψήφισε τον αγαπημένο σου κατάδικο! (vid)

Τον αγαπημένο τους κατάδικο ψηφίζουν οι κάτοικοι της Μαρικόπα στην Αριζόνα μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού που διοργάνωσε ο σερίφης Τζο Αρπάιο.



Οι κάτοικοι της περιοχής μπαίνουν στη σελίδα http://www.mcso.org/Mugshot/ βλέπουν μια προς μια τις φωτογραφίες των κατάδικων και ψηφίζουν τον αγαπημένο τους!

Στόχος του σερίφη είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο των αρχών και φυσικά να γνωρίζουν ποια είναι τα... κακά παιδιά της περιοχής.

Ο κ. Αρπάιο έχει απασχολήσει ξανά τα μέσα ενημέρωσης καθώς πριν 8 χρόνια δηιούργησε μια φυλακή από τέντες με την ονομασία Tent City στις οποίες εκτίουν την ποινή τους 2.000 κρατούμενοι.

Επίσης, οι έγκλειστοι φορούν ροζ εσώρουχα και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι εφοδιασμένοι με ροζ... χειροπέδες!






Βιντεοκλήσεις με μέχρι και τέσσερα άτομα συγχρόνως με το Fring



Το Fring, η γνωστή εφαρμογή για κλήσεις και συνομιλίες με δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες, κυκλοφόρησε νέα έκδοση για iPhone καιAndroid συσκευές η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δωρεάνβίντεοκλήσεις με μέχρι και τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη που θα φέρει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις στα κινητά.

Η δυνατότητα για ομαδικές βιντεοκλήσεις εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μιαbeta έκδοση στις αρχές Απριλίου για περιορισμένο αριθμό χρηστών, και πλέον είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους του Fring. Η λειτουργία υποστηρίζονται μέσωWi-Fi, 3G ή 4G και χρησιμοποιείται η τεχνολογία "Dynamic Video Quality" που προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα του βίντεο ανάλογα με το δίκτυο.

"Οι χρήστες αρέσκονται να βλέπουν όλους τους φίλους τους την ίδια στιγμή σε μία οθόνη, αλλά θέλουν να το κάνουν όταν και όπου θέλουν", λέει ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής, Avi Shechter.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η υπηρεσία θα έχει επιτυχία ανάλογη με τη διαφήμιση που της έχει γίνει το διαδίκτυο.







Πηγή 


Επ, Mario! Πού πας με το πιστόλι τηλεμεταφοράς;



Τι θα γινόταν εαν ένα πιστόλι τηλεμεταφοράς τύπου (portal gun) έπεφτε στα χέρια του Super Mario; Οι τύποι από το dorkly.com έδωσαν ρεσιτάλ δημιουργικότητας με αυτό το βίντεο δείχνοντας ακριβώς αυτό, δηλαδή πως θα διαδραματιζόταν η ιστορία με το portal gun, στα χέρια του Super Mario.






Πηγή


Καθημερινές προσφορές για online επιχειρήσεις από το Startups.com



Το 2008, η εταιρεία KillerStartups αγόρασε το domain Startups.com για το ποσό των  $500.000 (!) κι ένα χρόνο αργότερα, η ιστοσελίδα ξεκίνησε να λειτουργεί ως οδηγός για επιχειρήσεις, έχοντας μία σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις στη βάση δεδομένων της. Σήμερα, το Startups.com αλλάζει concept και προσφέρει κάτι νέο και ιδιαίτερα χρήσιμο για αρκετούς από εμάς: καθημερινές προσφορές για επιχειρήσεις του διαδικτύου.

Έτσι, οι επαγγελματίες ή οι απλοί χρήστες που έχουν κάποια online επιχείρηση (μαγαζί, blog, περιοδικό κλπ.) θα μπορούν να επωφελούνται από εκπτώσεις που θα κυμένονται από 50% έως και 80% για την αγορά χρήσιμων εφαρμογών, ηλεκτρονικών βιβλίων, gadgets και άλλων χρήσιμων αγαθών που μπορούν να συντελέσουν στη βελτίωση της επιχείρησης.

Η εταιρεία KillerStartups υποστηρίζει ότι έχει κάνει σημαντική έρευνα αγοράς για το τι χρειάζεται ένας επιχειρηματίας ώστε να βελτιώσει την online business του.

Η υπηρεσία του Startups.com είναι δωρεάν και οι προσφορές θα ξεκινήσουν όταν μαζευτούν τουλάχιστον 10.000 μέλη.



Πηγή


Tweet_Fit: Όταν Twitter και Fitness πάνε μαζί



Η ιδέα και η κατασκευή του Tweet_Fit ανήκει σε έναν φοιτητή πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για ένα gadget που βιδώνει σε έναν κανονικό αλτήρα όπως ακριβώς βιδώνουν οι πλάκες (τα βάρη). Η λειτουργία του είναι αρκετά πρωτότυπη, αφού στέλνει αυτόματα tweets στο λογαριασμό του χρήστη, προκειμένου να δηλώσει ότι ξεκίνησε ή τελείωσε την άσκηση. 

Ο δημιουργός του, θεωρεί πως το Tweet_Fit μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ώστε οι personal trainers να παρακολουθούν τους πελάτες τους, για το πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν την άσκηση. Μπορεί να είναι πρωτότυπο ακόμα, αλλά μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με τη λειτουργία του.



Πηγή 


Τρέξτε εφαρμογές του iPad στο iPhone 4

Τα θαύματα που μπορούν να κάνουν οι "σπασμένες" (με jailbreak) Apple συσκευές που είναι γνωστά. Όμως τώρα έχετε έναν επιπλέον λόγο για να "σπάσετε" τη συσκευή σας, καθώς χάρη σε μια νέα εφαρμογή μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές του iPad στο iPhone 4.

Η εφαρμογή ονομάζεται iTelePad2Pod, και όπως είπαμε παραπάνω για να λειτουργήσει πρέπει να έχετε κάνει jailbreak τη συσκευή σας και να τρέχετε τοOpenSSH (μια εφαρμογή από το Cydia η οποία επιτρέπει στον υπολογιστή σας να επικοινωνήσει με το iPhone σας). Με δυο λόγια, κατεβάστε το iTelePad2Pod, μεταφέρετε το στο φάκελο Application, και τρέξτε την εφαρμογή. Καλό... iPad-άρισμα!



Πηγή 


14χρονος πυροβόλησε 12χρονο μετά από τσακωμό τους στο Facebook



Οι αρχές κατηγορούν ένα 14χρονο αγόρι για απόπειρα δολοφονίας ενός 12χρονου αγοριού, το οποίο έγινε μπροστά σε σχολείο του Σικάγο.


Μόλις τέλειωσε το μάθημα, το απόγευμα της Τρίτης, ο 14χρονος φέρεται πως πυροβόλησε τέσσερις φορές ένα 12χρονο αγόρι, τραυματίζοντας το στην πλάτη. Οι πυροβολισμοί έγιναν μπροστά σε ένα πλήθος μαθητών, οι οποίοι είχαν μόλις τελειώσει το μάθημά τους με αποτέλεσμα να τρέξουν φοβισμένοι.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν τυχαίοι. Σύμφωνα με το ABC-7, οι δύο νεαροί φέρεται ότι λογομάχησαν μέσω Facebook. Τα αγόρια, που ήταν προφανώς μέλη αντίπαλων συμμοριών, δημοσίευσαν απειλές ο ένας στο προφίλ του άλλου και σύμφωνα με την αστυνομία αυτό προκάλεσε τους πυροβολισμούς.

Το θύμα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά οι φίλοι του αναρτούν στον προφίλ του, υποσχέσεις για εκδίκηση εναντίον του εκτελεστή σύμφωνα γράφουν οι Sun-Times.

Ο ύποπτος βρίσκεται στο κρατητήριο μέχρι να πραγματοποιηθεί η ακρόασή του από το δικαστήριο ανηλίκων.


Πηγή




Υπόθεση Marfin: στη Δικαιοσύνη στέλνει τον φάκελο η ΕΛΑΣ

Οι πέντε ύποπτοι, οι παρακολουθήσεις μετά το συμβάν και το πόρισμα για την τραγωδία




Αθήνα 

«Ηρθε η ώρα να κρίνει η Δικαιοσύνη τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει σε βάρος πέντε νεαρών αντιεξουσιαστών, οι οποίοι έχουν έδρα σε γνωστό "στέκι" των Εξαρχείων για την τραγωδία στο υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Σταδίου. Τα περισσότερα στοιχεία βασίζονται σε αναλύσεις οπτικού υλικού αλλά και σε καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων. Θα στείλουμε τις επόμενες ημέρες έναν ογκώδη φάκελο στις δικαστικές αρχές οι οποίες πλέον θα κρίνουν αν θα πρέπει να ασκηθούν ποινικές διώξεις»
Σε αυτήν τη δήλωση προχώρησε μιλώντας προς το «ΒΗΜΑ» υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την έρευνα της ΕΛΑΣ σχετικά με τον εμπρησμό - στις 5 Μαίου 2010 - του υποκαταστήματος στην οδό Σταδίου 23 που κόστισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενούς της. 

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν αναλύσει περισσότερα από 90 βίντεο από κάμερες της αστυνομίας αλλά και καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, στα οποία αποτυπώνονται οι κινήσεις των βασικών υπόπτων. Παράλληλα έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 70 καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, και όχι μόνο, προκειμένου να τεκμηριώσουν την εμπλοκή των προαναφερόμενων υπόπτων. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες είχε αναπτυχθεί ένα εκτεταμένο δίκτυο παρακολούθησης των υπόπτων αλλά και καταγραφής των κλήσεων από τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να τεκμηριωθεί η εμπλοκή των συγκεκριμένων ατόμων. 

Εντός των επομένων εβδομάδων αναμένεται και η άσκηση ποινικών διώξεων από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Γεώργιο Καλούδη, ο οποίος χειρίζεται τον φάκελο των σοβαρών ελλείψεων σε θέματα πυρασφάλειας που είχε το υποκατάστημα. Ο δικαστικός λειτουργός έχει ζητήσει από την ΕΛΑΣ συμπληρωματικά στοιχεία για τις κινήσεις και τις σωματικές βλάβες που είχαν υποστεί άλλοι υπάλληλοι της τράπεζας οι οποίοι είχαν διασωθεί της πυρκαγιάς.

Πέντε στο στόχαστρο
Η έρευνα για το τραγικό περιστατικό πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σε συνεργασία με τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Οι αξιωματικοί ανέλυσαν τις κινήσεις – πριν και μετά την επίθεση – ενός «μπλοκ» αναρχικών που είχε παρεισφρύσει στο μεγάλο συλλαλητήριο εκείνης της ημέρας. Κατόρθωσαν να απομονώσουν πέντε πρόσωπα που φαίνεται να πρωτοστατούν στον εμπρησμό της τράπεζας αλλά και να σχετίζονται με άλλες επιθέσεις που σημειώθηκαν με μικρή χρονική διαφορά σε ένα βιβλιοπωλείο και σε ένα κατάστημα με υποδήματα. 

Οπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, «έχει γίνει μια μεθοδική έρευνα με τον συνδυασμό στοιχείων από βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρίες. Τα πρόσωπα των εμπλεκόμενων σε ορισμένα καρέ διακρίνονται σχετικά ευκρινώς. Εχουμε κάνει σύγκριση με φωτογραφίες υπόπτων από προηγούμενες προσαγωγές αντιεξουσιαστών ενώ τους παρακολοθούσαμε επί μήνες. Περιμέναμε πάντα να κάνουν ένα μοιραίο λάθος, να μας "δείξουν" τις διασυνδέσεις τους. Τώρα στέλνουμε όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. Ομως ξέρουμε ότι η άσκηση ποινικών διώξεων με βάση οπτικό υλικό και αναγνώριση υπόπτων από φωτογραφίες, είναι μερικές φορές προβληματική διαδικασία».

Στον φάκελο της επίθεσης περιλαμβάνονται και στοιχεία από τις εσωτερικές συγκρούσεις που υπήρχαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο για τον εμπρησμό και τη δολοφονία των τριών εργαζομένων, από τις οποίες φέρεται να ανέκυψαν ορισμένα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. 

Τα μέτρα ασφαλείας
Ενα δεύτερο μέρος της έρευνας αφορά τον καταλογισμό ευθυνών ύστερα από το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας που συντάχθηκε τον Ιούλιο του 2010 σχετικά με τα ελλειπή μέτρα ασφαλείς στο υποκατάστημα. Ανάμεσα στα άλλα, στο πόρισμα που αποκάλυψε το «ΒΗΜΑ» στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, διαπιστώνεται ότι οι 27 υπάλληλοι του υποκαταστήματος που προσπάθησαν να διασωθούν μετά τον εμπρησμό βρέθηκαν μέσα σε μια... σιδερένια κλούβα. Η μοναδική έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη, ενώ είχε χαθεί ένα τηλεχειριστήριο που θα μπορούσε να την ανοίξει. Η τραγωδία ίσως θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν ήταν συμπτωματικά ανοικτή μια πόρτα διαφυγής για λόγους εξαερισμού επειδή μύριζε μία τουαλέτα!




Επέστρεψε το περίεργο πλάσμα στον Παναμά (vid)

Η ανακάλυψη ενός περίεργου πλάσματος στον Παναμά το 2009 είχε απασχολήσει για καιρό την κοινή γνώμη. Δύο χρόνια μετά, δύο ανήλικα παιδιά επαναφέρουν στη δημοσιότητα την τρομακτική αυτή ιστορία με νέα στοιχεία...



Το πλάσμα αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος ερωτημάτων πριν από περίπου δύο χρόνια για το αν πρόκειται για μεταλλαγμένο ζώο, εξωγήινο πλάσμα ή απλά κάποια φάρσα. Όλα άρχισαν όταν δύο νέοι άνδρες ενώ βρίσκονταν στην κορυφή ενός λόφου, διαπίστωσαν την παρουσία ενός απρόσκλητου επισκέπτη. Στην είσοδο μιας σπηλιάς ένα ασυνήθιστο πλάσμα έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να το λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου. 
Το Κανάλι 13 του Παναμά μετέδωσε εικόνες αυτού του περίεργου πλάσματος με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αναταραχή στην πόλη. 
Καινούρια στοιχεία προστίθενται στην ιστορία αφού σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά σάιτ, δύο ανήλικα παιδιά ανέφεραν στις αρχές ότι είδαν παρόμοιο πλάσμα στην ίδια περιοχή, το οποίο όμως δεν πρόλαβαν να τραβήξουν φωτογραφία. 
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι τοπικές αρχές έχουν στα χέρια τους το άψυχο ον, (ακόμα και αν πρόκειται για ανθρώπινο δημιούργημα που φτιάχτηκε “για πλάκα”). Όμως δεν έχουν δηλώσει τίποτα γι' αυτό το γεγονός, σαν να μην έγινε ποτέ. 

Δείτε τι είχε μεταδώσει παλιότερα το CNN:



Πριν λίγο καιρό, είχε βγει η φήμη για την ύπαρξη ενός νεκρού εξωγήινου στη Ρωσία. Τελικά όμως, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα. Ίσως λοιπόν και αυτό το περίεργο πλάσμα που αναφέρουν πώς... ξαναεμφανίστηκε, αποτελεί μια ακόμη φάρσα. 
Ο χρόνος θα δείξει...



Πηγή 


100 Αναρτήσεις.



Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι φτάσαμε τις 100 Αναρτήσεις του Blog μας!


Σοκαριστικό βίντεο!Τρώει ζωντανά φίδια!



Ένας άντρας, στην Κίνα, δηλώνει πως του αρέσει να ξεκουράζεται τρώγοντας ζωντανά φίδια και πίνοντας μπίρα!

Ο κύριος Wen Xide, από το χωριό Wangzhuang, δηλώνει πως ξεκίνησε να τρώει ζωντανά φίδια πριν από δέκα χρόνια όταν κέρδισε στοίχημα για ένα πακέτο τσιγάρα που είχε βάλει με φίλους του!


«Έκτοτε εθίστηκα να τρώω ζωντανά φίδια,» είπε ο 41-χρονος άντρας.

Ό κύριος Wen Xide παρουσίασε το χόμπι του σε ένα δημοσιογράφο από την εφημερίδα Oriental Today όπου έφαγε δυο φίδια πίνοντας ένα μπουκάλι μπίρα για να κατέβουν!

«Μυρίζουν λίγο αλλά έχουν θεσπέσια γεύση,» ανέφερε ο κύριος Wen Xide κατά την παρουσίαση.

Μάλιστα ο εν λόγω κύριος έχει μυήσει και τον γιο του σε αυτή τη διαδικασία όπου έχει φάει μέχρι και οκτώ ζωντανά φίδια την ημέρα!

Δείτε και αυτόν εδώ τον τύπο,με πόση άνεση τα κατεβάζει!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top