Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Βιντεοκλήσεις με μέχρι και τέσσερα άτομα συγχρόνως με το FringΤο Fring, η γνωστή εφαρμογή για κλήσεις και συνομιλίες με δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες, κυκλοφόρησε νέα έκδοση για iPhone καιAndroid συσκευές η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δωρεάνβίντεοκλήσεις με μέχρι και τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη που θα φέρει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις στα κινητά.

Η δυνατότητα για ομαδικές βιντεοκλήσεις εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μιαbeta έκδοση στις αρχές Απριλίου για περιορισμένο αριθμό χρηστών, και πλέον είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους του Fring. Η λειτουργία υποστηρίζονται μέσωWi-Fi, 3G ή 4G και χρησιμοποιείται η τεχνολογία "Dynamic Video Quality" που προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα του βίντεο ανάλογα με το δίκτυο.

"Οι χρήστες αρέσκονται να βλέπουν όλους τους φίλους τους την ίδια στιγμή σε μία οθόνη, αλλά θέλουν να το κάνουν όταν και όπου θέλουν", λέει ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής, Avi Shechter.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η υπηρεσία θα έχει επιτυχία ανάλογη με τη διαφήμιση που της έχει γίνει το διαδίκτυο.Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top