Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Επέστρεψε το περίεργο πλάσμα στον Παναμά (vid)

Η ανακάλυψη ενός περίεργου πλάσματος στον Παναμά το 2009 είχε απασχολήσει για καιρό την κοινή γνώμη. Δύο χρόνια μετά, δύο ανήλικα παιδιά επαναφέρουν στη δημοσιότητα την τρομακτική αυτή ιστορία με νέα στοιχεία...



Το πλάσμα αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος ερωτημάτων πριν από περίπου δύο χρόνια για το αν πρόκειται για μεταλλαγμένο ζώο, εξωγήινο πλάσμα ή απλά κάποια φάρσα. Όλα άρχισαν όταν δύο νέοι άνδρες ενώ βρίσκονταν στην κορυφή ενός λόφου, διαπίστωσαν την παρουσία ενός απρόσκλητου επισκέπτη. Στην είσοδο μιας σπηλιάς ένα ασυνήθιστο πλάσμα έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να το λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου. 
Το Κανάλι 13 του Παναμά μετέδωσε εικόνες αυτού του περίεργου πλάσματος με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αναταραχή στην πόλη. 
Καινούρια στοιχεία προστίθενται στην ιστορία αφού σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά σάιτ, δύο ανήλικα παιδιά ανέφεραν στις αρχές ότι είδαν παρόμοιο πλάσμα στην ίδια περιοχή, το οποίο όμως δεν πρόλαβαν να τραβήξουν φωτογραφία. 
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι τοπικές αρχές έχουν στα χέρια τους το άψυχο ον, (ακόμα και αν πρόκειται για ανθρώπινο δημιούργημα που φτιάχτηκε “για πλάκα”). Όμως δεν έχουν δηλώσει τίποτα γι' αυτό το γεγονός, σαν να μην έγινε ποτέ. 

Δείτε τι είχε μεταδώσει παλιότερα το CNN:



Πριν λίγο καιρό, είχε βγει η φήμη για την ύπαρξη ενός νεκρού εξωγήινου στη Ρωσία. Τελικά όμως, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα. Ίσως λοιπόν και αυτό το περίεργο πλάσμα που αναφέρουν πώς... ξαναεμφανίστηκε, αποτελεί μια ακόμη φάρσα. 
Ο χρόνος θα δείξει...



Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top