Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τον ξύρισαν και τον έβαψαν ροζ! (video)




Χρειάστηκε η παρέμβαση των αρχών στο Λος Άντζελες για να απομακρυνθεί ένας άμοιρος γάιδαρος τον οποίο οι «υπεύθυνοι»του εστιατορίου Pink Taco είχαν νοικιάσει (!), ξυρίσει, βάψει ροζ και δέσει έξω από το κατάστημα για ώρες, κάτω από το καυτό ήλιο, χωρίς φαγητό και νερό...

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις οργανώσεων και ακτιβιστών για την προστασία των ζώων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ με τη φωτογραφία του ζώου και φωνάζοντας «ντροπή».

Αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα επιδεικνύει αυτού του είδους την ανευθυνότητα. Το 2008 είχαν ξανακάνει ακριβώς το ίδιο και μετά τις αντιδράσεις των φιλόζωων είναι δεσμευτεί στην ΡΕΤΑ πως δεν θα ξαναχρησιμοποιούσαν ζώα για σκοπούς προώθησης και διαφήμισης. Αλλά η δέσμευση δεν κράτησε πολύ...

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως υπάρχει εταιρεία με την ονομασία «Phil's Animal Rentals» η οποία νοικιάζει ζώα (!) σε όσους τα ζητούν! Για την εταιρεία διεξάγονται έρευνες...

Δείτε το video...






Το σπίτι του μέλλοντος έρχεται από τη Google!

http://www.newsit.gr/files/Image/Tech/resized/LED_with_Androidat_Home_627_355.jpgΗ Google ετοιμάζεται να φέρει όλους τους χρήστες...
ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι του μέλλοντος και έδωσε μία ιδέα για το πως θα είναι.


Η Google παρουσίασε το νέο Android@Home framework, που θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη Android κινητού να ελέγχει εύκολα και γρήγορα μέσα από την οθόνη του κινητού του τα φώτα, και άλλες ηλεκτρικές συσκευές μέσα στο σπίτι.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του Android@Home, είδαμε live πως μπορεί κάποιος να ελέγξει τα φώτα του χώρου αλλά και να ρυθμίσει τα ηχεία του Home Theater του (Project Tungsten), μέσα από την οθόνη ενός Android Tablet.













Το τραγούδι των Angry Birds με ζωντανά μουσικά όργανα

Την αγάπη μας για τα Angry Birds δεν την κρύψαμε ποτέ εδώ στο Gugoo.gr. Έτσι, φυσιολογικό είναι ότι με το που βρήκαμε το βίντεο που ακολουθεί πραγματικά να εντυπωσιαστούμε. Η μουσική ομάδα Pomplamoose, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από το YouTube, μόλις πριν από μερικές ώρες ανέβασε τη νέα τους δουλειά, τη διασκευή δηλαδή του τραγουδιού των Angry Birds. Απολαύστε το!!






Πηγή


Το βίντεο της ημέρας - Ο "τρελός" χορός του Μπουτάρη!


Τις χορευτικές του ικανότητες αποφάσισε να επιδείξει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και να αφήσει λίγο πίσω του τα προβλήματα του δήμου.

Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, που έγινε στο δημαρχείο στο πλαίσιο της 8ης Διεθνής Έκθεσης Βιβλίου, ο κ.Μπουτάρης εντυπωσίασε με τις φιγούρες του.
Αψήφησε δε, τα βλέμματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί αλλά και τις κάμερες που υπήρχαν στο σημείο.
Μαζί με την παρτενέρ του χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως, χωρίς όμως να καταφέρουν να παρακινήσουν και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Πηγή


7,5 εκατομμύρια χρήστες του Facebook είναι κάτω από 13 ετών - Οι γονείς αδιαφορούν


Σύμφωνα με έρευνα του Consumer Reports κατά το περασμένο έτος, περίπου 7,5 εκατομμύρια χρήστες του Facebook ήταν νεότεροι από 13 ετών.

Η αναφορά βασίζεται σε μια έρευνα 2000 περίπου χρηστών και σύμφωνα με υπολογισμούς, περισσότεροι από 5 εκατομμύρια χρήστες του Facebook έχουν κλείσει το δέκατο έτος της ηλικίας τους.
Οι όροι του Facebook είναι ξεκάθαροι, επιτρέποντας μόνο στους χρήστες άνω των 13 ετών να κάνουν εγγραφή. Ωστόσο οι έλεγχοι που κάνει το κοινωνικό δίκτυο για τους ανηλίκους είναι ένα θέμα το οποίο (φυσιολογικά) αμφισβητείται. Σε δήλωσή του, ο Jeff Fox, συντάκτης του Consumer Reports, ανέφερε ότι η πλειοψηφία των γονέων παιδιών ηλικίας 10 ετών και κάτω "αδιαφορεί σε μεγάλο βαθμό για τη χρήση της ιστοσελίδας."

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτική του Facebook για ανήλικους έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση καθώς το Facebook μηνύθηκε πρόσφατα διότι δε λάμβανε άδεια από κηδεμόνες ανηλίκων για διαφημιστικές προβολές του.



Μικρή αγγελία για γυμνές προγραμματίστριες.




Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως "Nude Web Coders Wanted", και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές. 

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Chris Taylor, δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα:
"Από όσο γνωρίζω, δεν είμαστε απλά η πρώτη Βρετανική εταιρία που προσφέρουμε εργασία σε γυμιστές, για web-coding και web-selling, αλλά είμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως που διαθέτουμε ειδική εργασιακή μονάδα για γυμνιστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να εργάζονται γυμνοί και να κερδίζουν σημαντικά χρήματα. 

Βέβαια, έχουμε κάποιες δυσκολίες στο θέμα της προώθησης αυτής της αγγελίας, καθώς οι περισσότεροι συγχέουν το γυμνισμό με το σεξ και την κατάλυση οποιασδήποτε προσωπικής ελευθερίας. Σίγουρα καταλαβαίνουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, μεγεθών και ηλικιών, αλλά αυτό που μας ανησυχεί είναι η τεχνική ικανότητα και οι πωλήσεις, και όχι η διαθεσιμότητα."







Ο Taylor, γυμνιστής και ο ίδιος εδώ και 20 χρόνια, επιμένει ότι η αγγελία του απευθύνεται σε γυναικείο προσωπικό αποκλειστικά και μόνο για να μην είναι ανδροκρατούμενο το γραφείο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 αιτήσεις για τις "γυμνές" θέσεις, με ετήσιο μισθό £24.000 (περίπου ?27.500).

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας περιγράφεται με σαφή τρόπο η δουλειά (χωρίς κανένα υπονοούμενο ή υπεκφυγή):
"Οι νέοι αιτούντες θα κληθούν να εργαστούν γυμνοί από τη στιγμή που φτάσουν στο χώρο εργασίας, μέχρι τη στιγμή που θα σχολάσουν. Γυμνοί σημαίνει χωρίς κανένα απολύτως ρούχο ή παπούτσι. Οι νέοι αιτούντες θα είναι γυμνιστές ανεξάρτητα με το φύλο τους"



Πηγή


Ο καλύτερος εκσκαφέας!

 O Howard, το κουνέλι, αποδεικνύεται δεινός εκσκαφέας. Με μεθοδικές κινήσεις ανοίγει λαγούμι μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος όχι μόνο του σκαψίματος αλλά και της εξαγωγής του χώματος που προκύπτει από τη διαδικασία. Τα κουνέλια και οι λαγοί σκάβουν στο έδαφος για να δημιουργήσουν ασφαλές καταφύγιο για τα μικρά τους.




Πηγή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top