Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μικρή αγγελία για γυμνές προγραμματίστριες.




Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως "Nude Web Coders Wanted", και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές. 

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Chris Taylor, δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα:
"Από όσο γνωρίζω, δεν είμαστε απλά η πρώτη Βρετανική εταιρία που προσφέρουμε εργασία σε γυμιστές, για web-coding και web-selling, αλλά είμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως που διαθέτουμε ειδική εργασιακή μονάδα για γυμνιστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να εργάζονται γυμνοί και να κερδίζουν σημαντικά χρήματα. 

Βέβαια, έχουμε κάποιες δυσκολίες στο θέμα της προώθησης αυτής της αγγελίας, καθώς οι περισσότεροι συγχέουν το γυμνισμό με το σεξ και την κατάλυση οποιασδήποτε προσωπικής ελευθερίας. Σίγουρα καταλαβαίνουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, μεγεθών και ηλικιών, αλλά αυτό που μας ανησυχεί είναι η τεχνική ικανότητα και οι πωλήσεις, και όχι η διαθεσιμότητα."







Ο Taylor, γυμνιστής και ο ίδιος εδώ και 20 χρόνια, επιμένει ότι η αγγελία του απευθύνεται σε γυναικείο προσωπικό αποκλειστικά και μόνο για να μην είναι ανδροκρατούμενο το γραφείο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 αιτήσεις για τις "γυμνές" θέσεις, με ετήσιο μισθό £24.000 (περίπου ?27.500).

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας περιγράφεται με σαφή τρόπο η δουλειά (χωρίς κανένα υπονοούμενο ή υπεκφυγή):
"Οι νέοι αιτούντες θα κληθούν να εργαστούν γυμνοί από τη στιγμή που φτάσουν στο χώρο εργασίας, μέχρι τη στιγμή που θα σχολάσουν. Γυμνοί σημαίνει χωρίς κανένα απολύτως ρούχο ή παπούτσι. Οι νέοι αιτούντες θα είναι γυμνιστές ανεξάρτητα με το φύλο τους"



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top