Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Το iPad 2 απευθύνεται σε όλους και η Apple το υπενθυμίζει μέσω της νέας της διαφήμισης



Πώς θα χαρακτήριζε ένας γονέας το iPad 2; Ένας μουσικός; Ένας γιατρός; Ένας διευθύνον σύμβουλος; Ένας δάσκαλος; Ένα παιδί; Η ίδια η Apple; Η νέα διαφήμιση του iPad 2 έκανε την εμφάνισή της και δεν παραλείπει να μας θυμίσει ότι το iPad 2 είναι για όλους.


Πηγή


Το +1 του Google Chrome αποκαλύφθηκε καταλάθος (;) μέσα από τις νέες διαφημίσεις της εταιρείας


Αν δεν έχετε δει τις νέες διαφημίσεις της Google για τις οποίες σας ενημερώσαμε το πρωί, σας συστήνω να τις δείτε. Έχουν το ενδιαφέρον τους.
Σε διάφορα σημεία του βίντεο με την μικρή Sophie, κατά την χρήση τουChrome αποκαλύπτεται ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει: το γνωστό πλέον +1 της Google υπάρχει σαν κουμπί στο νέο Chrome. Για να το δείτε καλύτερα μεταπηδήστε στο χρονικό σημείο 0:51. Εμφανίζεται στο κέντρο ακριβώς, δίπλα από το κουμπί Picasa.

Το αστείο, κατά τη γνώμη μας, της υπόθεσης είναι ότι η Google παρουσίασε αυτό το βίντεο σε εκατομμύρια θεατές μέσω της τηλεόρασης ως μέρος της προώθησης του Chrome. Έτσι, η Google διέρρευσε καταλάθος, μάλλον, το νέο της χαρακτηριστικό σε εκατομμύρια ανθρώπους, ή τουλάχιστον σε αυτούς που είναιπαρατηρητικοί.

Τι κάνει λοιπόν αυτό το +1; Δύσκολο να πούμε αφού στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι. Αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει ότι είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε "Like" ένα site που έχετε επισκεφτεί. Η Google παρουσίασε επίσημα πριν από ένα περίπου μήνα το κουμπί +1 ως ένα τρόπο για να μοιραστείτε αποτελέσματα της Αναζήτησης Google με τους φίλους σας καθώς επίσης και να βοηθήσετε τη Google να βαθμολογήσει τα αποτελέσματα αυτά με βάσει τις δικές σας προτιμήσεις.
Όπως και να 'χει, το +1 έρχεται στο Chrome και η Google μας ενημέρωσε γι' αυτό, είτε από μια έξυπνη κίνηση με την διαφήμισή της, είτε καταλάθος μπροστά στοαμερικάνικο κοινό.



Το Facebook φλερτάρει το Skype - Θα το εξαγοράσει;


Το Facebook, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, σκοπεύει να αγοράσει ή να κλείσει κάποια συμφωνία με το Skype όπως γράφει σήμερα το Reuters. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από χθες, η εταιρεία του Facebook είναι έτοιμη να διαθέσει το ποσό των 4δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του Skype.
Μια διαφορετική πηγή υποστηρίζει ότι το Skype δεν θα εξαγοραστεί από τοFacebook, αλλά θα γίνει μια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, οι δύο εταιρείες έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2010, το Skype κυκλοφόρησε την έκδοση 5.0 για την πλατφόρμα των Windows, στο οποίο υπήρχε μια καρτέλα Facebook που επέτρεπε στους χρήστες να συνομιλήσουν με τους φίλους του Facebook μέσω Skype.
Οι άνθρωποι του Skype προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος αλλά σίγουρα, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Εσείς τι πιστεύετε; Τι συμφωνία θα κλείσουν οι δύο πλευρές;



Πηγή


"Business Photos" και θα μπορείτε να δείτε το εσωτερικό των κτηρίων μέσω του Google Maps


Η Google σήμερα αποκάλυψε τις Business Photos για τα Google Maps. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που επιτρέπει στους χρήστες να δουν το εσωτερικό των επιχειρήσεων. Ναι, καλά καταλάβατε. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν μέσα στα κτήρια μέχω των Google Maps.

Η Marissa Mayer, διευθύντρια των Google Maps, ανακοίνωσε το νέο αυτό προϊόν στο συνέδριο Social-Loco που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Μάλιστα, παρουσίασε μία εξομοίωσή του, η οποία δείχνει τη δυνατότητα "εισβολής" μέσα σε κτήρια. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν φωτογραφίες στη Google, οι οποίες θα επεξεργάζονται ώστε δημιουργείται το εσωτερικό των κτηρίων τους σε προβολή 360 μοιρών. 



Η υπηρεσία Business Photos θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά. Σκεφτείτε ότι πολλοί χρήστες θα μπορούν να βλέπουν σε φωτογραφίες τα μέρη που σκοπεύουν να επισκεφθούν για φαγητό ή για ποτό. Έτσι, μέσω των Google Maps, θα τους δίνεται η δυνατότητα να παίρνουν μία γεύση τέτοιων χώρων, με ένα κλικ. 


Οι Google Business Photos θα ξεκινήσουν τη λειρουργία τους στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία και στον Καναδά, ενώ περισσότερες χώρες θα ακολουθήσουν μέσα στο μήνα.





Πηγή


Ανακοίνωσε στο Facebook ότι δολοφόνησε την κόρη του


Όλο τον κόσμο ενημέρωσε ο Ραμαζαν Ακαρ για την πρόθεση του να δολοφονήσει την μόλις 2 ετών κόρη του, και μάλιστα, με το που έκανε το φόνο “ανανέωσε” το προφίλ του με την πληροφορία...

Τη Δευτέρα (2/5), ο 24χρονος Ακάρ άφησε όλους τους φίλους του άφωνους όταν έγραψε στο Facebook την εξής φράση: “Ετοιμάζομαι να σκοτώσω το παιδί μου”. 

Ο ίδιος έστειλε το ίδιο SMS στη σύζυγο του, η οποία και τον πήρε αμέσως τηλέφωνο, παρακαλώντας τον να μην κάνει τίποτα που να βλάψει το παιδί της.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο Ακάρ έγραψε στο προφίλ του: “Μόλις τη σκότωσα”. 

Είχε προηγηθεί ένα δραματικό δεκάλεπτο, όπου ο Ακάρ τηλεφώνησε την πρώην σύζυγο του: “Θα το κάνω. Έχεις να της πεις κάτι τελευταίο;”. 

Η Ρέιτσελ έκλαιγε με λυγμούς όταν άκουσε την κόρη της να της λέει από την άλλη άκρη του τηλεφώνου: “Σ' αγαπώ”. 

Τότε, ο Ακάρ μαχαίρωσε το άτυχο κοριτσάκι...

Όλα αυτά συνέβησαν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ο Ακάρ περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το φόνο.

Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε στην αστυνομία πως ο Ακάρ δεν είχε δείξει κανένα σημάδι πως επρόκειτο να της κάνει κακό, γι' αυτό του επέτρεψε να την πάρει μια βόλτα, παρά το γεγονός πως ήταν σε διάσταση.

“Έπρεπε να δείτε το πρόσωπο της, όταν είδε τον πατέρα της. Τα μάτια της έλαμπαν και έτρεξε με λαχτάρα προς το μέρος του για τον αγκαλιάσει”
, είπε η Ρέιτσελ.

Ο Ακάρ θα δικαστεί στις 18 Μαϊου. 



Πηγή


Υστερία για το χορό της Μπιγιονσέ (vid)

Ομαδική παράκρουση έπαθαν τα παιδάκια σε σχολή χορού της Νέας Υόρκης, όταν ξαφνικά εκεί που έκαναν μάθημα εισέβαλε η Μπιγιονσε αυτοπροσώπως και άρχισε να χορεύει μαζί τους.

Περίπου 85 παιδιά ξεκίνησαν να ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του event “Let's move” που διοργάνωνε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε σχολή χορού, μπήκε ανάμεσα τους χαρούμενη η τραγουδίστρια. 


Δείτε το βίντεο (με χαμηλή ένταση, γιατί τα ουρλιαχτά δεν αντέχονται): 





Πηγή



Έμπορος ναρκωτικών "προδόθηκε" από τα... 12 δάχτυλα του!


Ένα “ιδιαίτερο” χαρακτηριστικό ενός διακινητή ναρκωτικών από την Βραζιλία φαίνεται να τον οδήγησε στη σύλληψη του αφού η αστυνομία τον αναγνώρισε από τα δώδεκα δάκτυλα των χεριών του!

Οι αστυνομικοί της νότιας πολιτείας τηςΒραζιλίας Σάντα Καταρίνα, δήλωσαν ότι το κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ήταν τα χέρια του. Τα έξι δάκτυλα που είχε σε κάθε χέρι διαφώτισαν το σκηνικό...
“Είχαμε ενδείξεις ότι ήταν αυτός, αλλά λόγω του ότι έδωσε στην αστυνομία τα χαρτιά του αδερφού του δεν είχαμε αποδείξεις” δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος Ένιο ντε Ολιβιέρα Μάτος.
“Λόγω αυτής της ιδιομορφίας, ζητήσαμε πληροφορίες από το Ινστιτούτο της αναγνώρισης στην πολιτεία του Παρανά, όπου γεννήθηκε, και με αυτό το χαρακτηριστικό, ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του.”
Ο άντρας αυτός, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα εκτίει ποινή φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών σε φυλακές της νότιας Βραζιλίας.


Πηγή


Cameron Diaz: Δεν τρώω ποτέ τηγανητά!


Η μια φωτογράφηση διαδέχεται την άλλη. Ο λόγος για την Cameron Diaz που κάθε μήνα ποζάρει με το εκπληκτικό της σώμα και σε ένα διαφορετικό περιοδικό. Μετά το Maxim η Cameron είναι εξώφυλλο και στο βρετανικό Elle.

H 38χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τη διατροφή της και πως καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο εξαιρετική φόρμα.

«Εχω αποβάλλει από τη διατροφή μου τα τηγανητά. Πριν από μερικά χρόνια έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πριν φάω το οτιδήποτε το σκέφτομαι. Θέλω να είναι υγιεινό. Επίσης η γυμναστική παίζει καθημερινό ρόλο στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός. 

Η Cameron φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο κορμάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα που τόνιζαν τα καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα πόδια της. 

Η ίδια τονίζει ότι δίνει πάντα στον οργανισμό της ότι χρειάζεται για να νιώθει υγεία και ευεξία. Πάντως η Diaz από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον αθλητή του μπέιζμπολ Alex Rodriguez έχει αλλάξει δραστικά τη διατροφή της και δίνει μεγαλύτερη σημασία στη φυσική της κατάσταση.





Πηγή


10 tips για καλύτερο σεξ


Μήπως η ερωτική σας ζωή είναι κάπως...σκουριασμένη τον τελευταίο καιρό. Ίσως να χρειάζεστε ένα μικρό “σκούντημα” για να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι.

Τι λέτε για 10 tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερο σεξ; 


1. Δείξτε αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι, ίσως, το πιο σέξι πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να «ανάψει» έναν άνδρα και το αντίστροφο. Πάρτε στα χέρια τον έλεγχο και δείξτε σιγουριά για το τι θέλετε και πώς το θέλετε.

2. Απολαύστε ο ένας το κορμί του άλλου. Κάντε κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο και κάντε τον/τη σύντροφό σας να αισθανθεί σέξι και επιθυμητός/ή.

3. Μιλήστε. Η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με το σεξ είναι απαραίτητη για καλό σεξ. Μιλήστε για το τι σας αρέσει, για το τι μπορείτε να βελτιώσετε και πώς.

4. Προκαταρκτικό παιχνίδι. Πολλές φορές τα ζευγάρια ξεχνούν ότι τα προκαταρκτικά είναι μέρος της ερωτικής τους ζωής. Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι απαραίτητο συστατικό για καλό σεξ.

5. Κάντε έκπληξη στον/στη σύντροφό σας. Το παρακάτω μπορούν να το εφαρμόσουν, κυρίως, οι γυναίκες: Φορέστε τα πιο σέξι σας εσώρουχα και περιμένετε τον σύντροφό σας να γυρίσει στο σπίτι. Θα έχετε το πάνω χέρι!

6. Κλείστε την τηλεόραση. Μπορεί να σας αρέσει να βλέπετε τηλεοπτικές σειρές μαζί, όμως η τηλεόραση πρέπει να σβήνει όταν έρχεται η ώρα για... κρεβατοκάμαρα. Σβήστε το κουμπί και δώστε προσοχή ο ένας στον άλλον.

7. Πιείτε καφέ. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι περίπου 2 φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορούν να ενισχύσουν τη γυναικεία λίμπιντο. Ακόμη κι αν αυτό δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, η καφεΐνη θα βελτιώσει τη συγκέντρωσή σας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ.

8. Διαλέξτε μουσική. Η κατάλληλη μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία σας. Επιλέξτε τραγούδι ανάλογα με τις ορέξεις σας και δείτε τη διαφορά στην επίδοσή σας.

9. Σβήστε τα φώτα. Ακόμη καλύτερα, δέστε ο ένας τα μάτια του άλλου. Χάνοντας την αίσθηση της όρασης, αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε πιο έντονα τις υπόλοιπες αισθήσεις. 

10. Κάντε ένα ντους μαζί. Πλένοντας και δείχνοντας φροντίδα ο ένας τον άλλον θα νιώσετε και οι δύο πιο έτοιμοι για να μεγαλουργήσετε στο κρεβάτι.

ΠΗΓΗ


Προσαγωγές υπόπτων για το μακελειό στου Ρέντη που έπεσαν νεκροί δύο αστυνομικοί της Ο

Προσαγωγές υπόπτων για το μακελειό στου Ρέντη που έπεσαν νεκροί δύο αστυνομικοί της Ομάδας Δίας


- Οι προσαγωγές έγιναν από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως Ελευσίνα και Ασπρόπυργο
- Δύο από τους προσαχθέντες είναι αλβανοί και δύο από την πρώην Σοβιετική Ένωση
- Οι αναλύσεις DNA σε κηλίδα αίματος θα ρίξει φως στην υπόθεση
- Στο στόχαστρο της αστυνομίας μία συμμορία ληστών με 10-15 μέλη


Τέσσερα άτομα ύποπτα για τη δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών της ομάδας Δίας στου Ρέντη προσήχθησαν το μεσημέρι στα γραφεία του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. 

Οι δύο νεαροί αστυνομικοί, Γιάννης Ευαγγελινέλης 23 χρονών και Γιώργος Σκυλογιάννης 22 ετών δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, όταν ο οδηγός ενός ύποπτου αυτοκινήτου άνοιξε πυρ εναντίον τους με πολεμικό καλάσνικοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται στα ίχνη υπόπτων. 

Μάλιστα, περίμεναν τις αναλύσεις DNA από την κηλίδα αίματος που είχε βρεθεί έξω από το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν μετά τις δολοφονίες των αστυνομικών, προκειμένου οι αρχικές υπόνοιες και ενδείξεις να μετατραπούν σε αποδείξεις. 
Η αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό της μία συμμορία 10-15 ατόμων που είναι ληστές με καλάσνικοφ και έκανε κλοπές οχημάτων από εκθέσεις αυτοκινήτων, προκειμένου να τα χρησιμοποιούν στις εγκληματικές τους ενέργειες. 

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση για την προσαγωγή 4 υπόπτων προσώπων έγινε σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής καικυρίως στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο. Οι δύο ύποπτοι είναι ομογενείς από χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και οι άλλοι δύο από την Αλβανία. 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν αντλήσει αρκετά στοιχεία και από την κλοπή οκτώ αυτοκινήτων, ανάμεσα σε αυτά και το όχημα των δραστών, που σημειώθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2011 από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας.



Πηγή


Ο Αντώνης Κανάκης ξεσπαθώνει για το πρόστιμο του ΕΣΡ


Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας και ο Αντώνης Κανάκης αποφασίζει να σχολιάσει όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Σε παλαιότερη εκπομπή οι «Ράδιο Αρβύλα», σχολιάζοντας τα πορίσματα των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής για τις υποθέσεις του Βατοπεδίου και της Siemens, αναφέρθηκαν και στο ότι η Βουλή λειτουργεί ως ''κλίκα'', καλύπτοντας ο ένας τις υποθέσεις του άλλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ.
Για την ελευθεροτυπία και την αντισυνταγματικότητα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ανεξάρτητη αρχή, μίλησε ο Κανάκης στην εκπομπή του και προέτρεψε τους τηλεθεατές να στείλουν τα παράπονά τους στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
ΠΗΓΗ


Νέα εικόνα RSS Feeder στο EpicNews!


Η εικόνα αυτή είναι στα δεξιά στο Epicnews!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top