Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Cameron Diaz: Δεν τρώω ποτέ τηγανητά!


Η μια φωτογράφηση διαδέχεται την άλλη. Ο λόγος για την Cameron Diaz που κάθε μήνα ποζάρει με το εκπληκτικό της σώμα και σε ένα διαφορετικό περιοδικό. Μετά το Maxim η Cameron είναι εξώφυλλο και στο βρετανικό Elle.

H 38χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τη διατροφή της και πως καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο εξαιρετική φόρμα.

«Εχω αποβάλλει από τη διατροφή μου τα τηγανητά. Πριν από μερικά χρόνια έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πριν φάω το οτιδήποτε το σκέφτομαι. Θέλω να είναι υγιεινό. Επίσης η γυμναστική παίζει καθημερινό ρόλο στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός. 

Η Cameron φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο κορμάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα που τόνιζαν τα καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα πόδια της. 

Η ίδια τονίζει ότι δίνει πάντα στον οργανισμό της ότι χρειάζεται για να νιώθει υγεία και ευεξία. Πάντως η Diaz από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον αθλητή του μπέιζμπολ Alex Rodriguez έχει αλλάξει δραστικά τη διατροφή της και δίνει μεγαλύτερη σημασία στη φυσική της κατάσταση.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top