Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

"Business Photos" και θα μπορείτε να δείτε το εσωτερικό των κτηρίων μέσω του Google Maps


Η Google σήμερα αποκάλυψε τις Business Photos για τα Google Maps. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που επιτρέπει στους χρήστες να δουν το εσωτερικό των επιχειρήσεων. Ναι, καλά καταλάβατε. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν μέσα στα κτήρια μέχω των Google Maps.

Η Marissa Mayer, διευθύντρια των Google Maps, ανακοίνωσε το νέο αυτό προϊόν στο συνέδριο Social-Loco που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Μάλιστα, παρουσίασε μία εξομοίωσή του, η οποία δείχνει τη δυνατότητα "εισβολής" μέσα σε κτήρια. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν φωτογραφίες στη Google, οι οποίες θα επεξεργάζονται ώστε δημιουργείται το εσωτερικό των κτηρίων τους σε προβολή 360 μοιρών. 



Η υπηρεσία Business Photos θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά. Σκεφτείτε ότι πολλοί χρήστες θα μπορούν να βλέπουν σε φωτογραφίες τα μέρη που σκοπεύουν να επισκεφθούν για φαγητό ή για ποτό. Έτσι, μέσω των Google Maps, θα τους δίνεται η δυνατότητα να παίρνουν μία γεύση τέτοιων χώρων, με ένα κλικ. 


Οι Google Business Photos θα ξεκινήσουν τη λειρουργία τους στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία και στον Καναδά, ενώ περισσότερες χώρες θα ακολουθήσουν μέσα στο μήνα.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top