Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νέο Box Για Comments (Σχόλια)



Όπως θα δείτε όταν πατέ να δείτε μια ανάρτηση μέσα θα δείτε κάτω από την ανάρτηση ένα σημείο για να κάνετε comment (σχόλιο) από ότι θα δείτε έχει αλλάξει από το πως ήταν πριν λόγο ενός site που σε βοηθάει να αλλάξεις αυτό. Απολαύστε το. Ευχαριστώ,Billeclipse


Αλλαγή στην θέση του Cbox και Νέο κουμπί για Back to the Top!



Από οτι βλέπετε στο κάτω μέρος του EpicNews θα δείτε τα δυο κουμπιά οπου το ένα είναι του Cbox και το είχαμε και πιο παλιά απλά άλλαξε θέση από τα δεξιά στα αριστερά και ακόμα μπήκε και το νέο κουμπί του Back to the Top οπού είναι στη δεξιά θέση και όταν το πατάτε σας πάει απευθείας στο πάνω πάνω μέρος του Blog! Ευχαριστώ,Billeclipse


Το πρώτο tweet και η πρώτη 3G κλήση από την κορυφή του Έβερεστ (βίντεο)


Ο Βρετανός ορειβάτης Kenton Cool χρησιμοποίησε ένα smartphone και μία 3G σύνδεση για να πραγματοποιήσει μία κλήση και να στείλει ένα tweet, την ώρα που βρισκόταν στο ψηλότερο σημείο του πλανήτη, στην κορυφή του Έβερεστ.




Και αν αναρωτιέστε πώς έγινε αυτό, θα σας λύσουμε την απορία. Τον Οκτώβριο του 2010, η Νεπαλέζικη εταιρεία τηλεπικοινωνιών Ncell, εγκατέστησε τον πρώτο 3G σταθμό στο όρος Έβερεστ.

Πίσω από το marketing κομμάτι της υπόθεσης, βρίσκεται η Samsung, η οποία λειτούργησε ως χορηγός για τον Cool. Έτσι, η πρώτη 3G κλήση και το πρώτο tweet από το πιο ψηλό σημείο της Γης, πραγματοποιήθηκαν από το νέο smartphone της Samsung, το Galaxy S II.



Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Samsung στο YouTube, προβάλλοντας πρώτον το σημαντικό "επίτευγμα" και (κυρίως) δεύτερον το Galaxy S II.







Πηγή


Το βίντεο της ημέρας – Farmville στην πραγματικότητα




Από το δημοφιλές παιχνίδι της Zynga επηρεάστηκαν οι Άγγλοι και έχτισαν ένα Farmville με πραγματικές φάρμες...

Το My Farm Experiment επιτρέπει στους παίκτες να έχουν μια πραγματική φάρμα η οποία είναι ιδιοκτησίας μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης. 

Για να συμμετάσχουν όμως θα πρέπει να πληρώσουν 49 δολάρια, τα οποία θα πάνε για την προστασία του Περιβάλλοντος. 

Οι παίκτες θα μπορούν να αποφασίζουν πως θα φτιάξουν τη φάρμα, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η πρώτη επίσκεψη των παικτών θα γίνει στις 26 Μαΐου.  
 
Πηγή



Footprints: Ακολουθήστε (ή κατασκοπεύστε) τους δικούς σας παντού


Το Footprints είναι μια νέα εφαρμογή για το iOS (iPhone, iPad και iTouch) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες των φίλων σας και της οικογένειας σας σε πραγματικό χρόνο. Ναι ναι, ας πούμε ότι κατασκοπεύει.
Αν και πολλοί χρήστες δυσαρεστήθηκαν (με το δίκιο τους) όταν έμαθαν ότι το iPhone αποθηκεύει γεωγραφικά δεδομένα, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις ίδιες πληροφορίες με τους ανθρώπους που επιλέγετε εσείς.

Πριν από την προσθήκη ενός χρήστη του Footprints στη λίστα με τα άτομα που θα παρακολουθείτε, πρέπει να λάβετε την άδεια του. Μόλις το κάνετε, το Footprints σας επιτρέπει να δείτε την ακριβή τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο γρήγορα κινείται το άτομο αυτό, κάνοντας την ιδανική για τους γονείς που προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι ο "γκαζιάρης" γιος τους δεν οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως θα καταλάβατε ήδη, οι γονείς μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα των παιδιών τους και με ένα χαρακτηριστικό γονικού ελέγχου που διαθέτει, το καθιστά αδύνατο για το παιδί να το αφαιρέσει χωρίς τον κωδικό πρόσβασης. Έτσι, οι κοπάνες από το σχολείο πλέον δε θα γίνονται τόσο εύκολα, όπως στα χρόνια μας!

Το Footprints είναι διαθέσιμο στο App Store και διατίθεται δωρεάν για τις 60 πρώτες ημέρες. Έπειτα, θα έχει ετήσια συνδρομή. Οπότε προλάβετε!



Πηγή


Το Google Analytics πλέον μετράει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας


Η Google ανακοίνωσε ότι το εργαλείο ιστοσελίδων, Analytics, πλέον διαθέτει μία νέα λειτουργία που ονομάζεται "αναφορά ταχύτητας" (Site Speed report). 

To Site Speed report επιτρέπει στο Google Analytics να δείχνει τους χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, υπό διάφορες συνθήκες, σύμφωνα με την επιλογή σας. Έτσι, μπορείτε να δείτε πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η προβολή του website σας, ανάλογα με την τοποθεσία του επισκέπτη, το λειτουργικό σύστημα, την εφαρμογή browser που χρησιμοποιεί και πολλές άλλες περιπτώσεις. Με τη χρήση των συγκεκριμένων στατιστικών, η ζωή σας ως ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος σε ιστοσελίδα γίνεται πιο εύκολη, αφού βγαίνουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση του website.
Ειδικά για εσάς που χρησιμοποιείτε το Google AdSense στις ιστοσελίδες σας, η συγκεκριμένη προσθήκη του Google Analytics, είναι απαραίτητη καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι πιθανότητες να κάνει κλικ ο επισκέπτης σε κάποια διαφήμιση αυξάνονται, όσο αυξάνεται η ώρα περιήγησης στην ιστοσελίδα. Και σίγουρα κανείς δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πολλή ώρα για ένα site να φορτώσει.
Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε το χρόνο φόρτωσης των σελίδων σας, δεν έχετε παρά να ανανεώσετε τον κώδικα javascript για το Google Analytics. Μάθετε περισσότερα στο blog της Google.





Πηγή


Το Facebook πλέον πληρώνει τους χρήστες 10 σεντ για να προσέξουν ορισμένες διαφημίσεις


Την Πέμπτη το Facebook εισήγαγε στις ΗΠΑ, ένα πρόγραμμα που προσφέρει στους καταναλωτές ένα οικονομικό κίνητρο για να παρακολουθούν τις διαφημίσεις του.

Οι χρήστες που παρακολουθούν ορισμένες διαφημίσεις θα ανταμείβονται με Facebook credits, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για την αγορά αγαθών στο πρόσφατο Facebook Deals. Αρχικά τουλάχιστον, η μέση διαφήμιση θα αποφέρει μία πίστωση που θα ισοδυναμεί με 10 σεντς.

Είναι μια αρχική λύση για την επίλυση του προβλήματος των χαμηλών CTR (Click Through Rates) που αντιμετωπίζει το Facebook και πιθανώς συνδυάζεται με την πρόσφατη επέκταση των Facebook Credits στα Facebook Deals. 



Πηγή


Microsoft: Μην αγοράζετε Mac ώστε να σας μείνουν χρήματα για Χαβάη




Η Microsoft ξεκίνησε τη σελίδα "do the math" (ελεύθερη μετάφραση: "κάνε τους υπολογισμούς"), στην οποία προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές να αγοράσουν ένα PC αντί για ένα Mac. Μάλιστα, χρησιμοποίησε την παραπάνω εικόνα, η οποία δίνει ένα κίνητρο στους υποψήφιους αγοραστές PC, οι οποίοι με τα χρήματα που θα γλιτώσουν από την αγορά τους, μπορούν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ως τη Χαβάη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη καμπάνια της Microsoft, η χρηματική διαφορά μεταξύ ενός laptop Mac (Mac OS) και ενός laptop HP (Windows) ανέρχεται στα 1.349 δολάρια, ποσό ικανό να ξοδευθεί ενόψει καλοκαιριού. 


"Σέρφαρε στο διαδίκτυο ή σέρφαρε στη Χαβάη. Η επιλογή είναι δική σου. Με την αγορά ενός PC αυτό το καλοκαίρι, θα σου περισσέψουν πολλά χρήματα ώστε να τα αξιοποιήσεις σε άλλες δραστηριότητες" γράφει ακριβώς η εταιρεία.
Για κατά πόσο είναι εύστοχο το συγκεκριμένο είδος διαφήμισης για τη Microsoft, έχω τις αμφιβολίες μου. Πρώτον, οι περισσότεροι καταναλωτές των προϊόντων της Apple, γνωρίζουν ότι δεν επενδύουν σε ο,τι φθηνότερο υπάρχει στην αγορά. Ο λόγος που αγοράζουν τους υπολογιστές και τα gadgets της Apple είναι διότι λατρεύουν το design, τα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας (Mac OS και iOS) και την όλη "εμπειρία του Μήλου". Αυτά δηλαδή που οι ανταγωνιστές δεν μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε τη σελίδα της Microsoft και μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας...





Πηγή


Συνελήφθη επειδή... καυχιόταν για ξυλοδαρμό στο facebook!

Υπερβολικά βίαιη αλλά και αφελής ήταν μια 26χρονη κοπέλα η οποία αφού “έσχισε” το πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας με ένα κομμάτι γυαλί μετά από τσακωμό σε μπαρ στο Σικάγο, φρόντισε να γνωστοποιήσει το τι έκανε στο... facebook, διευκολύνοντας έτσι ιδιαίτερα τους αστυνομικούς! 




Όλα ξεκίνησαν στις 22 Απριλίου όπου οι δύο γυναίκες μετά από μια παρεξήγηση, άρχισαν να επιτίθενται φραστικά η μια στην άλλη. Όμως δεν έμειναν εκεί... Στη συνέχεια η Ρούθ Ραμιρέζ, μια 26χρονη κοπέλα από το Σικάγο, πήγε να χτυπήσει την 29χρονη αντίπαλο” της, η οποία με τη σειρά της την έσπρωξε για να αποφύγει το χτύπημα. Η Ραμιρέζ όμως πήρε ένα κομμάτι γυαλί και το έριξε με δύναμη πάνω στο πρόσωπο της 29χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδαChicago Sun-Times. Το θύμα χτυπήθηκε σοβαρά, ενώ χρειάστηκε 32 ράμματα στο πρόσωπο. 
Την επόμενη μέρα, όμως, ένας φίλος του θύματος είδε μια ανάρτηση στο Facebook για ένα περιστατικό που φάνηκε παρόμοιο με εκείνο που τραυματίστηκε το θύμα, όπου μια γυναίκα περηφανευόταν για το τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ σε ένα μπαρ! Όταν η γυναίκα είδε το δημοσίευμα, τότε από τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ της αναγνώρισε αυτήν που της επιτέθηκε. 
Η Ραμιρέζ, μητέρα ενός παιδιού, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, αλλά χρεώθηκε και με το ποσό των 100.000 δολαρίων.





Πηγή


Ένας Αμερικάνος, μια κατσίκα και ένα σουτιέν

Ένας Αμερικάνος, μια κατσίκα και ένα σουτιέν

Ένας διεστραμμένος νέος αφού έκλεψε τη κατσίκα της γειτόνισσας, τη βασάνισε και έκανε αφρόλουτρο μαζί της
Στέφανος Νικήτας 

Φορώντας ένα γυναικείο σουτιέν και έχοντας μαζί του μια νεκρή κατσίκα έκανε το αφρόλουτρο του στη μπανιέρα του ένας 19χρονος στη Δυτική Βιρτζίνια!

Ο λόγος για τον Μαρκ Τόμσον ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του την περασμένη Δευτέρα και κατηγορείται για βασανισμό ζώου.

Όπως αναφέρει ένας μάρτυρας ο νεαρός βρισκόταν αρχικά στην κρεβατοκάμαρα του φορώντας γυναικεία εσώρουχα ενώ είχε είδη τραυματίσει με ένα μαχαίρι το άτυχο ζώο.

Την κατσίκα την είχε αγοράσει δώρο την περασμένη εβδομάδα μια γειτόνισσα στον 4χρονο ανιψιό της.

Όταν η κατσίκα εξαφανίστηκε η κυρία Πάουερς έψαχνε σε όλη την γύρω περιοχή έως ότου την είδε στο σπίτι του νεαρού και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.



Πηγή


Σε ποιες χώρες εργάζονται περισσότερο;

Σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν
Σε ποιες χώρες εργάζονται περισσότερο;

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.), δείχνει, σε ποιες χώρες οι άνθρωποι περνούν τον περισσότερο χρόνο στην εργασία.

Η μελέτη εξετάζει την εργασία με ή χωρίς αμοιβή (στο σπίτι ή εθελοντικά).

Η μελέτη «Society at a Glance 2011» αναλύει και έναν αριθμό αναδυόμενων αγορών όπως είναι η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Κίνα.

Ακόμα κι αν έχετε μια ιδέα σε ποιες χώρες οι άνθρωποι έχουν την καλύτερη «εργασιακή ηθική» - τα αποτελέσματα που μπορεί να σας εκπλήξουν…

10. Σλοβενία - αφιερώνονται στην εργασία 8 ώρες και 15 λεπτά σε 24ωρη βάση

9. ΗΠΑ - 8 ώρες και 16 λεπτά

8. Νέα Ζηλανδία - 8 ώρες και 18 λεπτά

7. Κίνα - 8 ώρες και 24 λεπτά

6. Αυστρία - 8 ώρες και 29 λεπτά

5. Εσθονία - 8 ώρες και 36 λεπτά

4. Καναδάς - 8 ώρες και 37 λεπτά

3. Πορτογαλία - 8 ώρες και 48 λεπτά

2. Ιαπωνία - 9 ώρες

1. Μεξικό - 9 ώρες και 54 λεπτά

Σε αντίθεση με τις παραπάνω χώρες που "σκίζονται" στη δουλειά, τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα στο Βέλγιο, εκεί όπου οι εργαζόμενοι απασχολούνται για επτά ώρες, όπως και στη Γερμανία, εκεί όπου το προσωπικό δουλεύει επτά ώρες και εικοσιπέντε λεπτά.





Πηγή


Αναστάτωση από έναν βιασμό που δεν έγινε ποτέ

Πανικός από ψεύτικη είδηση!


Εδώ και μέρες στα Γιάννενα κυκλοφορούσε η φήμη ότι μία ομάδα αλλοδαπών λαθρομεταναστών, η εθνικότητα άλλαζε κατά περίπτωση, βίασε ένα νεαρό ζευγάρι Γιαννιωτών, στην παραλίμνια περιοχή. Μάλιστα σύμφωνα με μερικούς η κοπέλα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο.

Φυσικά πρόκειται για σενάριο που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό το σενάριο λοιπόν έγινε μεγάλη είδηση σε τοπικό blog. Πολλοί εξακολουθούν άλλωστε να πιστεύουν ότι το Διαδίκτυο είναι χώρος για να βγάζουν τα απωθημένα τους, για κουτσομπολιό ή για να γράφουν ανεξέλεγκτα ότι θέλουν καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.

Ο βιασμός φυσικά δεν συνέβη ποτέ, όμως το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένας πραγματικός πανικός. Οι αρμόδιοι βρέθηκαν στην θέση να διαψεύδουν κάτι που ήταν ψέμα από την αρχή μέχρι το τέλος....

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Εισαγγελία έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα και ήδη ξεκινά έρευνα των αρμοδίων αρχών προς κάθε κατεύθυνση.





Πηγή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top