Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Footprints: Ακολουθήστε (ή κατασκοπεύστε) τους δικούς σας παντού


Το Footprints είναι μια νέα εφαρμογή για το iOS (iPhone, iPad και iTouch) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες των φίλων σας και της οικογένειας σας σε πραγματικό χρόνο. Ναι ναι, ας πούμε ότι κατασκοπεύει.
Αν και πολλοί χρήστες δυσαρεστήθηκαν (με το δίκιο τους) όταν έμαθαν ότι το iPhone αποθηκεύει γεωγραφικά δεδομένα, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις ίδιες πληροφορίες με τους ανθρώπους που επιλέγετε εσείς.

Πριν από την προσθήκη ενός χρήστη του Footprints στη λίστα με τα άτομα που θα παρακολουθείτε, πρέπει να λάβετε την άδεια του. Μόλις το κάνετε, το Footprints σας επιτρέπει να δείτε την ακριβή τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο γρήγορα κινείται το άτομο αυτό, κάνοντας την ιδανική για τους γονείς που προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι ο "γκαζιάρης" γιος τους δεν οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως θα καταλάβατε ήδη, οι γονείς μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα των παιδιών τους και με ένα χαρακτηριστικό γονικού ελέγχου που διαθέτει, το καθιστά αδύνατο για το παιδί να το αφαιρέσει χωρίς τον κωδικό πρόσβασης. Έτσι, οι κοπάνες από το σχολείο πλέον δε θα γίνονται τόσο εύκολα, όπως στα χρόνια μας!

Το Footprints είναι διαθέσιμο στο App Store και διατίθεται δωρεάν για τις 60 πρώτες ημέρες. Έπειτα, θα έχει ετήσια συνδρομή. Οπότε προλάβετε!



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top