Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Το Google Analytics πλέον μετράει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας


Η Google ανακοίνωσε ότι το εργαλείο ιστοσελίδων, Analytics, πλέον διαθέτει μία νέα λειτουργία που ονομάζεται "αναφορά ταχύτητας" (Site Speed report). 

To Site Speed report επιτρέπει στο Google Analytics να δείχνει τους χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, υπό διάφορες συνθήκες, σύμφωνα με την επιλογή σας. Έτσι, μπορείτε να δείτε πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η προβολή του website σας, ανάλογα με την τοποθεσία του επισκέπτη, το λειτουργικό σύστημα, την εφαρμογή browser που χρησιμοποιεί και πολλές άλλες περιπτώσεις. Με τη χρήση των συγκεκριμένων στατιστικών, η ζωή σας ως ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος σε ιστοσελίδα γίνεται πιο εύκολη, αφού βγαίνουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση του website.
Ειδικά για εσάς που χρησιμοποιείτε το Google AdSense στις ιστοσελίδες σας, η συγκεκριμένη προσθήκη του Google Analytics, είναι απαραίτητη καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι πιθανότητες να κάνει κλικ ο επισκέπτης σε κάποια διαφήμιση αυξάνονται, όσο αυξάνεται η ώρα περιήγησης στην ιστοσελίδα. Και σίγουρα κανείς δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πολλή ώρα για ένα site να φορτώσει.
Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε το χρόνο φόρτωσης των σελίδων σας, δεν έχετε παρά να ανανεώσετε τον κώδικα javascript για το Google Analytics. Μάθετε περισσότερα στο blog της Google.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top