Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΗΠΑ: Ξύπνησε από επέμβαση με... βρετανική προφορά (vid)


Μέχρι να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στο στόμα, είχε την “παραδοσιακή” προφορά, που έχει κάθε Αμερικανίδα. Όταν ξύπνησε όμως από τη νάρκωση, η Κάρεν Μπάτλερ από το Όρεγκον των ΗΠΑ, είχε λίγο πιο... ευρωπαϊκό αέρα, αφού είχε αποκτήσει κάτι μεταξύ βρετανικής και ιρλανδικής προφοράς.

Το πρώτο διάστημα μετά την επέμβαση, η Μπάτλερ πίστευε, πως η αλλαγή τόσο στον τόνο, όσο και στη χροιά της φωνής της, οφειλόταν στο πρήξιμο, που της είχε προκληθεί από την επέμβαση.
Δεκαοχτώ μήνες μετά όμως, εξακολουθούσε να μιλά... βρετανικά.
“Σύνδρομο ξένης προφοράς”... Έτσι αποκάλεσαν οι γιατροί τη διαταραχή της, που είθισται να προκαλείται σε ασθενείς, που έχουν περάσει εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες βλάβες στον εγκέφαλο και δεν είναι πολλοί στον κόσμο.
“Ξυπνάς και όσοι γνωρίζεις, κάνουν πλάκα με τη νέα σου φωνή”, λέει με παράπονο, ενώ ο σύζυγός της διασκεδάζει με το “κουσούρι” της, “περισσότερο από ό,τι με οτιδήποτε άλλο”, όπως και ο ίδιος παραδέχεται.
“Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την εγχείρηση είχε έρθει η αδελφή της για επίσκεψη. Καθίσαμε να πιούμε μπίρες και βρίσκαμε λέξεις για να δούμε αν μπορεί να τις πει η Κάρεν και πως τις έλεγε. Όλο το Σαββατοκύριακο το περάσαμε έτσι”, είπε ο ίδιος.


Πηγή


Μετά τα 40 κάνουν πλέον παιδιά οι Ελληνίδες





Η οικονομική στενότητα που δημιουργεί στα περισσότερα ζευγάρια η ύφεση, υποχρεώνει ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες να διστάζουν να αποκτήσουν παιδί και να μεταθέτουν την τεκνοποίηση για μετά τα σαράντα χρόνια τους, γεγονός που...
αναμένεται να επιδεινώσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και να οδηγήσει σε πλήρη αναστροφή της ηλικιακής πυραμίδας.

Τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι θα καταντήσουμε έθνος υπερηλίκων κάνουν οι ειδικοί, με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, επισημαίνοντας πως η μητρότητα περνά δύσκολες ώρες στην εποχή μας, ενώ η απόκτηση μεγάλης οικογένειας καθίσταται πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αναγκαστικά λοιπόν, ακόμα και αν θα ήθελαν να αποκτήσουν πολλά παιδιά, τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν μόνο ένα, και αυτό σε προχωρημένη ηλικία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής».

Το να αποκτήσει σήμερα μια γυναίκα πάνω από ένα παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση και για τις περισσότερες εργαζόμενες γυναίκες φαντάζει λίγο πολύ σαν…mission impossible.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Αργυρώ Λαγούδη, επιχειρηματίας και μητέρα δύο μικρών παιδιών: «Οι γυναίκες που μεγαλώνουν δύο παιδιά στην εποχή μας είναι ηρωίδες».


Έβγαλε 120.000$ σε δύο μέρες με μπλουζάκια Μπιν Λάντεν





O νεαρός, 23 ετών, Maurice Harary από τις Ηνωμένες πολιτείες είδε αμέσως την εμπορική ευκαιρία που ανοίχτηκε με το δολοφονία του Μπιν Λάντεν. Κατάφερε μέσα σε δύο μόλις ημέρες να κερδίσει 120.000 δολλάρια πουλώντας μπλουζάκια με το θέμα αυτό.









Πηγή


Νέα εποχή «σκληρής» λογοκρισίας στο Διαδίκτυο στην Τουρκία.




Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 22 Αυγούστου στην Τουρκία, θα υφίστανται πλέον οι χρήστες του διαδικτύου αυστηρό έλεγχο, πράγμα που μερικοί καταλήγουν να το χαρακτηρίζουν ώς «το τέλος της εποχής του Ίντερνετ στην Τουρκία».

Συγκεκριμένα, θα θεσμοθετηθεί η υποχρεωτική υιοθέτηση και χρησιμοποίηση ενός από τα τέσσερα διαθέσιμα φίλτρα που θα δημιουργηθούν. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν ταοικογενειακόπαιδικόεσωτερικό και κανονικό φίλτρο. Αρχικά το Οικογενειακό το οποίο θα εμποδίζει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν επισημανθεί και περιληφθεί στην μαύρη λίστα. 

Το παιδικό φίλτρο που θα επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε ιστοσελίδες που κατά την κρίση της αρμόδιας υπηρεσίας είναι κατάλληλες για τα παιδιά. Το εσωτερικό που θα επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε ιστοσελίδες Τουρκικές, που βρίσκονται δηλαδή εντός Τουρκίας, ενώ το Κανονικό θα εμποδίζει την πρόσβαση σε απαγορευμένες ιστοσελίδες.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως, είναι το γεγονός ότι η προσπάθεια παραβίασης ή παράκαμψης των υφιστάμενων φίλτρων θα συνιστά ποινικό αδίκημα και ώς εκ τούτου θα τιμωρείται από τον νόμο. Αν και μέχρι τώρα, μέσω μιας αλλαγής του DNS γινόταν επιτρεπτή η πρόσβαση στο απαγορευμένο YouTube, από τις 22 Αυγούστου κάτι τέτοιο δεν θα είναι επιτρεπτό. Αν και μέχρι τώρα τα φίλτρα ήταν προαιρετικά πλέον θα γίνουν υποχρεωτικά και επιβεβλημένα.



Τελευταία βόλτα για 14χρονη στην Ξάνθη

 
Οδηγούσε μηχανή χωρίς να έχει δίπλωμα

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με μηχανή για μία 14χρονη από τον Εχινό Ξάνθης. Η κοπέλα, που δεν είχε άδεια κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και κατά την πτώση τραυματίστηκε θανάσιμα. Τυχερή στάθηκε η 15χρονη συνεπιβάτις της, η οποία γλίτωσε με ελαφρά τραύματα. Και οι δύο κοπέλες δεν φορούσαν κράνη.



Πηγή


Χάκερς ετοιμάζουν νέα επίθεση στη Sony;

Φαίνεται πως το PlayStation Network δεν θα λειτουργήσει σύντομα παρ' όλες τιςυποσχέσεις της Sony, καθώς μετά την δεύτερη επίθεση που δέχτηκε ετοιμάζεται και τρίτη. Σύμφωνα με αναφορές χάκερ σχεδιάζουν μια ακόμα επίθεση στη Sonyγια αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ το PlayStation Network παραμένει ανενεργό.

Πηγές ανέφεραν στο CNET ότι χάκερ σχεδιάζουν να ταπεινώσουν ακόμα περισσότερο τη Sony σε αντίποινα για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρείααντιμετώπισε την παραβίαση (jailbreak) του PSN.
Σύμφωνα με το CNET, σε κανάλι στο IRC που χρησιμοποιούν χάκερ, αναφέρθηκε ότι οι σχεδιάζεται επίθεση αυτό το Σαββατοκύριακο με στόχο την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Οι χάκερ σχεδιάζουν επίσης να δημοσιοποιήσουν στο κοινό τις πληροφορίες που θα υποκλέψουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ονόματα των πελατών, πληροφορίες πιστωτικών καρτών και διευθύνσεις.
Η Sony σίγουρα δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια επίθεση στους διακομιστές της, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το FBI και ένα πλήθος άλλων εταιρειών ερευνούν την επίθεση. 



Το βίντεο της ημέρας – Δραματική διάσωση λεοπάρδαλης!

Σε ένα πηγάδι έπεσε μια λεοπάρδαλη την ώρα που έψαχνε για να φάει! Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιοι για να βοηθήσουν το άτυχο ζώο.


Αρκετοί άνθρωποι μαζεύτηκαν στο σημείο την ώρα της διάσωσης η οποία έπρεπε να γίνει με πολύ λεπτές κινήσεις. 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ινδίας δήλωσε πως είναι συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις λεοπαρδάλεων σε ανθρώπους τη στιγμή που αρκετές θανατώνονται σε όλη τη χώρα.  

Μάλιστα, υπολογίζεται πως περισσότερες από 900 επιθέσεις έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία.







Πηγή


Σοκ: Βίαζε την 12χρονη κόρη του

 


Την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της κατήγγειλε μια 12χρονη, Βουλγαρικής υπηκοότητας στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.
Η 12χρονη ήρθε, πριν ενάμισι μήνα από τη Βουλγαρία στην Ανδραβίδα και δη στην μητέρα της, που μένει εδώ και 2 χρόνια στην περιοχή, για να ζήσει μαζί της και μακριά από τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά με τον πατέρα της.
Ο ερχομός του παιδιού στην Ελλάδα φαίνεται όμως πως δεν στάθηκε ικανός να αποτρέψει τον 34χρονο Βούλγαρο πατέρα από το να εξακολουθήσει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr από αστυνομικές πηγές, η 12χρονη πήγε σήμερα το μεσημέρι στην αστυνομία συνοδευόμενη από την μητέρα της και κατήγγειλε ότι ο πατέρας της, που όπως ανέφερε τη βίαζε από την ηλικία των 10 ετών, τη βίασε ξανά, στην Ελλάδα αυτή τη φορά.
Μετά την καταγγελία της 12χρονης, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο Βούλγαρο, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.





Πηγή


Ενα σπέρμα στο δρόμο μου






Τίποτα πλέον δεν μου κάνει έκπληξη. Ούτε ακόμη και ένα σπέρμα που αλωνίζει τους δρόμους της Κοπεγχάγης.



Οι δρόμοι της Κοπεγχάγης πολύ συχνά γίνονται μάρτυρες ενός ιδιαίτερου θεάματος που προκαλεί τα βλέμματα όλου του κόσμου, καθώς και ιδιαίτερους συνειρμούς. Ο λόγος για το σπέρμα που τρέχει σαν τρελό επάνω σε ένα ποδήλατο.

Ονομάζεται The Sperm Bullit, αποτελεί ιδιοκτησία της Nordisk Cryobank (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Σπέρματος) και ο σκοπός που εξυπηρετεί είναι να μεταφέρει δείγματα σπέρματος στα κέντρα γονιμότητας της Κοπεγχάγης.

Πρόκειται για μια οικολογική πρωτοβουλία της εταιρείας, η οποία όμως με αυτόν τον τρόπο διαφημίζεται παντού! Εμείς πάντως φανταζόμαστε πως οι περαστικοί, όταν αντικρίζουν το ιδιαίτερο ποδήλατο, εύχονται στο σπέρμα «καλό δρόμο!».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top