Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Χάκερς ετοιμάζουν νέα επίθεση στη Sony;

Φαίνεται πως το PlayStation Network δεν θα λειτουργήσει σύντομα παρ' όλες τιςυποσχέσεις της Sony, καθώς μετά την δεύτερη επίθεση που δέχτηκε ετοιμάζεται και τρίτη. Σύμφωνα με αναφορές χάκερ σχεδιάζουν μια ακόμα επίθεση στη Sonyγια αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ το PlayStation Network παραμένει ανενεργό.

Πηγές ανέφεραν στο CNET ότι χάκερ σχεδιάζουν να ταπεινώσουν ακόμα περισσότερο τη Sony σε αντίποινα για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρείααντιμετώπισε την παραβίαση (jailbreak) του PSN.
Σύμφωνα με το CNET, σε κανάλι στο IRC που χρησιμοποιούν χάκερ, αναφέρθηκε ότι οι σχεδιάζεται επίθεση αυτό το Σαββατοκύριακο με στόχο την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Οι χάκερ σχεδιάζουν επίσης να δημοσιοποιήσουν στο κοινό τις πληροφορίες που θα υποκλέψουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ονόματα των πελατών, πληροφορίες πιστωτικών καρτών και διευθύνσεις.
Η Sony σίγουρα δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια επίθεση στους διακομιστές της, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το FBI και ένα πλήθος άλλων εταιρειών ερευνούν την επίθεση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top