Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η εκδίκηση του γάτου


Του τη φύλαγε του αφεντικού του



Ορίστε:
















Πηγή


Παιχνίδι 15χρονων κατέληξε σε 5 έγκυες μαθήτριες!!!.



Πέντε  15χρονες μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες, παίζοντας με  συμμαθητές τους το παιχνίδι "ήλιος" ή "αστέρι". Δύο από αυτές έχουν ήδη  γεννήσει..

Πέντε μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες μετά  από τη συμμετοχή τους σε...
σεξουαλικά παιχνίδια. Τις 15χρονες κοπέλες  κατέστησαν έγκυες συμμαθητές τους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού  "ήλιος" ή "αστέρι" όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν τα παιδιά.

Στο  εν λόγω παιχνίδι τα κορίτσια ξάπλωσαν στο πάτωμα σχηματίζοντας κύκλο με  τα κεφάλια τους ενωμένα και τα μάτια τους ερμητικά κλειστά ενώ τα  αγόρια πέρναγαν με τη σειρά και επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις  μαζί τους. Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι μαθητές νικητής ήταν όποιος.. κατάφερνε να… ολοκληρώσει τελευταίος.

Αυτό το  νοσηρό παιχνίδι, είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν έγκυες πέντε κοπέλες εκ  των οποίων οι δύο έχουν ήδη γεννήσει. Ο εισαγγελέας ερευνά την  υπόθεση, αλλά οι γονείς δήλωσαν την απροθυμία τους να βοηθήσουν,  καθώς φοβούνται τη διαπόμπευση.

Η σεξουαλική αγωγή είναι  ανύπαρκτη στο σχολείο και κανένας δεν θέλει να μιλήσει στα παιδιά για  τέτοιου είδους θέματα με αποτέλεσμα πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες  στη χώρα.


Arc Power.......Amazing !




2 ετών μπόμπιρας πυροβολεί τον πατέρα του, ατύχημα σε γλέντι.

Ο πατέρας κέρδισε το βραβείο ''Ο πιο υπεύθυνος πατέρας της χρονιάς'' μετά από αυτό (αν δεν τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι)





«Παγίδευε» τα ΑΤΜ τραπεζών


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για «Εγκληματική οργάνωση», «Πλαστογραφία και Απάτη με υπολογιστή» και παράβαση του Ν. «Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Ο 32χρονος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να παγιδεύσει ΑΤΜ καταστήματος τράπεζας.

Ο συλληφθείς είναι μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία προέβαινε σε παγιδεύσεις ΑΤΜ τραπεζών, υποκλοπές γνησίων καρτών και κωδικών PIN με σκοπό την κατάρτιση καρτών κλώνων και πραγματοποίηση παράνομων αναλήψεων.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του οι οποίοι αναζητούνται, κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου είχαν προβεί στην παγίδευση -13- τουλάχιστον ΑΤΜ τραπεζών στην περιοχή της Αττικής, με την οικονομική ζημία να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 23.060 Ευρώ, ενώ η επαπειλούμενη ζημία υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 200.000 Ευρώ.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
• Μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.
• Έξι (6) μηχανισμοί παγίδευσης.
• Δύο (2) φορητοί Η/Υ.
• Έντεκα (11) κάρτες κλώνοι.
• Το χρηματικό ποσό των 670 Ευρώ.
• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 



Πηγή 


The third & the seventh - Εκπληκτικό 3D animation!


Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται απλά για μια ταινία, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, ακόμα και εάν το θέμα της σας φαίνεται ανούσιο, η πραγματική αξία της ταινίας είναι αλλού. Ότι θα δείτε παρακάτω, είναι η προσωπική δουλειά του Alex Roman και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή!


Βλέποντας κάτι τέτοιο, σε κάνει να αναρωτιέσαι ότι δεν είναι πολύ μακριά η εποχή που μια πλήρους ταινία θα μπορεί να γίνει με υπολογιστή, χωρίς να καταλαβαίνεις την διαφορά... (ειδικά μετά το έβδομο λεπτό).



Γυμναστήριο για... γυμνιστές!



ΔΕΙΤΕ: Δεν θα ξοδευτείτε για να αγοράσετε φόρμες

Στην πόλη Arrigorriaga της Ισπανίας άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο γυμναστήριο για γυμνιστές, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και θαμώνες! Απαλλαγμένοι από αθλητικές φόρμες και παπούτσια τα μέλη του γυμναστηρίου κάνουν ποδήλατο, διάδρομο και όλες τις ασκήσεις που χρειάζονται για να αποκτήσουν ένα τέλειο σώμα, ενόψει του καλοκαιριού.

Οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου, πριν υλοποιήσουν την πρωτότυπη ιδέα τους, έκαναν έρευνα αγοράς και διαπίστωσαν ότι πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν ένα τέτοιο γυμναστήριο. Μάλιστα σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και ένα κολυμβητήριο για γυμνιστές, αλλά και μια φημισμένη παραλία. Οι ισπανοί ιδιοκτήτες ετοιμάζουν και προσφορές για το καλοκαίρι για όσους θα βρίσκονται εκεί και θα ήθελαν να κάνουν και λίγη γυμναστική!






Ο Μπραντ Πιτ στον Εργοτέλη!


O Παπουτσάκης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησε τον... Μπραντ Πιτ! 


Ναι καλά διαβάσετε αφού αυτό γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη μετά από... επίθεση που δέχτηκε από χάκερ και εμφανίζει στο ρόστερ τον γνωστό ηθοποιό!
Λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα έγινε η "φάρσα" της χρονιάς με κάποιους να πειράζουν την κεντρική ιστοσελίδα του Εργοτέλη.



Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί στο ρόστερ της ομάδας ο Μπραντ Πιτ φορώντας το νούμερο 69. 

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη το αντιλήφθηκαν λίγο αργότερα με αποτέλεσμα να το διορθώσουν άρον άρον...

Πηγή


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Ανδρέας Μαρνέζος (Λεκτικός)





Ένας από τους πιο Famous Tatto-ατζήδες στην Αθήνα και όχι μόνο, πατέρας δύο παιδιών δέκα ετών και καλός φίλος έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Μέχρι πριν από λίγο το σώμα του βρισκόταν στην καρέκλα όπου και τον βρήκε η γυναίκα του σήμερα το πρωί στο σπίτι του στην περιοχή του Πενταγώνου.


Πηγή


«Μαγικό» υλικό που αυτοεπιδορθώνεται δημιούργησαν ξένοι επιστήμονες



Ένα «θαυματουργό» πολυμερές υλικό το οποίο μπορεί να αυτοεπιδιορθωθεί αν εκτεθεί σε υπεριώδες φως λέιζερ δημιούργησαν Αμερικανοί και Ελβετοί επιστήμονες. 



 Σε πολυμερή υλικά βασίζονται προϊόντα όπως σαμπρέλες ελαστικών, ιατρικός εξοπλισμός κ.ά. τα οποία είναι ευάλωτα σε γρατζουνιές, κοψίματα, τρυπήματα και λοιπές βλάβες. 

Το νέο υλικό που δημιούργησαν ερευνητές του πανεπιστημίου Case Western Reserve με επικεφαλής τον Κρίστοφερ Γουέντερ, περιέχει μέταλλο το οποίο απορροφάει το υπεριώδες φως και όταν θερμαίνεται «αποσυναρμολογεί» τα μόρια του αποκτώντας ρευστή μορφή που ρέει και κλείνει οποιαδήποτε ρωγμή. Όταν σταματήσει η έκθεση του νέου υλικού στο υπεριώδες φως, το οποίο μπορεί να εκπέμπεται από μια λάμπα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι οδοντογιατροί, «αυτό-συναρμολογείται» και γίνεται όσο σκληρό ήταν και πριν. 

Οι επιστήμονες προσπαθούν εδώ και μια δεκαετία να δημιουργήσουν τέτοιου είδους υλικά τα οποία μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον όγκο των άχρηστων προϊόντων που πετιούνται στα σκουπίδια.
 



Πηγή


Γαλλία: Βρήκαν οικογένεια θαμμένη στον κήπο του σπιτιού της

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011



Θαμμένα στον κήπο του σπιτιού τους, με τραύματα από πυροβόλο όπλο, βρέθηκαν πέντε από τα έξι μέλη μίας οικογένειας που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τις αρχές του μήνα στη Ναντ της Γαλλίας. 

Από τις 4 Απριλίου τα μέλη της οικογένειας δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής. Ο πατέρας Ξαβιέ, 50 ετών, επικεφαλής μιας μικρής εταιρείας στο Πορνίκ, η μητέρα Ανιέρ, 49 ετών, διευθύντρια σε ένα καθολικό σχολείο, και τα τέσσερα παιδιά τους, Τομάς 21, Αρτίρ 18, Αν 16 και Μπενουά 13 ετών, άφησαν πίσω τους μόνο ενδείξεις ότι ετοιμάζονταν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία. 
Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την εξαφάνιση της οικογένειας, που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. 
Στον ίδιο τάφο
Το σπίτι, σε μια λεωφόρο στο κέντρο της Νάντ, ερευνήθηκε σχολαστικά μέσα και έξω, αλλά μόλις χθες, βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο οι σοροί των πέντε μελών της οικογένειας: της μητέρας και των τεσσάρων παιδιών της.
Τα πέντε θύματα βρέθηκαν θαμμένα στον ίδιο τάφο. Οι ιατροδικαστές θα τα εξετάσουν, προκειμένου να αποφανθούν για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους. 
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ξαβιέ Ρονσέν, όλοι τους έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο. 
Ο πατέρας της οικογένειας, Ξαβιέ Ντιπόν ντε Λιγκονέ, που ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος, αλλά τον τελευταίο καιρό δήλωνε «κατάσκοπος», έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Ένας γείτονας της οικογένειας είπε ότι τον είδε για τελευταία φορά πριν από δύο εβδομάδες να βάζει «μεγάλους σάκους στο αυτοκίνητό του». 
Μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος βίας στο σπίτι. Αντιθέτως, όλα έδειχναν ότι η οικογένεια ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα.

Στο γραμματοκιβώτιο υπήρχε μια κάρτα με τη φράση: «Οι επιστολές να επιστραφούν στους αποστολείς. Σας ευχαριστούμε».

Μέσα στο σπίτι όλες οι ντουλάπες ήταν άδειες. Πριν από 15 ημέρες, το ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσαν τα δύο μικρότερα παιδιά έλαβε μια επιστολή στην οποία αναφερόταν ότι για επαγγελματικούς λόγους όλη η οικογένεια θα συνόδευε τον πατέρα στην Αυστραλία.

Μάλιστα ο αποστολές είχε εσωκλείσει και μια επιταγή με την οποία εξοφλούσε τα δίδακτρα για το υπόλοιπο του σχολικού έτους.



Πηγή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top