Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στα "μαχαίρια" Μουρίνιο-Κριστιάνο



Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με την Σαραγόσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού!


Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χωρίς αντίκτυπο, καθώς ο Ρονάλντο έχει κίνητρο να αγωνίζεται σε όλα τα ματς της Ρεάλ για να δώσει τη "μάχη" για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Μέσι μέχρι τέλους (31 γκολ στην Primera ο Αργεντινός, 30 ο Πορτογάλος).

Ήδη ο ισπανικός Τύπος έχει ξεκινήσει τα σενάρια για πόλεμο νεύρων και απάντηση του Μουρίνιο στις δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, οι οποίες άφηναν σαφείς αιχμές για τη στρατηγική του Μουρίνιο κόντρα στους "μπλαουγκράνα".

Ο Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του να μείνουν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Σαραγόσα οι Ρονάλντο, Λασανά και Αλόνσο τόνισε: "Για τον Κριστιάνο οι λόγοι είναι διαφορετικοί. Τα άλλα δύο παιδιά "πέθαναν" στο τρέξιμο με την Μπαρτσελόνα".



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top