Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-2 (videos)



Με δύο προσωπικά γκολ του Λιονέλ Μέσι (2-0) απάντησε η Μπαρτσελόναστο αντιποδόσφαιρο της Ρεάλ του Μουρίνιο και ετοιμάζεται για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Σε el... greco μετατράπηκε το el clasicο, με αψιμαχίες, συμπλοκές και αποβολές. Μουρίνιο: "Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα". Αιχμές Ρονάλντο για Μέσι (videos).
Η λύση στο αίνιγμα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Λασανά Ντιαρά στη θέση του τραυματία Σάμι Κεντίρα και αυτές στο διπλό αίνιγμα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ σε θέση αριστερού μπακ και ο Σεϊντού Κεϊτά αντί του τραυματία Αντρές Ινιέστα. Κινήσεις από τον πάγκο που αποσκοπούσαν στο απόλυτο... τίποτα. Αυτό διαφάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η Μπαρτσελόνα κυκλοφορούσε την μπάλα πίσω από τη σέντρα χωρίς διάθεση να την περάσει και η Ρεάλ αρνούνταν πεισματικά να πιέσει τους Καταλανούς για να πάρει την κατοχή. Πέρασαν περίπου 25 λεπτά μέχρι να συμβεί κάτι, οτιδήποτε και αυτό ουχί αγωνιστικό. Τα πολλά φάουλ έφεραν νεύρα και αυτά συρράξεις και διακοπές. Με εξαίρεση 2 φάσεις των γηπεδούχων, το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσώπευε την ποιότητα των δύο ομάδων, παρά μόνο την έχθρα που τις χωρίζει.
Οι συμπαίκτες στην πρωταθλήτρια κόσμου έγιναν για ακόμα μία φορά μισητοί αντίπαλοι και τα φάουλ με τις διαμαρτυρίες πέρασαν το προσκήνιο και έκλεψαν τα φώτα από κάθετι αγωνιστικό. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο 45λεπτο έκλεισε χωρίς άλλη σημαντική φάση και με highlight τη σύρραξη στη φυσούνα που επέφερε την αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των Καταλανών Χοσέ Πίντο.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή για τον Μουρίνιο, αφού αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό τον σχηματισμό του. Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ πέρασε στο ματς αντί του άφαντου Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Μόνο κάποιες στημένες φάσεις δημιουργούσαν αναστάτωση στα καρέ του Βίκτορ Βαλδές. Η μεγαλύτερη, όμως, προκλήθηκε από τον πρωταγωνιστή των 2 προηγούμενων ντέρμπι, Πέπε. Αυτή τη φορά το αντιαθλητικό μαρκάρισμά του δεν πέρασε απαρατήρητο, τιμωρήθηκε με κόκκινη ως έπρεπε και συν αυτώ, η αντίδραση του Μουρίνιο σε αυτήν την αποβολή έφερε και τον 47χρονο τεχνικό εκτός αγώνα.
Τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Οι διαιτητές αποχώρησαν υπό τη σκέπη ασπίδων των αστυνομικών για να προφυλαχθούν από τα αντικείμενα και τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Τσάμπι Αλόνσο αποβλήθηκε μετά τη λήξη του ματς.
Με παίκτη και προπονητή... λιγότερο, η Ρεάλ αδυνατούσε να αντιδράσει. Εκτός των στημένων φάσεων, δεν μπορούσε να δημιουργήσει άλλον επιθετικό κίνδυνο, την ώρα που οι Καταλανοί άλλαζαν διαρκώς την μπάλα με το γνωστό στυλ, ψάχνοντας κενούς χώρους. Τους βρήκε ο Ιμπραχίμ Αφελάι στο 75' (μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Πέδρο) και ο Μέσι, χωρίς να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο, σκόραρε για 51η φορά φέτος και έδωσε καθοριστικό πλεονέκτημα στους "μπλαουγκράνα". Οι αποκαμωμένοι "μερέγκες" απάντησαν με νέα αντιαθλητικά φάουλ, τα οποία δεν πτόησαν τους φιλοξενούμενους. Με νέο καρουζέλ μεταβιβάσεων ξόδεψαν κι άλλο χρόνο, μέχρι να έρθει ξανά ο Μέσι στο 87ο λεπτό και να σημειώσει το 179ο τέρμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας στην 3η θέση όλων των εποχών τον Τζουζέπ Σαμιτιέρ. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που ουσιαστικά στέλνει την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.
Κλειδί αγώνα
Η αποβολή του Πέπε άλλαξε τα πάντα. Δεν ήταν μία αποβολή σαν όλες τις άλλες της Ρεάλ στα προηγούμενα el clasico, ήταν η αποβολή του πιο κομβικού παίκτη, που συνοδεύθηκε από την αποβολή του Μουρίνιο. Τα σημειώματα του Πορτογάλου τεχνικού δεν κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και το γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν θέμα χρόνου.
MVP
Μπορεί να ήταν εξαφανισμένος από τα πολύπρόσωπα και δυνατά μαρκαρίσματα για περισσότερο από 70 λεπτά, ωστόσο στις 2 φορές που "χτύπησε", απέδειξε την κλάση του. Στο πρώτο γκολ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, μπροστά από τους αμυντικούς που τον ξυλοφόρτωναν σε όλο το ματς και το δεύτερο ήταν απλά χάρμα ιδέσθαι. Ειρήσθω εν παρόδω, έφτασε τα 11 γκολ στη διοργάνωση, απέχοντας μόλις 1 από την επίδοση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, την καλύτερη σε 1 σεζόν.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μουρίνιο αυτήν τη φορά έπαιξε κι έχασε. Το ρίσκο δεν του βγήκε και αυτήν τη φορά η απόπειρα να φύγει με το μηδέν παθητικό δεν είχε την επιτυχία που περίμενε. Το κατενάτσιο και η κωμικοτραγική εικόνα του Ρονάλντο να φωνάζει στους συμπαίκτες του να ανέβουν μπροστά ή του Μαρσέλο να εκτελεί κόρνερ στο 10ο λεπτό και να μην υπάρχει κανείς στην περιοχή ήταν ενδεικτικά του τι θα ακολουθούσε. Μόνο που αυτήν τη φορά η δίκαιη αποβολή του Πέπε κατέστρεψε μια για πάντα τα πλάνα του.





 


 


Το φιλμ του αγώνα (το κείμενο γράφτηκε από κάτω προς τα πάνω)
87ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Μέσι με εξαιρετική ατομική ενέργεια "τρυπάει" την άμυνα της Ρεάλ και πλασάρει τον Κασίγιας γράφοντας το τελικό 2-0. Δείτε το video εδώ
75ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Σέντρα του Αφελάι από δεξιά, ο Μέσι στην μικρή περιοχή σπρώχνει την μπάλα ανάμεσα σε Κασίγιας και Ράμος και σημειώνει το 51ο φετινό τέρμα του. Δείτε το video εδώ
71ο λεπτό: Ο τραυματίας Πέδρο αντικαθίσταται από τον Αφελάι
ΣΧΟΛΙΟ: Τα νεύρα μεταξύ των ομάδων ξεπέρασαν κάθε όριο. Ως αποτέλεσμα, σε ένα από τα δυνατά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του Πέπε σε αυτήν τη σειρά των ντέρμπι, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον πολιτογραφημένο Πορτογάλο. Δεν έμεινε εκεί, όμως, αφού απέβαλλε και τον συμπατριώτη του στον πάγκο, επειδή ο Μουρίνιο ειρωνεύτηκε τον 4ο διαιτητή. Το παιχνίδι έχασε κάθε ρυθμό, η Ρεάλ κλείστηκε ακόμη περισσότερο στα καρέ της και περίμενε στημένες φάσεις για να περάσει το κέντρο
68ό λεπτό: Ο Βίγια μέσα στην περιοχή και αριστερά, σουτάρει, ο Κασίγιας μία εντυπωσιακή επέμβαση, η μπάλα εξοστρακίζεται στο κεφάλι του Πέδρο προ κενής εστίας και φεύγει άουτ
65ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ με σέντρα, ο Ρονάλντο την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ
61ο λεπτό: Αυτή τη φορά η κλοτσιά με τάπες-μαρκάρισμα του Πέπε δεν πέρασε ατιμώρητη. Κόκκινη κάρτα. "Great job", η αντίδραση του Μουρίνιο στον τέταρτο διαιτητή. Ο Πορτογάλος αποβάλλεται... Δείτε το video εδώ
50ό λεπτο: Πικέ και Πουγιόλ μπερδεύονται, ο Ρονάλντο εκμεταλλεύεται την κατάσταση και παίρνει την μπάλα, ο Βαλδές βγαίνει και του κλείνει τον χώρο. Οταν ο Πορτογάλος από πολύ δεξιά γυρίζει προς το τέρμα σουτάρει, αλλά ο Καταλανός τερματοφύλακας έχει κλείσει καλά τη γωνία του
22:50 Εναρξη δευτέρου μέρους. Από τη σύρραξη στο τέλος του ημιχρόνου ο Χοσέ Πίντο αποβλήθηκε και η Μπαρτσελόνα δεν έχει αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο Μουρίνιο έκσνε την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Οζίλ και βάζοντας τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.
Στατιστικά ημιχρόνου: Σουτ 5-5, προς την εστία 3-2, φάουλ 6-8, πάσες 124-398, ευστοχία 77%-91%. Ο Τσάβι είχε 62/62 πάσες...
ΣΧΟΛΙΟ: Μετά από ένα πρώτο μισό του ημιχρόνου δίχως δράση, ήρθε ένα δεύτερο μισό με δράση, αλλά όχι αγωνιστική. Φάουλ, "θέατρα", διακοπές, διαμαρτυρίες στον διαιτητή, σύρραξη στη φυσούνα, αστυνομία να επεμβαίνει και οι μνήμες από τα ελληνικά ντέρμπι ξυπνούν...
22:36 Η συνύπαρξη των παικτών των δύο ομάδων στη φυσούνα επέφερε επεισόδια μικρής έκτασης, τα οποία έληξαν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Δείτε τη φάση εδώ κι εδώ.
45ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Ρονάλντο, ο Βαλδές χάνει την μπάλα, αλλά αποκρούει με τα πόδια φανταστικά σε κοντινό ριμπάουντ του Οζίλ. Το οφσάιντ του Γερμανού του κλέβει τη δόξα. Δείτε τη φάση εδώ.

39o λεπτό: Μετά από 2 λεπτά αψιμαχιών λόγω ενός χτυπήματος εκτός φάσης του Αρμπελόα στον Πέδρο (την ώρα που ο Οζίλ έκανε φάουλ για κίτρινη στον Αλβες, αλλά δόθηκε μόνο το φάουλ), ο διαιτητής σε συνεννόηση με τους βοηθούς του τιμώρησε τον ακραίο αμυντικό της Ρέαλ με κίτρινη κάρτα. Δείτε τη φάση εδώ.
ΣΧΟΛΙΟ: Απαράδεκτο θέαμα μεταξύ των 2 κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Αποδεκτή η λογική των δύο προπονητών, οι οποίοι μετά από μία έντονη διαφωνία στη συνέντευξη Τύπου, φαίνεται πως συμφωνούν πως το 0-0 είναι το ιδανικό αποτέλεσμα γι' αυτό το ματς. Ενδεικτικές σκηνές: Ο Ρονάλντο πιέζει μόνος του τους 4 αμυντικούς της Μπαρτσελόνα που αλλάζουν παράλληλες πάσες στον χώρο ευθύνης τους χωρίς να ανεβαίνουν μέτρο και ωρύεται στους συμπαίκτες του που δεν περνούν τη γραμμή του κέντρου για να τον βοηθήσουν. Ο Τσάβι βγάζει μπαλιά στον Μέσι έξω από την περιοχή της Ρεάλ, ο Μέσι έχει μπροστά του 4 αμυνομένους των γηπεδούχων, ο Μπουσκέτς που είναι πίσω του δεν πλησιάζει για να πάρει μπάλα και περιμένει μέχρι να χάσει την μπάλα ο συμπαίκτη του και να την ανακτήσει γυρίζοντάς την στα μετόπισθεν. Εξαιρέσεις οι 2 ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα που λίγο έλειψε να... χαλάσουν τη μαγιά στη ζύμωση της "λευκής" ισοπαλίας. Κατοχή μπάλας στο 15': 15%-85%. Στο 23%: 25%-75%.
22ο λεπτό: Ο Μέσι βγάζει κάθε τη πάσα στον Τσάβι που κάνει κίνηση στην πλάτη της άμυνα της Ρεάλ, ο Κασίγιας καταφέρνει να βγάλει το σουτ. Δείτε το video εδώ
11ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Βίγια να δοκιμάζει το αριστερό του έξω από την περιοχή, τον Κασίγιας να οριζοντιώνεται, αλλά την μπάλα να περνά δίπλα στο δοκάρι του. Δείτε το video εδώ
21:45 Ολα έτοιμα για να αρχίσει το 3ο el clasico του 2011 
21:42 Ενα τεράστιο πανό των φίλων της Ρεάλ με το μήνυμα "Ζούμε για εσένα, νίκα για εμάς" φτιάχνει την ήδη όμορφη ατμόσφαιρα
21:36 Η είσοδος των ομάδων συνοδεύεται από τραγούδι της Σακίρα, της συντρόφου του Γεράρδ Πικέ.
21:30 Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας των γηπεδούχων είναι 26 χρόνια και 51 ημέρες. Των φιλοξενουμένων 27 χρόνια και 22 ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι είναι πρώτη φορά που σε αγώνα της διοργάνωσης υπάρχουν τουλάχιστον 12 Ισπανοί, μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπέτις τον Νοέμβριο του 2005.
21:21 Την ώρα που οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο φωνάζουν "Η Μαδρίτη καίγεται, καίγεται η Μαδρίτη", έχουν επιστρατευθεί περίπου 1.700 άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων για να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

21:19 Στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα έχουν βγει οι Βαλδές και Πίντο, μαζί με τον Μιλίτο και τον Μπουσκέτς τον γηραιότερο, τον πατέρα του Σέρχιο και πρώην τερματοφύλακα των "μπλαουγκράνα", Κάρλες, που πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

21:09 Τρομερή στιχομυθία Φλορεντίνο Πέρεθ-Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ. "Δύο γκολ σήμερα ε;", είπε ο πρόεδρος των "μερέγκες"."Ή περισσότερα", απάντησε χαμογελώντας ο Πορτογάλος.
21:07 Η ενδεκάδα της Ρεάλ έχει συνολικά 76 clasico στην πλάτη της και 470 παιχνίδια συνολικά στο Champions League. Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα είναι λίγο πιο έμπειρη, με 110 clasico και 559 παιχνίδια.
20:59 Ο Γκουαρδιόλα προχώρησε στην πιο ασφαλή επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ελλείψει και των 3 αριστερών μπακ που διαθέτει το ρόστερ της πρώτης ομάδας. Μετακίνησε σε αυτήν τη θέση τον Κάρλες Πουγιόλ, όπως είχε κάνει ακριβώς ένα χρόνο πριν στο αντίστοιχο ματς του "Μπερναμπέου" στο πρωτάθλημα. Τότε είχε κάνει την εν λόγω κίνηση στο ημίχρονο κι ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, φέρνοντας πίσω από την επιθετική τριπλέτα τον Ντάνι Αλβες (είχε παίξει εκεί ξανά λόγω απουσιών), με συνέπεια ο Πουγιόλ από δεξί μπακ να παίξει αριστερό μπακ και ο Μάξουελ να ανέβει μέτρα και να μετακινηθεί σε θέση αριστερού χαφ. Σε εκείνο το ημίχρονο ο αρχηγός των Καταλανών τα πήγε καλά απέναντι στον Ρονάλντο και είχε ανέβει αρκετές φορές, μάλιστα, σε επιθέσεις της ομάδας. Τώρα τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, με τον Μαστσεράνο να παραμένει σε θέση στόπερ συνεχίζοντας από το κύπελλο. Οσο για τον αντί-Αντρές Ινιέστα, ο Σεϊντού Κεϊτά ήταν η προφανής επιλογή και αυτόν εμπιστεύθηκε ο Καταλανός τεχνικός.
20:56 Ο Μουρίνιο κυνηγά ακόμα ένα μηδέν παθητικό στην έδρα του και γι' αυτό παρατάσσεται με 8 αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Η συνταγή κυπέλλου παραμένει σε εφαρμογή και γι' αυτό επέλεξε να αναπληρώσει τους απόντες με παίκτες ίδιου ρόλου. Στόπερ με στόπερ, αμυντικό χαφ με αμυντικό χαφ, αποφεύγοντας αλχημείες που πιθανόν να άλλαζαν τα δεδομένα της αμυντικής λειτουργίας του. Ο Ρονάλντο θα περάσει στην κεφαλή της επίθεσης, αλλά δεν θα περιοριστεί εκεί, κάνοντας συνεχώς κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Ντι Μαρία και Οζίλ θα κάνουν πιο συγκεκριμένες κούρσες, αλλά θα εκκινούν από πίσω.
20:54 Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων. Ρεάλ Μαδρίτης: Αδάν (τερματοφύλακας), Γκαράι, Γκρανέρο, Κακά, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν, Αντεμπαγιόρ. Μπαρτσελόνα: Πίντο, Μιλίτο, Τιάγκο, Ρομπέρτο, Φοντάς, Αφελάι, Χέφρεν
20:49 Η ενδεκάδα της Ρεάλ περιλαμβάνει μόνο αλλαγές προσώπων σε σχέση με αυτήν του τελικού κυπέλλου: Αλμπιόλ αντί του τιμωρημένου Καρβάλιο, Ντιαρά αντί του τραυματία Κεντίρα. Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Ντιαρά, Πέπε, Αλόνσο, Ρονάλντο, Οζίλ, ντι Μαρία 
20:45 Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκε και είναι αυτή που προαναγγείλαμε: Βαλδές, Αλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο, Βίγια, Μέσι.

20:39 Ακόμα 6 λεπτά για τις επίσημες ενδεκάδες. Μέχρι να έρθει η ώρα, απολαύστε το trailer του Contra.gr για τα ημιτελικά του Champions League.
20:34 Περίπου 3.500 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν στο "Μπερναμπέου" για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ηδη έχουν κάνει αισθητή την εμφάνισή τους στη Μαδρίτη από νωρίς...

20:33 Τα καταλανικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν αυτήν την ενδεκάδα με τον Πουγιόλ αριστερό μπακ, η οποία έχει ως εξής: Βαλδές, Αλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο, Βίγια, Μέσι.
20:28 Το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να καταφθάσει στο γήπεδο.

20:21 Την ώρα που το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο γήπεδο, αρχίζουν να διαδίδονται οι πρώτες πληροφορίες για την πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Σε μία ανεπίσημη ενδεκάδα του "Radio Catalunya", τη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας δίνει ο Κάρλες Πουγιόλ, με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνα των Καταλανών.

20:11 Βολτούλα στο προπονητικό κέντρο. Ανταλλαγή απόψεων, πιθανόν και κάποια αστεία για τις παραξενιές του Μπόμπι Ρόμπσον. Σχέδια για το επόμενο παιχνίδι. Κλίμα χαλαρό, μεταξύ 2 ανθρώπων υπό την ίδια στέγη, για τους ίδιους στόχους. Αρχαία ιστορία. Εν έτει 2011, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι μεταφραστής, αλλά σύμφωνα με τη μετάγραση ένας "γαμ...ς αρχηγός". Ο δε Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, αλλά ο "Πεπ". Σημεία των καιρών, σημεία του 3ου el clasico από το world series...

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης:

Ικερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Αλβάρο Αρμπελόα, Ραούλ Αλμπιόλ, Ανχελ ντι Μαρία, Μεσούτ Οζίλ (46' Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ), Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα:

Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Γεράρδ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ, Σέρχιο Μπούσκετς, Σεϊντού Κεϊτά, Χαβιέρ Ματσεράνο, Τσάβι, Λιονέλ Μέσι, Νταβίντ Βίγια (89' Σέρχι Γκόμεζ), Πέδρο (71' Ιμπραχίμ Αφελάι)
  • Το film του αγώνα

  • 41'Κίτρινη κάρτα ο Αρμπελόα
  • 44'Κίτρινη κάρτα ο Αλβες
  • 46'Πέρασε στον αγώνα ο Αντεμπαγιόρ
  • 46'Αντικαταστάθηκε ο Οζίλ
  • 53'Κίτρινη κάρτα ο Ράμος
  • 57'Κίτρινη κάρτα ο Ματσεράνο
  • 61'Απευθείας κόκκινη και αποβάλεται ο Πέπε
  • 71'Πέρασε στον αγώνα ο Αφελάι
  • 71'Αντικαταστάθηκε ο Πέδρο
  • 76'Σκοράρει ο Μέσι
  • 83'Κίτρινη κάρτα ο Αντεμπαγιόρ
  • 87'Σκοράρει ο Μέσι
  • 89'Πέρασε στον αγώνα ο Γκόμεζ
  • 89'Αντικαταστάθηκε ο Βίγια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top