Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Drugs Live:Θα δοκιμάζουν ναρκωτικά στη διάρκεια της εκπομπής!


Να δείξουν στην πράξη το πόσο επικίνδυνα είναι τα ναρκωτικά, θέλουν οι συντελεστές του "Drugs Live". 
Χρήση σε ζωντανή σύνδεση ώστε να δουν οι πολίτες τις παρενέργειεςΤα ναρκωτικά σκοτώνουν...και αν δεν δει κάποιας σε ζωντανή μετάδοση τις παρενέργειές τους ίσως τα δοκιμάσει!

Αυτό πιστεύουν οι συντελεστές εκπομπής του Channel 4 στη Μεγάλη Βρετανία που σχεδιάζουν την παραγωγή εκπομπής τεσσάρων επεισοδίων όπου χρήστες θα δοκιμάζουν διάφορες ναρκωτικές ουσίες ώστε να δει ο πολίτης τα αποτελέσματα από τις παρενέργειες.Σύμφωνα με τον Gardian η επιστημονική σειρά Drugs Live θα πραγματοποιηθεί κάτω από αυστηρές κλινικές συνθήκες.

Στην εκπομπή αναμένεται κορυφαίοι ερευνητές, πανεπιστημιακοί και απλοί πολίτες να εξηγήσουν με σαφήνεια αυτό το τόσο λεπτό κοινωνικό θέμα που έχει γίνει μάστιγα.

Το θέμα των σκληρών ναρκωτικών είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την κοινωνική πολιτική του Channel 4 αναφέρει σε δήλωσή του ο Jay Hunt, διευθυντής του καναλιού και προσθέτει "θα παρακολουθήσετε χρήστες οι οποίοι σε ελεγχόμενο κλινικό περιβάλλον θα βιντεοσκοπούνται καθώς χρησιμοποιούν διάφορες ναρκωτικές ουσίες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top