Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Μοντέλο ετών… 82!


Τελικά, για να γίνεις μοντέλο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι νεαρός σε ηλικία… 
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένα 82χρονο καλοπληρωμένο και έμπειρο μοντέλο από την Αγγλία!
Τελικά, για να γίνεις μοντέλο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι νεαρός σε ηλικία… Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένα… 82χρονο καλοπληρωμένο και έμπειρο μοντέλο από την Αγγλία!

H Δάφνη Σελφ, γιαγιά τεσσάρων παιδιών, έχει εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας για πάνω από 60 χρόνια, και χάρη στην άψογη συμπεριφορά της, τα απίστευτα καλοσυντηρημένα ζυγωματικά της αλλά και τα μακριά, γκρίζα της μαλλιά είναι πιο δημοφιλής από ποτέ!

H Σέλφ, έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρίες όπως η Νιβέα και Ολέι και έχει εκπροσωπίσει πασίγνωστους σχεδιαστές όπως τους Dolce & Gabbana κάνοντας φωτογραφίσεις σε γυναικεία περιοδικά μόδας όπως η Βόγκ.

Δεν έχει κάνει καμία χειρουργική επέμβαση, ενώ καταφέρνει να βγάζει το ποσό των 1600 δολαρίων κάθε μέρα που εργάζεται ως μοντέλο.

Η πολύχρονη καριέρα της Δάφνης ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 που η ίδια ήταν 20 ετών, στο άνθος της ηλικίας της. Στη συνέχεια παντρεύτηκε, αλλά ο σύζυγος της απεβίωσε μετά από μερικά χρόνια. Μετά από ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ, επανήλθε δυναμικά αφού οι προτάσεις “έπεφταν βροχή”.

Το 82χρονο μοντέλο δηλώνει τυχερό που κατάγεται κατά το ήμισυ από την Ιρλανδία αφού από εκεί θεωρεί πως έχει “κληρονομήσει” τη λεπτή της σιλουέτα και το όμορφο δέρμα.

Κάνει γιόγκα για να κρατιέται σε καλή κατάσταση, τρώει μεγάλες ποσότητες φρούτων, λαχανικών και ψαριών, πίνει άφθονο νερό και λέει ότι δεν αισθάνεται πάνω από 60 ετών!

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με τα νεότερα μοντέλα,η Δάφνη Σέλφ αναφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddicitycentral, ότι τα περισσότερα από αυτά τη θαυμάζουν, αλλά δεν ζηλεύουν γιατί δεν την βλέπουν σαν απειλή…(μήπως θα έπρεπε; )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top