Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Κως: Αστυνομικοί στο σκαμνί επειδή πυροβολούσαν μια γάτα για... εξάσκηση!Πρόκειται για δύο... νταήδες αστυνομικούς που έκαναν επίδειξη απανθρωπιάς!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δίκη των κατηγορούμενων αστυνομικών του Α.Τ. του νησιού, οι οποίοι έχουν μηνυθεί από την Ζωοφιλική με την κατηγορία της ζωοκτονίας. Συγκεριμένα τον Απρίλιο του 2007, όπως αναφέρει το aegeanews.gr, μερικά ''παλικάρια'' εξασκώντας τις σκοπευτικές τους ικανότητες, σκότωσαν μία γάτα - που μόλις είχε γεννήσει 4 γατάκια - έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Το περιστατικό - δολοφονία εξελίχθηκε μάλιστα κατά τις Άγιες μέρες του Πάσχα και εν ώρα υπηρεσίας των δύο αστυνομικών. Κατόπιν άμεσης καταγγελίας της Οικολογικής και Ζωοφιλικής Ένωσης Κω, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Αρνητική εντύπωση είχε προκαλέσει η συμπαράσταση άλλων αστυνομικών στους κατηγορούμενους συναδέλφους τους και δολοφόνους της γάτας που συγκεντρώθηκαν στο δικαστήριο όπου και δόθηκε αναβολή.

Η Ζωοφιλική Ένωση Κω που είναι γνωστή για το μεγάλο αγώνα που δίνει στο νησί για τα δεκάδες αβοήθητα, δηλητηριασμένα και πυροβολημένα ζώα, δηλώνει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην μεθοδευτεί η δίκη.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top