Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πυροβολισμοί, άγριο ξύλο και εμπρησμός σε βεντέτα μεταξύ 2 οικογενειών στη Θήβα!



Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τα μέλη δύο οικογενειών τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας όταν πίαστηκαν στα χέρια...


Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της μίας οικογένειας εισέβαλαν στο σπίτι της άλλης, τους χτύπησαν και τους έβαλαν φωτιά. Η δεύτερη οικογένεια για να υπερασπιστεί τον το σπίτι της ξεκίνησε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές και οι εμπλεκόμενοι δεν άργησαν να πιάσουν τα όπλα!

Συνολικά 88 πυροβολισμοί έπεσαν, όπως δείχνουν τα φυσίγγια που βρέθηκαν στον χώρο του μακελειού, προκαλώντας τον τρόμο στους υπόλοιπους κατοίκους.

Τρεις από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Ασφάλειας Θήβας, κρατώντας κυνηγετικά όπλα. Δύο από αυτούς, ένας 25χρονος και ένας 42χρονος, συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις κυνηγετικές καραμπίνες με τέσσερα φυσίγγια που είχαν κλαπεί από σπίτια στην Θήβα και την Χαλκίδα.

Οι συλληφθέντες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός 45χρονου, ενός 48χρονου και ενός 70χρονου που επίσης συνελήφθησαν, αποδίδοντας τη συμπλοκή σε οικογενειακές διαφορές.

Οι πέντε εμπλεκόμενοι έφεραν ελαφρά τραύματα, γι’ αυτό οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στον εισαγγελέα, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται.



Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top