Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

«Η εφηβική πορνεία, το “αγκάθι” των Η.Π.Α.»



«Η εφηβική πορνεία, το “αγκάθι” των Η.Π.Α.»

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011,




Η πορνεία ανήλικων κοριτσιών στην Αμερική μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Καμπότζης. Αυτό αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times.

«Η εφηβική πορνεία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αμερική», λέει. Οι κοπέλες αυτές είναι θύματα, και όχι εγκληματίες, αλλά το αμερικανικό ποινικό σύστημα δεν το καταλαβαίνει.

Επίσης αναφέρεται: «Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές πρέπει να κυνηγάνε τους προαγωγούς και όχι τα 12χρονα κορίτσια και ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να κυνηγάνε και τους πελάτες». 
Το άρθρο της εφημερίδας έχει ως αφορμή ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τίτλο Girls Like Us, που το έγραψε η Rachel Lloyd, μια πρώην ανήλικη πόρνη και στρίπερ, η οποία γλίτωσε από τον μαστροπό της, όταν αυτός την έδειρε σχεδόν μέχρι θανάτου.

Τα απομνημονεύματα της είναι σαν ένα παράθυρο στο εμπόριο λευκής σαρκός της Αμερικής. «Οι περισσότεροι Αμερικάνοι νομίζουν πως το trafficking αφορά κυρίως στο Μεξικό, ή στην Ασία, ή και στη Ρωσία, τα κορίτσια των οποίων καταλήγουν σε αμερικανικούς οίκους ανοχής τις περισσότερες όμως φορές, πρόκειται για Αμερικανίδες κοπέλες, που έχουν φύγει απ το σπίτι τους μπορεί να φαίνεται ότι προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες εθελοντικά, αλλά συνήθως ελέγχονται από βίαια κυκλώματα που τις εκμεταλλεύονται οικονομικά». 



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top