Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Ελληνικά ντεκολτέ που σπάνε κουμπιά Eva Longoria τα 'σπασε στο David Letterman και ας είναι ένα φτωχό 32Β. Εμείς μπορούμε καλύτερα!

Μην το ψάχνεις. Η κατάσταση ήταν σικέ. Από την πρώτη στιγμή που η Eva Longoria έκατσε στον καναπέ του David Letterman, φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και ένα σακάκι χωρίς πολλά-πολλά από μέσα, ήξερες ότι είχε έρθει για να δώσει τη δική της παράσταση. Εντελώς τυχαία λοιπόν, μετά από μερικά δευτερόλεπτα στον καναπέ, το πάνω-πάνω κουμπί από το σακάκι δεν άντεξε και τινάχτηκε. Το αν η πίεση από τα ντεκολτέ της Longoria ήταν τόσο μεγάλη ή αν επίτηδες είχε αφήσει το κουμπί να κρέμεται σε μια κλωστή δεν θα το μάθουμε ποτέ.


Η «νέα» Σάσα Μπάστα
Με το νέο στήθος φυσικά γιατί το παλαιό, αν και υπέροχο, δεν θα έκανε και τόση ζημιά στο σακάκι. Μετά την προσθήκη όμως πέρσι τον Μάιο, πέρασε και η Σάσα στην κατηγορία «επιπλέω στη θάλασσα και χωρίς μπρατσάκια», άρα και στη λίστα μας. 

Η παλιά καλή Όλγα Φαρμάκη
Είναι η δική μας εκπρόσωπος στην κατηγορία των heavyweight boobs. Αν είναι πολύ μεγάλο τo στήθος της; Όχι. Είναι απλά ιδανικό για να ταιριάζει στο σύνολο που της έχει χαρίσει αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά και δουλειές στην Ελλάδα. 

Η δικιά μας Katie Price
Αυτή μάλιστα. Έχει τεράστιο στήθος και το χαίρεται κιόλας. Το γεγονός ότι προτίμησε μάλιστα κι έναν Κύπριο για σύζυγό της, την τιμά ιδιαιτέρως. Όσο αντιαισθητικό κι αν ήταν εκείνο το reality που παιζόταν επί ένα χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία και περιέγραφε τις προετοιμασίες του γάμου της γνωστής και ως «Jordan» με τον Peter Andre.

Η χαμένη Ναστάζια Μητροπούλου
Μπορεί να εξαφανίστηκε γρήγορα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες αλλά θα μας μείνουν αξέχαστες οι εμφανίσεις της στο πλατό του Θέμου Αναστασιάδη με τα μπλουζάκια και τα φορέματα να παλεύουν μάταια να μην γλιστρήσουν από το στήθος της. 

Η διαχρονική Ελένη Μενεγάκη
Τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη, έχει μαζευτεί αρκετό footage για να γυριστεί τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Το στήθος της Ελένης». Μόνο τα βίντεο που παίζει ο Θέμος και ο Λαζόπουλος να δεις, θα καταλάβεις γιατί η Ωραία Ελένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών. 

Sexy girls Βανέσα Χολέβα και Θεοφανία «Pamkiller»
Αυτά τα δύο κορίτσια τα βάζουμε μαζί μιας και τα τελευταία χρόνια τις είδαμε ουκ ολίγες φορές σε κοινά dj set αλλά και στην παραγωγή «Summer Angels» που δημιούργησε το team της Θεοφανίας...Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top