Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Σκύλος.. με πατάτες στο φούρνο!Μετανάστες πήγαν για ψήσιμο σε φούρνο ένα ταψί με κρέας, που όπως αποδείκτηκε ήταν σκύλος!

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε φούρνο στο Ρίο.

Κάποιοι μετανάστες πήγαν ένα παλιό ταψί, στο οποίο είχαν βάλει κομμάτια κρέας και πατάτες και παρακάλεσαν το φούρναρη να το ψήσει λέγοντας πως θα επέστρεφαν να το παραλάβουν το μεσημέρι!

Όταν έφθασαν στο φούρνο, ο αρτοποιός τους εξήγησε πως το... αρνί δεν ψηνόταν με τίποτα! "Δεν κοκκινίζει, από πού το πήρατε;", τους ρώτησε, προσπαθώντας να τους εξηγήσει το πρόβλημα!

Οι μετανάστες δεν καταλάβαιναν αυτό που τους έλεγε και ο φούρναρης ξεκίνησε... τη νοηματική! Άρχισε να βελάζει για να τους εξηγήσει ότι το αρνί δεν ψήνεται με τίποτα! Όμως εκείνοι έδειξαν να απορούν με τα "βελάσματα" και άρχισαν... να γαβγίζουν εξηγώντας στο φούρναρη πως δεν ήταν αρνί αλλά σκύλος!

Ο φούρναρης έξαλλος έβγαλε το ταψί από το φούρνο και το πέταξε, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να βρίζει τους μετανάστες! Οι Αφγανοί άρχισαν να μαζεύουν ό,τι είχε πεταχτεί στο δρόμο, έβαλαν και πάλι τα κομμάτια του σκύλου στο ταψί και έφυγαν γρήγορα για να αποφύγουν τα χειρότερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top