Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΓΛΙΣΤΡΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…



Ποινή 10 χρόνων αντιμετωπίζει ο μασέρ

Μήνυση υποβλήθηκε σε βάρος μασέρ που δούλευε σε ξενοδοχείο στο Κέμερ με την κατηγορία ότι πέρσι παρενόχλησε σεξουαλικά μια Φιλανδή τουρίστρια.

Ο μασέρ Ο.Ο. που δούλευε σε ξενοδοχείο της Αττάλειας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 χρόνων καθώς κατηγορείται πως κάνοντας μασάζ πέρσι στην Φιλανδή τουρίστρια Μικαέλα Ισακάς έβαλε το δάχτυλο του στον πρωκτό και στον κόλπο της.

Έπεισε την τουρίστρια !

Η Ισακάς πέρσι τον Ιούνιο ήρθε μαζί με τον φίλο της τον Λούκας Νταν Αλεξάντερ σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κέμερ. Όταν πήγαν μαζί με τον φίλο της σε τουρκικό χαμάμ και ζήτησαν μασάζ, ο μασέρ Ο.Ο. την πήρε σε ξεχωριστό χώρο. Την Ισακάς που για πρώτη φορά της έκαναν μασάζ, την έπεισε ο Ο.Ο. να βγάλει και το μπικίνι της, και κατά τη διάρκεια του μασάζ φέρεται πως άρχισε να βάζει και να βγάζει τα δύο του δάχτυλα στον κόλπο και στον πρωκτό της Φιλανδής κοπέλας. Ο Ο.Ο. έπεισε την κοπέλα που είχε ταραχτεί από την κατάσταση ότι έτσι γίνεται το μασάζ. Όταν όμως είδε το φίλο της και έμαθε πως σε εκείνον δεν είχαν κάνει έτσι, πήγε στην αστυνομία.

¨Θα πάρει χρήματα από την ασφάλεια¨

Ο μασέρ Ο.Ο απορρίπτει τις κατηγορίες λέγοντας πως « τα χέρια μου ήταν λαδωμένα, μπορεί να γλίστρησαν λίγο. Σίγουρα όμως τίποτε δεν έγινε με πρόθεση. Αυτά είναι εφευρήματα για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια» Η δίκη του Ο.Ο. αρχίζει τις επόμενες μέρες.



Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top