Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Φόβοι για κατάρρευση του Διαδικτύου την Παρασκευή, εξαιτίας του βασιλικού γάμουΟ Βρετανός Υπουργός Πολιτισμού, Jeremy Hunt υποστηρίζει ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συντονιστούν στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν τον γάμο του πρίγκιπα William και τηςKate Middleton. Σίγουρα, το νούμερο αυτό δεν είναι τόσο τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η θεαματικότητα της κηδείας της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν 2,5δισεκατομμύρια.

Ενημερωτικά το ρεκόρ του τρέχοντος έτους, το κατέχει το Superbowl με 111 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Σύμφωνα με αναφορά του CNET, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κοινό στην ιστορία ήταν το βράδυ της εκλογικής νίκης του Ομπάμα, με 8,6 εκατομμύρια επισκέπτες να συρρέουν στα ειδησεογραφικά sites κάθε λεπτό, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να επιβραδύνει σημαντικά το διαδίκτυο.

Αρκετά όμως με τους αριθμούς. Το θέμα είναι ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου, αναμένονται εκατομμύρια άνθρωποι στο Διαδίκτυο, την ίδια στιγμή, ώστε ναπαρακολουθήσουν τον περίφημο γάμο. Αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συμφόρηση. Οπότε μην αναρωτηθείτε γιατί αργεί να σας φορτώσει το Gugoo.gr την Παρασκευή!!Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top