Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σελίδα στο Facebook επιστρέφει χαμένα αντικείμενα σε πληγέντες από ανεμοστρόβιλους

Στις 27 Απριλίου, θανατηφόροι ανεμοστρόβιλοι διέσχισαν την Γεωργία της Αμερικής, με αποτέλεσμα πολλές φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα προσωπικά αντικείμενα να χαθούν. Για το λόγο αυτό, η Patty Bullion από την Αλαμπάμα δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από αντικείμενα που βρήκε κοντά στο σπίτι της, και παρακινεί τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο προκειμένου να επιστραφούν στους αρχικούς κατόχους τους.


Η σελίδα μέχρι στιγμής έχει πάνω από 82.000 μέλη (likes), και έχουν αναρτηθεί 1500 φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες έχουν αναγνωριστεί και έχουν επιστραφεί στους αρχικούς κατόχους.

Η Bullion μιλώντας στο CNN δήλωσε ότι όταν ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από πάνω τους, άρχισε να βρέχει κυριολεκτικά εικόνες. "Βρήκαμε σελίδες από Βίβλο καιυμνολόγια. Κομμάτια από τη ζωή των ανθρώπων έπεφταν από τον ουρανό."

Στην περιγραφή της σελίδας, η Bullion ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανεβάσουν φωτογραφίες και περιγραφές των αντικειμένων που βρέθηκαν ανάμεσα στα συντρίμμια, μαζί με στοιχεία επικοινωνίας. Η σελίδα έχει γίνει κάτι παραπάνω από μια απλή σελίδα με χαμένες φωτογραφίες, καθώς οι χρήστες επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω σχολίων δημοσιεύοντας μηνύματα που εμπνέουν, προσπαθώντας να δώσουν ένα τόνο ανακούφισης στους πληγέντες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Pictures and Documents found after the April 27, 2011Tornadoes για να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top