Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

O Al Gore βγάζει νέο βιβλίο στο iPad, μας δείχνει το μέλλον


Για το νέο βιβλίο του Al Gore "Η Επιλογή μας", η Push Pop Press δημιούργησε μια ebook εφαρμογή γεμάτη από ομιλία και σχολιασμό, αναδιπλωμένες εικόνες, βίντεο, διαδραστικά infographics, χάρτες και πολλά άλλα, όλα αρμονικά δεμένα με το κείμενο κατά τρόπο που να βοηθά στην καλύτερη επεξήγηση των εννοιών και ταυτόχρονα να αναδεικνύει τις δυνατότητες του iPad.


Ενώ αυτή η ψηφιακή έκδοση έχει το ίδιο πλούσιο περιεχόμενο φωτογραφιών και σαφή γραφή, όπως το βιβλίο, η εφαρμογή είναι μια πραγματική ψηφιακή εμπειρία ανάγνωσης. Με μόνο τα δάχτυλά σας και την οθόνη, το 400-σελίδων βιβλίο γίνεται μια πύλη για βίντεο, φωτογραφίες και infographic περιεχόμενο, που δείχνει πόσο ισχυρή μια νέα τεχνολογία μπορεί να γίνει στον αγώνα για την προώθηση της γνώσης.


Σε απλά Ελληνικά, ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και πλέον αγωνιστής για την οικολογία και το περιβάλλον μας δείχνει πως θα είναι το διάβασμα βιβλίων στο μέλλον. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κατασκευάστηκε το iPad και είναι και αυτό που το διαχωρίζει από το Kindle της Amazon. Αναμένουμε περισσότερες τέτοιες προσπάθειες.




Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top