Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Τον χώρισα επειδή συνέχεια ζητούσε σεξ»



Στον χωρισμό λόγω του υπερβολικού σεξ οδηγήθηκε γνωστή ηθοποιός, όπως τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια! Μάλιστα, έκανε την αποκάλυψη σε ραδιοφωνική συνέντευξη, χωρίς να ντραπεί ελάχιστα και παρουσία του πρώην συντρόφου της!

Ο λόγος για την Courteney Cox που πρόσφατα πήρε διαζύγιο με τον David Arquette μετά από 11 χρόνια γάμου. Κι αν μέχρι σήμερα είχαμε μάθει στον χωρισμό λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ή αγεφύρωτων διαφορών, τώρα μάθαμε και τον χωρισμό λόγω εθισμού στο σεξ!

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στο στούντιο για την νέα τους ταινία, «Scream 4» και η Cox έβγαλε τα άπλυτα στην φόρα, λέγοντας πως ο πάλαι ποτέ σύζυγός της ήθελε να κάνουν σεξ ακόμα και όταν την παρηγορούσε για τον θάνατο του πατέρα της.

«Ήταν σαν να μου έλεγε "λυπάμαι που πέθανε ο μπαμπάς σου, αλλά μπορούμε να γ*μ*θ**μ*;" Αυτή είναι η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο Arquette ήθελε «τρελίτσες» και κατά την διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού στην «Disney World»!

Κατά την ηθοποιό, αυτό ήταν το βασικότερο πρόβλημα στην σχέση τους: «δεν μπορούσα να βάλω το χέρι μου πάνω του χωρίς εκείνος να ερεθιστεί», κατέληξε!

Τι έκανε ο 39χρονος πρώην την στιγμή που άκουγε όλα αυτά δεν ξέρουμε. Λέτε να... ερεθίστηκε; Τουλάχιστον δεν ήταν εθισμένος στο... μπότοξ, όπως είχε παραδεχθεί για τον εαυτό της η Cox!

star


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top