Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

“Είδα τη δολοφονία της φίλης μου μέσω webcam”



Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά στα μάτια του νεαρός στην Κίνα ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της αγαπημένης του!
Η 23χρονη φοιτήτρια Qian Liu βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Τορόντο του Καναδά όταν σοκαρισμένος ο φίλος της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το φονικό, καθώς την ώρα της επίθεσης συνομιλούσαν μέσω webcam.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο νεαρός Κινέζος, ενώ συνομιλούσαν με την 23χρονη Qian ακούστηκε χτύπημα στην πόρτα του σπιτιού και ένας άγνωστος εμφανίστηκε μπροστά στην ανυποψίαστη φοιτήτρια ζητώντας να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της.
Η 23χρονη δέχτηκε χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του αγνώστου. Τότε, όπως δήλωσε ο νεαρός που παρακολουθούσε από την κάμερα, ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε και εκείνη άρχισε να παλεύει μαζί του.
Σοκαρισμένος τηλεφώνησε αμέσως στην συγκάτοικο της 23χρονης αλλά η αστυνομία έφτασε στο σημείο 10 ώρες αργότερα. Βρήκαν την άτυχη κοπέλα δολοφονημένη και ημίγυμνη στο υπόγειο του σπιτιού ενώ ο υπολογιστής είχε κάνει φτερά.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνες κυρίως για τον εντοπισμό του υπολογιστή που αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top