Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ειδικές τιμές για ανέργους από 8 εταιρείες με πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ


 
Έπειτα από προτροπή του ΟΑΕΔ, 8 εταιρείες προχωρούν - για χρονικό διάστημα που προσδιορίζουν οι ίδιες - στην προσφορά των προϊόντων τους με ειδικές τιμές προς τους ανέργους που διαθέτουν - σε ισχύ - κάρτα ανεργίας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κίκίλιας. 
Έκπτωση 20% στους εγγεγραμμένους ανέργους παρέχει ο όμιλος «ΑΚΜΗ» η «PepsiCo - Ivi & Tasty Foods», (στα αναψυκτικά όσο και στα σνάκς) τα Flocafe και τα εστιατόρια «LA PASTERIA». Μειωμένες τιμές κατά 10% θα παρέχουν τα Everest και τα «ΟLYMPUS PLAZA FOOD PARKS» Goody’s στα καταστήματα με την ειδική σήμανση και με επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Ειδικές τιμές, μειωμένες κατά 10% θα παρέχουν οι εταιρείες «Κωτσόβολος - Dixons», ξεκινώντας από το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου. Η εταιρεία «ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ» θα παραχωρεί έκπτωση κατά 21% στις γαλοπούλες (βραστή και στην καπνιστή) και 33% στην πάριζα. Οι ειδικές τιμές θα δοθούν με την μορφή κουπονιών με την αγορά 250γρ αλλαντικού και θα παρέχεται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Βερόπουλος.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, θα ανακοινώσει εντός των ημερών την προσφορά της, ενώ ειδικές τιμές για ανέργους (που θα εξειδικευθούν σύντομα) θα ορίσει σύντομα η «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» για τα προϊόντα «Γεμιστά» μπισκότα και «Φρυγανιές Παπαδοπούλου».
Όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας, ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την παρότρυνση επιχειρήσεων, ώστε να προσφέρουν μειωμένες τιμές στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους για τους εγγεγραμμένους ανέργους στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την κοινωνική υποστήριξη των ανέργων και σημείωσε ότι η έξαρση του προβλήματος της ανεργίας που πλήττει τη χώρα μας, αποτελεί τη σημαντικότερη και κοινωνικά επαχθέστερη συνέπεια τη οικονομικής κρίσης.



Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top