Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ταξινόμηση ανά θέμα στην αναζήτηση εικόνων στο Google - Νέα λειτουργία


Η αναζήτηση εικόνων στο Google αποκτά μία καινούρια λειτουργία, η οποία βοηθάει τους χρήστες να βρουν την εικόνα που θέλουν, ταξινομώντας τα αποτελέσματα.

Όταν κάνετε μία αναζήτηση εικόνας στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, τα αποτελέσματα εμφανίζονται με το γνωστό τυχαίο (όχι ακριβώς τυχαίο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) τρόπο, χωρίς κάποια ταξινόμηση. Εάν πατήσετε "ταξινόμηση ανά θέμα", το Google θα ταξινομήσει αμέσως τα αποτελέσματα σε κατηγορίες που πιθανώς να σας φανούν χρήσιμες ώστε να βρείτε πιο γρήγορα αυτό που θέλετε.

Για παράδειγμα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία το YouTube (ακολουθεί), εάν αναζητήσετε τη λέξη "σκύλος" και επιλέξετε την ταξινόμηση, τα αποτελέσματα θα σας εμφανιστούν σε κατηγορίες με ράτσες σκύλων (Buggdog, Pitbull κλπ.). Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο σημαντική είναι η προσθήκη αυτή για το Google.

Αν δεν έχετε ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία, μην ανησυχείτε, θα εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες μέσα στην εβδομάδα.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top