Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πρωτομαγιά.


Σοβαρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό την προσεχή Κυριακή, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα παραμείνουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, ενώ οι εργαζόμενοι στατρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίαςαπό την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό φαίνονται διασπασμένοι, καθώς ενώ το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Κανονικά θα κινηθούν τα μπλε λεωφορεία.
Χειρόφρενο και στον ΟΣΕ
Ακυρώνονται πλήθος δρομολογίων των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού, το τριήμερο από 30 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία, συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο, μία μέρα πριν την απεργία, ακυρώνονται 20 δρομολόγια σε όλο το δίκτυο του Οργανισμού, ενώ την Κυριακή, 1η Μαΐου, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο των τρένων, του Προαστιακού, αλλά και των λεωφορείων μεταξύ Κιάτου - Πάτρας - Κιάτου και Αθήνας - Πάτρας - Αθήνας.
Την ίδια ημέρα, το μετρό θα τερματίζει στο σταθμό της Πλακεντίας, καθώς το σιδηροδρομικό δίκτυο στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο ανήκει στον ΟΣΕ.
Τέλος, την επομένη της απεργίας, αναστέλλεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 611 στη διαδρομή Δίκαια - Αλεξανδρούπολη.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top