Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Απάντηση – κόλαφος της ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για να απαντήσει στον Ατρόμητο, τον οποίο χαρακτηρίζει «ομάδα της γειτονιάς» - Υπόνοιες για τηλεφώνημα από παράγοντα της Σούπερ Λίγκα σε Σπανό την ώρα του τελικού!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με θρασύτητα ανακοίνωση επιτέθηκε στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι… χαρίζει ένα πέτσινο τίτλο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση. Πήρε θέση και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς βάζει τον Ατρόμητο στην θέση του τονίζοντας τον «ομάδα της γειτονιάς», ενώ αφήνει υπόνοιες για τηλεφώνημα από παράγοντα της Σούπερ Λίγκα σε Σπανό την ώρα του τελικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η πικρία για την μη κατάκτηση του Κυπέλλου από μία ομάδα γειτονιάς, όπως είναι ο Ατρόμητος ή Χαλκηδόνα ή όπως αλλιώς θα λέγεται αύριο, είναι απολύτως κατανοητή, αλλά δεν επιτρέπει στην ιστορία και στο μέγεθος της ΑΕΚ να ασχοληθεί με τη γραφική διοίκηση του κ. Σπανού και τα όσα επικαλείται σε μια αστεία ανακοίνωση που εξέδωσε χωρίς φραγμούς και αξίες.

Ελπίζουμε τουλάχιστον κ. Σπανέ να μην σας την υπαγόρευσε και αυτή ο παράγοντας της Super League και χθεσινός τηλεφωνικός συνομιλητής σας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος σας κατηύθυνε ως υποβολέας για τις απαξιωτικές κινήσεις και δηλώσεις σας.

Το σκορ του αγώνα (3-0) δεν επιτρέπει σε κανέναν να μειώνει τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ, που πριν τη χθεσινή διαδικασία είχε αποκλείσει κατά σειρά Πανθρακικό (εκτός έδρας), Λάρισα (εκτός έδρας), Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τα λυπηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ τα καταδίκασε απερίφραστα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με δηλώσεις του Προέδρου της κ. Σταύρου Αδαμίδη σε όλα τα Μέσα.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι από τον Σεπτέμβριο η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κρούσει τον «κώδωνα του κινδύνου» για τη βία και τις συνθήκες που επικρατούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αλλά τότε για να μη διακόψουμε τη «λαμπρή» πορεία των μεθοδεύσεων κάποιων, χαρακτηριστήκαμε ως αλαλάζοντες περαστικοί υπάλληλοι. Τους ενοχλούσε προφανώς που η ΑΕΚ απέκτησε και πάλι φωνή.

Δυστυχώς φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων επεισοδίων σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προπηλακισμό των παικτών και των παραγόντων της ομάδας μας και σε πολλά άλλα.

Πρέπει να γίνει σαφές προς όλους ότι οι ΠΑΕ δεν μπορούν και δεν έχουν καμία εξουσία παρέμβασης ή καταστολής τέτοιων φαινόμενων κατά τη στιγμή δράσης τους, ειδικά όταν οι διοργανώσεις ανήκουν σε άλλους φορείς.

Το κοινωνικό φαινόμενο της βίας πρέπει να απασχολήσει την Πολιτεία και την Αστυνομία και να είναι σίγουροι ότι όταν το κάνουν θα βρουν συμμέτοχους όλους τους υγιείς συλλόγους και παράγοντες και πρώτη από όλους την ΠΑΕ ΑΕΚ που με κάθε τρόπο και όπου έχει τη δυνατότητα θα συνεισφέρει στην πρόληψη και στην εξυγίανση. Αμέτοχοι θα παραμείνουν οι «επαγγελματίες» παράγοντες που επιβιώνουν μέσω της λάσπης, της νοθείας και της συγκάλυψης πράξεων βίας και τραμπουκισμού.

Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο.

Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ σε εγρήγορση και συσπείρωση για την επίτευξη των στόχων της μεγάλης Ενωσίτικης Οικογένειας. Ενωμένοι είμαστε πάντα πιο δυνατοί.
ΠΑΕ ΑΕΚ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2010-2011»





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top