Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σάκης Μπουλάς : '' Το κουτσομπολιό είναι το εθνικό μας σπορ...''


Σίγουρα ο Σάκης Μπουλάς έχει διαπρέψει σαν κωμικός αλλά και μουσικός και οι θαυμξαστ6ές του στην Ελλάδα , τον ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια...

Όμως ο Σάκης Μπουλάς αποδεικνύει  ότι δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, ακόμα και αν τα λεγόμενα θέτουν σε κίνδυνο μελλοντικές επαγγελματικές προτάσεις.
  
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα φιλανθρωπικά σόου, όπως το«Dancing with the stars» και το «Just the 2 of us», λέγοντας πως ο ίδιος θα απαντούσε αρνητικά αν του γινόταν πρόταση.

«Τι φιλανθρωπικά; Στήνονται business εκατομμυρίων με διαφημίσεις και κόσμο που εμπορεύεται όλα αυτά τα προϊόντα και μιλάμε για φιλανθρωπίες! Αυτό είναι το άλλοθι» δηλώνει σε συνέντευξή του στη «Real life».

«Η τηλεόραση παίζει σημαντικά ρόλο και γι΄αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Το κουτσομπολιό είναι το εθνικό μας σπορ κι αυτό είναι κατάρα. Δεν γίνεται να βλέπουμε μόνο τέτοια πράγματα στην τηλεόραση», δήλωσε.

Όσον αφορά την πολιτική, ο Σάκης Μπουλάς εξηγεί γιατί δεν θα κατέβαινε ποτέ ως υποψήφιος.

«Όσο υπάρχει το σκοτάδι, όσο και να θέλεις να δώσεις, δεν έχεις ελπίδα να κάνεις κάτι. Τι να κάνω στην πολιτική; Να είμαι από αυτούς που μουντζώνει ο κόσμος; Εγώ θέλω να με αγαπάνε». 

Δείτε τον στην πρόσφατη συνέντευξη του, στον Πέτρο Κωστόπουλο:

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top