Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Την σκότωσαν τέσσερα πίτμπουλ...



Θύμα επίθεσης από τέσσερα πίτμπουλ έπεσε μία 48χρονη γυναίκα στο Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών.Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για τον καθημερινό της περίπατο στη γειτονιά της ανήμερα του Πάσχα, όταν της επιτέθηκαν τέσσερα πίτμπουλ, που είχαν βγει από την αυλή ενός σπιτού. Εκείνη την ώρα, έλειπαν οι…
ιδιοκτήτες τους.

Τα σκυλιά δάγκωσαν σε πολλά σημεία την Μάργκαρετ Σαλσίντο, η οποία φώναζε για βοήθεια. Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία, ενώ ένας άλλος που περνούσε με το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να βγει να την βοηθήσει, αλλά ένα από τα σκυλιά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του.
Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το μεγαλύτερο από τα σκυλιά, γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν την επίθεσή τους με άλλο τρόπο.
Το σκυλί βρέθηκε αργότερα νεκρό στην αυλή των ιδιοκτητών του. Τα υπόλοιπα βρέθηκαν κι αυτά στο ίδιο σπίτι και κρατούνται σε καραντίνα στο τοπικό καταφύγιο ζώων.
Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μερικές ώρες αργότερα, από ακατάσχετη αιμορραγία. «Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.
Οι ιδιοκτήτες των σκύλων αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης για το θάνατο της γυναίκας.



Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top