Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Τo Battlefield 3 θα ρίξει το Call of Duty!"

Ο Riccitiello της Electronic Arts "τα έχωσε άσχημα".

Στην Ad Age Digital Conference που διεξήχθη αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts John Riccitiello, δήλωσε επακριβώς ότι "Στο θέμα marketing θα πέσουν εκατομμύρια δολλάρια για την προώθηση των νέων Battlefield και Call of Duty. Αλλά το Battlefield 3 είναι σχεδιασμένο για να "ρίξει" το Call of Duty".

Οι καυστικές δηλώσεις του δείχνουν το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Αμφότερες Activision και EA έχουν μπλέξει σε μία δικαστική διαμάχη για τους πρώην επικεφαλείς της Infinity Ward, Jason West και Vince Zampella. Οι δύο developers ίδρυσαν την Respawn Entertainment παίρνοντας μαζί τους πολλά βασικά στελέχη της Infinity Ward. Πλέον, δουλεύουν για λογαριασμό της EA, πάνω σε ένα νέο FPS.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα πρώτα gameplay trailer του Battlefield 3:




Παρότι το Call of Duty είναι πρώτο σε πωλήσεις εδώ και αρκετά χρόνια (με το Call of Duty: Black Ops να φτάνει τα 14 εκατομμύρια αντίτυπα), η αποχώρηση πολλών στελεχών της Infinity Ward έχει προβληματίσει την Activision που φέτος ετοιμάζει το Call of Duty: Modern Warfare 3, με την βοήθεια δύο ακόμη εταιρειών, της Sledgehammer Games και της Raven Software.

Το Battlefield 3 αναμένεται την 1η Νοεμβρίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360. Για το Call of Duty: Modern Warfare 3 δεν γνωρίζουμε ακόμη περίοδο κυκλοφορίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top