Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Την έπνιξε και την πέταξε σε κανάλι!



ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Αγριο έγκλημα πάθους. Χτύπησε, στραγγάλισε και πέταξε την 23χρονη σύντροφό του σε ένα αρδευτικό κανάλι, όταν του είπε να χωρίσουν. Στη συνέχεια ο 25χρονος δράστης τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε: «Πάρε το όπλο σου και έλα να με σκοτώσεις γι’ αυτό που έκανα στην κόρη σου!»

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε χθες στις Σέρρες. Δράστης, ένας 25χρονος στρατιώτης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα απολυόταν σε λίγες ημέρες από τον στρατό. Ο 25χρονος, ο οποίος παράλληλα με τη θητεία του σπούδαζε, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την κοπέλα, η οποία τον τελευταίο καιρό ήθελε να διακόψει τον δεσμό που είχε μαζί του. Εκείνος όμως φαίνεται ότι τη ζήλευε παράφορα, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει και να την πετάξει σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής της λίμνης Κερκίνης. Μάλιστα μετά την άγρια δολοφονία τηλεφώνησε αμέσως στον πατέρα του θύματος, του ομολόγησε την πράξη του και του είπε να πάρει το όπλο του και να τον σκοτώσει.

Ολα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο δράστης και το θύμα συναντήθηκαν σε περιοχή της λίμνης Κερκίνης. Η 23χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και άρχισαν να συζητούν. Εκείνος προσπάθησε να την πείσει να μη χωρίσουν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. Αφού η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά, η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να απομακρύνεται. Τότε ο νεαρός βγήκε κι αυτός από το Ι.Χ. του και την κυνήγησε. Οταν την έφτασε, άρχισε να τη χτυπά με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός της και στη συνέχεια τη στραγγάλισε.

Αμέσως μετά προσπάθησε να βάλει φωτιά, προφανώς για να εξαφανίσει τα ίχνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε πήρε το άψυχο σώμα της κοπέλας και το πέταξε σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι. Στη συνέχεια πήρε ο ίδιος τηλέφωνο στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Μία ώρα αργότερα, στις 10.30, οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μετέβησαν στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς - Κερκίνης του δήμου Σιντικής και εντόπισαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας να επιπλέει στα νερά του αρδευτικού καναλιού. Υστερα από λίγο ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροίων του νομού Σερρών, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης θα διενεργήσει νεκροψία - νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του τραγικού θανάτου της. Εις βάρος του 25χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία, καθώς η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν σπουδάστρια, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.



Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top