Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κυκλοφορούσε γυμνός για να ξεπεράσει το... φόβο του 20χρονος!


Ένας 20χρονος νεαρός συνελήφθη επειδή περπατούσε... γυμνός στους δρόμους της Βοστώνης με θαυμαστή χαλαρότητα. Ο λόγος; Ήθελε απλά να έρθει "πρόσωπο με πρόσωπο" με τους φόβους του, όπως δήλωσε στην αστυνομία!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (12.05), όταν ο νεαρός Τζόναθαν Πάλμερ, κάτοικος της Βοστώνης τωνΗΠΑ, αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό του... Πάντα αντιμετώπιζε φόβο με την πιθανότητα να βρεθεί γυμνός μπροστά σε κόσμο, έτσι θέλησε να το δοκιμάσει για να δει αν θα το ξεπερνούσε.
Η συνέχεια ήταν απόλυτα λογική: 'Οσοι περαστικοί συνάντησαν τον νεαρό Πάλμερ στον δρόμο σοκαρίστηκαν, ενώ μερικοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καλώντας την αστυνομία, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα ktvb.
Δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, ήθελε απλά να αντιμετωπίσει τους δικούς του φόβους σε σχέση με τη γύμνια αλλά και τους φόβους του κοινού!” , δήλωσε ο Κέντ Λίπλ, αστυνομικός που βρέθηκε στο χώρο του συμβάντος.
Σύμφωνα με τον Λιπλ, ο τολμηρός νεαρός δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήθελε οι περαστικοί να συνειδητοποιήσουν ότι “δεν τρέχει τίποτα” αν δουν κάποιον να περπατά γυμνός στους δρόμους. Αφού ο ίδιος το τόλμησε, γιατί όχι και αυτοί;
O νεαρός ήταν πλήρως συνεργάσιμος με τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη με την κατηγορία “δημόσιας γύμνιας” που κρίνεται ως πλημμέλημα.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top