Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Απίστευτη κακοποίηση 8χρονου στην ΆρταΑπίστευτο περιστατικό φρίκης και αηδίας με θύμα ένα μικρό παιδί, σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας και όλης της χώρας. Στο χειρουργείο του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων της πόλης έχει εισαχθεί ένα 8χρονο αγοράκι με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου, εξ αιτίας ενός μπουκαλιού που ήταν σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση από την Άρτα με σοβαρότατες επιπλοκές καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαζε περιττώματα από το στόμα! Αμέσως, όλοι οι γιατροί ακύρωσαν τα πιο ελαφρά περιστατικά και ασχολήθηκαν με το 8χρονο αγγελούδι, προσπαθώντας να το βοηθήσουν να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.

Στο νοσοκομείο έχουν καταφθάσει και αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό. Μέχρι στιγμής, πάντως, όλες οι εκδοχές συγκλίνουν στην περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και αναζητούνται οι γονείς του αγοριού και αυτοί που το μετέφεραν στο νοσοκομείο για να δώσουν εξηγήσεις.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top